Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צולם בגבעת חומרה ( ליד פלמחים)

לצערי האבטיח לצורך קנ"מ עדיין לא בעונה, קוטר הפרח לא עלה על שני סמ'.

היש כאן קרוב משפחה של אהרונסון שיכול לזהות?

011.jpg

פורסם

איזה יופי של פרח.

מה שמזכיר לי שהשנה לא הלכתי לבקר בשמורת האירוסים. יש למישהו תמונה יפה של אירוס הארגמן? תמונה שהוא צילם, לא מגוגל. אשמח לראות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

your wish is my command

צולם היום בגבעת חומרה, לדעתי גם שבוע הבא תוכל להנות מפריחת האירוסים.

האירוסים שם חלקם כבר במצב של נבילה, אך חלק כפי שאתה רואה בשיא פריחתם, ויש עדיין כאלה שלה הנצו.

003.jpg

פורסם

איזה מלך! תמונה מעולה.

הפרח הזה פשוט מהפנט ביופיו. אני בטוח שאקפוץ לשמורה בנתניה, זה גם ככה 10 דקות נסיעה מהבית :) רק צריך לפנות קצת זמן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

גבעת חומרה נמצאת על כביש 4311 - הכביש שמוביל לפלמחים.

לצורך העניין אם אתה בא מכיון ת"א, נוסעים על נתיבי איילון ולאחר שעוברים את בת ים ואת היציאה לראשון, יוצאים לכביש 431, לאחר כק"מ יש את הפנייה ימינה לכביש 4311 (מוביל גם לאיקאה). ממשיכים לנסוע על הכביש עד שרואים בצד ימין שלט "גבעת חומרה"

אפשר גם לקרוא כאן

פורסם

תודה. הייתי ולא מצאתי הפרח הספציפי אך כן מצאתי הרבה אירוסים, תורמוס אחד, ושיחים עם פריחה לבנה שאני תוהה מה שמם.

אגב, איפה באזור ראשון יש תורמוסים? ובכלל פריחה באזור המרכז? נדמה לי שלפני כשנה היו קצת תורמוסים מול המשתלה ברחוב רמז.

פורסם
ושיחים עם פריחה לבנה שאני תוהה מה שמם.

רמז.

אני לא מכיר את חומרה, אבל אם זו קרקע חולית, וצומחים בה אירוסים, אז אני מניח שמדובר בשיח רותם המדבר, דומה?

rotem%20amidbar.gif

פורסם

כן, ראיתי מעט צבעונים.

כן, אני חושב שזהו השיח.

אגב, למחפשי רקפות, יש המון בפניה למושב צלפון על כביש 44.

עכשיו, מי מוצא לי תורמוסים במרכז? אני מכיר בחרוצים, ליד יקום וכן בכביש של עמק האלה, בקצה המערבי, צד ימין למי שמגיע הצומת הסמוך.

קדימה, מכרז תורמוסים במרכז, גם פריחה שופעת אחרת מתאים. פרחים, כן?

• תוכן חדש...