Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לא צריך לעלות קישור.

בחלון כתיבת ההודעה יש למטה לחצן "נהל קבצים מצורפים".

תשתמש בו ותעלה תמונה מהמחשב שלך.

שים לב למגבלת נפח, עד 350K.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם זה מעניין מישהו בסוף הזמנתי את החלק מאתר בגרמניה ב 322 שקל כולל משלוח(החלק הגיע אלי עד הבית בלי מכס ובלי עיכובים). החלק היה בשימוש זמן קצר והוא נראה כמו חדש, זה השתלם בגלל המחיר. המחיר הכי זול שהשגתי בארץ היה 1000 שקל בערך ובצ׳מפיון רצו 1900 שקל בערך(בשתי האופציות היה צריך להזמין את החלק מחו״ל)

פורסם

המערכת לא מאפשרת לי להעלות קישור. תרשום בגוגל riedel-autorecycling התוצאה הראשונה זה האתר.

איזה חלק אתה צריך? אולי אני אוכל לעזור לך.

פורסם

אם עם הקשרים שלי לא הצלחתי להשיג אז כנראה שהחלק בעייתי.

בכלל כל מנועי ASZ נמצאים מעט בארצנו.

אני צריך צינור דומה למה שקנית, צינור שיוצא מה EGR

פורסם

אם כן זה המק״ט של הצינור הזה 6Q0145838E(ליתר בטחון תבדוק בתמונות שאנחנו מדברים על אותו צינור). תריץ חיפוש בגוגל בתוצאה הראשונה מוכרים את החלק עם משלוח לארץ ויש עוד אתרים שעושים את זה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מכובדי שלום,

גם לי יש כרגע את אותה הבעיה

צינור גדישה הראשון שיוצא מהטורבו- סיאט איביזה TDI ASZ

אין אצל מוסך רון, אין בטיג'יי חלפים

איפה ואיך ניתן להשיג

אני צריך את זה דחוף

אודה לכם על סיוע!

• תוכן חדש...