Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם, מסרק הגה חדש לחלוטין עולה 2000 ש"ח כולל מע"מ. משופץ כולל עבודה מגיע ל1800 ש"ח כולל הכל. האם שווה להשקיע כמעט כפול תמורת מסרק חדש ומקורי למען השקט הנפשי?

מדובר בקאוואליר 2003 שמורה מאוד מאוד, 170 אלף ק"מ.

למען הגילוי הנאות,מעדיף את החדש ומחפש חיזוקים :)

פורסם

אין בכלל התלבטות. חדש וזהו !

למרות שלדעתי גם "החדש" הוא משופץ, אבל מחו"ל (כולל צביעה כמו שצריך, חפש הטבעה של האות R ).

רענן

פורסם
אהלן לכולם, מסרק הגה חדש לחלוטין עולה 2000 ש"ח כולל מע"מ. משופץ כולל עבודה מגיע ל1800 ש"ח כולל הכל. האם שווה להשקיע כמעט כפול תמורת מסרק חדש ומקורי למען השקט הנפשי?

מדובר בקאוואליר 2003 שמורה מאוד מאוד, 170 אלף ק"מ.

למען הגילוי הנאות,מעדיף את החדש ומחפש חיזוקים :)

הבדל של 200 שקל ואתה בכלל מתלבט

אני די בטוח שמחיר של המסרק המשופץ הוא טעות

פורסם
הבדל של 200 שקל ואתה בכלל מתלבט

אני די בטוח שמחיר של המסרק המשופץ הוא טעות

980 עולה משופץ עם עבודה ומע"מ ושאר טיבין המחיר נע בין 1500 ל 1800. מסרק חדש לחלוטין מ umi יעלה לי 2000 רק המסרק ללא עבודה,רק החלק. בגדול המחער כפול בין משופץ לחדש. בגלל שהרכב שלי מעט בריא יותר מרכבים זהים,המשיכה שלי ללכת על חדש. מוצדק? שמעתי דיעות לכאן ולכאן. שיקול נוסף הינו שאני לא מחליף את הרכב בתקופה הקרובה.

פורסם

לא הבנתם את הבחור,

המחיר של המשופץ זה כולל עבודה, לכן אני ממליץ על משופץ.

בנוסף כמו שאמר מישהו לפני ש"החדש" בחברה הוא כנראה משופץ.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
נזילה בלתי נראית לעין. כנ"ל גם הגרמושקות ריקות.

אין דבר כזה נזילה בלתי נראית לעין.

נזילה במסרק הגה מאתרים, בין אם היא חיצונית (באיזור החילזון\חיבור למוט הגה) ובין אם היא בתוך הגרמושקות (לרוב ממחזירי שמן של המוטות קישור).

אם לא מצאת נזילה באף אחד מהמקומות האלו, אל תחליף מסרק הגה (!).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הגרמושקה השמאחית מנופחת יותר על בסיס נגיעה ולמראית עין. עדיין ישנו צורך במסרק? או אפשר לפתור את זה?

נ.ב באחריות.החליפו תיבת הגה מושלמת. לפני כ 80 אלף ק"מ.

פורסם

המקורי החזיק מעמד 10 שנים! אני בספק אם משופץ יעמוד באמינות בזמן כזה, במיוחד שהאחריות בדרך כלל על משופץ היא 3 חודשים לא?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הגרמושקה השמאחית מנופחת יותר על בסיס נגיעה ולמראית עין. עדיין ישנו צורך במסרק? או אפשר לפתור את זה?

נ.ב באחריות.החליפו תיבת הגה מושלמת. לפני כ 80 אלף ק"מ.

אמרת שהגרמושקות ריקות, עכשיו השמאלית פתאום מנופחת ?

אם מדובר על נזילה ממחזירי השמן והמסרק עצמו תקין לחלוטין, תוכל להשתמש בתוסף להסמכת השמן בהגה וב 99% מהמקרים זה מעלים כמעט לחלוטין את איבוד השמן (ואתה יכול להמשיך להנות מהמסרק עוד שנים רבות).

האם החליפו שמן במערכת ההגה ? או הסיפו כמות גדולה עקב נזילה שאותרה ותוקנה ?

פעם היתה לי בעיה דומה בסובארו אימפרזה, היה תמיד איבוד קל של שמן הגה עד שיום אחד התפוצצה הגרמושקה השמאלית. לא התרגשתי מאיבוד השמן כי תופעה מאוד מוכרת בדגמים ההם היתה הזעה של שמן ממיכל השמן של ההגה כח (לא ידעתי על איבוד השמן לגרמושקה עד שהיא נפחה את נשמתה) וגם באוטו הזה היתה הזעה מסביב למיכל שמן הגה.

הגרמושקה הוחלפה. בעצתו של מכונאי וותיק, הוספתי מעט שמן סמיך (שמן מנוע 15W40) למערכת, ומה שקרה מאז היה פשוט מאוד: א. איבוד השמן פסק לחלוטין, ב. הרכב נסע אחר כך עוד שנים רבות ללא שום בעיה או נזילה של שמן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...