Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות מבית פז'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עד עכשיו לא מבין מה הם מוצאים בפנסים בגודל חצי רכב?!?! שלא לדבר על הסמל במכסה מנוע של ה 207! שהוא בערך חצי מכסה תופס.

ממש אבל ממש מגעיל. כמו זבוב

לפעמים פנסים גדולים הם יפים ויש להם יתרונות כגון משיכת ויזואלית של העין (בטיחות) ותמחור. פנסים לפעמים זולים יותר מהבודיוורק (קח בחשבון שהפגוש לאו דווקא עשוי מאותו החומר וכי יתכן שגוף הרכב הוא מקרבון פייבר וכו'). לכן מבחינת העלויות חברת הרכב תשלם פחות ומחיר הרכב יקטן במעט מה גם שבעת תאונה התיקון יצא לך/לביטוח זול יותר. בנוסף יתכן שפנס גדול ישקול פחות מאשר כמות הבודיוורק הכוללת באיזור הרכב כך שאתה מרוויח גם בפן הזה (הרי הפנס לא שוקל באופן שווה בכל חלקיו ויתכן שהחלק המוארך כגון זכוכית נטו תעלה פחות מאשר הבודיוורק).

מצמץ, שבעקרון בעד פנסים גדולים אך רק כשהם מעוצבים בטוב טעם (אני יכול לחיות עם הפנסים של הCC, הם לא ממש יפים אבל בהחלט סבירים ולמען האמת גם משתלבים לא רע בעיצוב הכולל).

פורסם
אני עד עכשיו לא מבין מה הם מוצאים בפנסים בגודל חצי רכב?!?! שלא לדבר על הסמל במכסה מנוע של ה 207! שהוא בערך חצי מכסה תופס.

ממש אבל ממש מגעיל. כמו זבוב

בדיוק עלתה בי מחשבה....

תארו לכם איזה מצחיק זה יהיה לראות מכונית כזאת ש"דפקו" לה את הסמל מקדימה??

פורסם
בדיוק עלתה בי מחשבה....

תארו לכם איזה מצחיק זה יהיה לראות מכונית כזאת ש"דפקו" לה את הסמל מקדימה??

זה יהיה כמו לדפוק חצי מכסה מנוע :-P

ותאר לך את הילדים שדופקים את הסמלים...זה כבר לא יהיה לזרוק את כולם במגירה, זה יהיה לתלות אותם על הקיר כמו פוסטרים. אולי למסגר את היפים :-)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אני עד עכשיו לא מבין מה הם מוצאים בפנסים בגודל חצי רכב?!?! ממש אבל ממש מגעיל. כמו זבוב
תגיד לי, הסתכלת לאחרונה על הקליאו שלך?!

:lol:

חוצמזה, כולכם סתם טוחנים מים. :razz:

discover היקר שכח לציין שאלו תמונות מעובדות מחשב שהקשר בינן לבין המציאות

מקרי בהחלט או לפחות לוטה בערפל.

MCS 2008

פורסם

ה407 COUPE דווקא נראית יפה (חוץ מהפנסים הקדמיים), אבל לעומת ה406 COUPE אין על מה לדבר בכלל... :|

ה207, וה308 אני אסכם במילה אחת. מכוערות. :evil:

ושוב פעם אני אחזור על כך: איפה לעזעזל העיצוב המרובע והיפה של שנות ה80? :roll:

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

אלה לא הדגמים הסופיים... אפילו לא קרוב לזה

גם כשה407 הייתה קרובה להצגה יצאו מלא תמונות (האמת הם נראו כמו ה207 פה רק עם תחת של 307)

נחכה ונראה...

פורסם

צהריים טובים וחג שמח,

ה-207 חביבה מאוד בחלקה האחורי , ואילו חלקה הקידמי די מזעזע גם בגלל שטח הפנסים הגדול וגם בגלל הסמל הכל כך גדול. ממש לא במקום.

207CC - מכוערת. פשוט מכוערת.

תודות לשטח הפנסים שהוא פשוט גדול וגס.

ה-308 לא שונה בהרבה מה-307. לדעתי , היא חביבה.

ה-407 קופה מדהימה!.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תגיד לי, הסתכלת לאחרונה על הקליאו שלך?!

:lol:

חוצמזה, כולכם סתם טוחנים מים. :razz:

discover היקר שכח לציין שאלו תמונות מעובדות מחשב שהקשר בינן לבין המציאות

מקרי בהחלט או לפחות לוטה בערפל.

אבל לא חצי רכב! :) גדולים... אבל עדיין לא מגיעים לרמה שפג'ו הגיע.

• תוכן חדש...