Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה צינור בזוית 90 שמחבר בין האינטרקולר לצינור טורבו של הרכב.

אשמח לדעת אם מישהו מכיר מקום שיכול לייבא את החלק או סדנא שמתעסקת בהחלפת החלק או כל הצנרת לרכב הזה.

פורסם
מה הדגם מנוע ?

דגם מנוע ASZ. ובצ׳מפיון רוצים עליו בסביבות ה 2000 ש״ח ככה שאני מחפש כל תחלופה אחרת ולא לקנות מהם. ראיתי באיזה אתר בחו״ל שיכול לייבא לארץ אבל אני לא יודע לגבי המכס איך זה עובד שם

פורסם

תעלה תמונה של האוטו, הוא מ2003 או 2004?

יש צי'פ?

תנסה בפירוקיות, אני בזמנו חיפשתי מכסה דלק שהיה חסר לי כשקניתי את הרכב ומצאתי במחיר סביר ובאזור תעשייה בראשל"צ ליד טיב טעם יש שם חנות של חלפים, שווה לנסות. "המאגר".

פורסם

אני מהאייפון אז אני לא יכול להעלות תמונה. האוטו 2003 ולגבי צ׳יפ אין לי מושג.

בדקתי כבר בפירוקיות האלה. כנראה שאני אצטרך לחרוש פירוקיות עד שאני ימצא משהו או להזמין מחו״ל

פורסם

הצינור מגומי או מתכת? אם תעלה תמונה של החלק שאתה מחפש אולי אני יכול לעזור לך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...