Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגרמושקה השמאחית מנופחת יותר על בסיס נגיעה ולמראית עין. עדיין ישנו צורך במסרק? או אפשר לפתור את זה?

נ.ב באחריות.החליפו תיבת הגה מושלמת. לפני כ 80 אלף ק"מ.

בנוגע למסרק הייתי הולך על חדש, במיוחד אם אהבת ת'אוטו)

עכשיו שאלה שלא כ"כ קשורה לעניין..

איך הגעת ל 192 כ"ס ממנוע ה 2200 סמ"ק האטמוספרי? פשוט הייתה לנו אחת והמנוע כמובן, נתן 110 כ"ס בקושי!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
בנוגע למסרק הייתי הולך על חדש, במיוחד אם אהבת ת'אוטו)

עכשיו שאלה שלא כ"כ קשורה לעניין..

איך הגעת ל 192 כ"ס ממנוע ה 2200 סמ"ק האטמוספרי? פשוט הייתה לנו אחת והמנוע כמובן, נתן 110 כ"ס בקושי!

140 במקור . וכל השאר? רצועה... :wink:

פורסם

עומר זה ECOTEC, במקור יש לו 140.

רצועה8)

אם הנזילה היא מזערית מאוד, אבל ההגה תקין ומדוייק (בלי נקישות ובעיות למיניהם), למה להחליף?

מה התדירות שאתה צריך להשלים את הנוזל?

לגבי החלפת מסרק הגה.

אצלי הוא החזיק 15 שנה בערך, עד שקרוב משפחה שלי (יש לו מוסך פרונט ששיבחו אותו בפורום, כבר נסגר את האמת) ראה את הרכב ואמר לי שהוא לא עובר טסט, יש נקישה. (היה אפשר להמשיך ליסוע, אבל שהייתי אגרסיבי, הייתי על מלא תת-היגוי, ופעם אחת שילוב של שמן כמעט גרם לתאונה).

בקיצור הרכבתי משופץ, עלה 3K (כמובן שזה משופץ ברמה טובה, אם לא הוא לא היה מתקין לי אותו).

כבר יותר משנה והכל בסדר גמור, כולל גם ירידות לעפר (פעם הייתי מרגיש מכות, עכשיו כלום).

ההגה זה החולשה של האמריקאיות, כמה שהוא גרוע, יש גם הרבה בעיות.

ושמעתי על לא מעט מחלות כאלו ואחרות אצל האמריקאיות הן בישנות והן בחדשות.

לגבי מקורי\חדש\שמדש מUMI, במילה אחת, תיזהר.

לך למומחה עם שם טוב, וספר כמה יצא הכל.

• תוכן חדש...