Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 sw

חיפאי גאה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

ברצוני לרכוש רכב 7 מקומות ודי התבייתתי על 307 sw, מנוע 2000 סמ"ק.

ראיתי מודעה על רכב כזה משנת 2003 עם 89000 ק"מ.

מה דעתכם חברים ?

האם עדיף 2005 עם 140000 ?

מאיר

פורסם

הכל תלוי בבדיקה.

בישראל שחם והגומיות והמכלולים השונים מתייבשים אני חושב שעדיף חדש.

140000 זה לא כזה נורא לרכב מ2005(שלי מ2011 ויש עליו כבר 90 בערך).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תודה.

השאלה שלי מתייחסת לשני פרמטרים :

א. הבנתי שעד 2003 הדגמים היו פחות אמינים. לכן אני משווה מול 2005 וק"מ גבוה יותר -

ב. מבחינת אמינות ונוחות נסיעה - מה ההבדלים בין מנוע 1600 למנוע 2000 בדגם הזה ?

אבקש התייחסות מבעלי נסיון (בעלי רכב כזה / מכונאים שמכירים את הרכב)

פורסם

אכן ב-2003 היו גם בעיות חשמל וגם בעיות בגיר שנפתרו מ-2004 ואילך.

לא אני במקומך הייתי הולך על ה-2005. קח בחשבון שק"מ נמוך מדי מעיד על הרבה נסיעות קצרות וזה אומר שהבלאי של המכונית עם הקילומטראז הגבוה לא בהכרח גבוה יותר.

מנוע ה-2000 סמ"ק עדיף, ה-1600 קצת כבד - אך יעשה את העבודה (יעבוד קצת יותר קשה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פיג'ו 307 רכב כבד. היו לי 2 . ה 307 SW עוד יותר כבד. לא הייתי ממליץ לאיש לקנות רכב כזה עם מנוע 1600. רק 2000.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...