Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי בתור משתמש בדרך ציבורית ו/או חנייה ציבורית אתה מחוייב להתחשב בנהגים אחרים. אבל ההתחשבות היא כזאת שאתה צריך לחנות בצורה שתשאיר מקום חנייה מספיק מרווח בשביל שרכב אחר יוכל לחנות בקלות, מה שלצערי במדינה שלנו לא קורה יותר מידי, ואנשים חונים באמצע של שתי חניות, כך שלדוגמא במפרץ חנייה שיכול להכיל 5 מכוניות, נכנסות רק 4.

אתה צודק בהחלט שזה לא מקובל כאן "להיכנס" בפגוש של מישהו בשביל לפנות מקום לחנייה, למרות שבארץ הזאת גם מה שלא מקובל לא בהכרח אומר שלא עושים אותו הרבה פעמים.

אם יש מדינות שבהן זה מקובל זה כבר סיפור אחר. כל מקום יש לו את המנהגים שלו.

אני יגיד לך למה אנשים מחנים ככה, כי ברגע שמחנים כמו שאתה אומר הסיכויים שתבוא לרכב ותגלה שנצמדו אליך מאחורה וקדימה עד כדי כך שאתה בקושי יכול לצאת מהחניה, וכמה שריטות ומכות נחמדות על הרכב מאוד גבוה.

בגלל זה אם אני יראה מקום חנייה שמתאים לשני רכבים ואין שום סימון של החניות, אני יחנה בדיוק באמצע כדי שאף אחד לא ידפוק לי את הרכב או יצמד אלי יותר מדי.

פורסם

אני מכבד את מה שאתה אומר. שכל אחד יחנה איך שבא לו, אבל בגבול הטעם הטוב.

תסכים איתי שאם אתה מהצד של מחפש החנייה ואתה רואה דבר כזה שני מטר מהבית אתה תתעצבן מאוד, כי אתה עכשיו צריך לטייל מסביב לבית לחפש חנייה, סתם.

אתה צודק שלפעמים כשחונים ככה אנשים נצמדים אליך עד למצב שאתה לא מצליח לצאת, או מקבל שריטות וכדומה, אבל זה לא קורה יותר מידי. וגם אם תתפוס שתי חניות, תמיד יבוא החכמולוג בסמארט (No pun intended), או בפיאט 500 או בכל אוטו קטנטן ובכל זאת יכנס בכטח למרווח הקטן שכן השארת (כי רכב אחד לא מכסה לגמרי שתי חניות), וגם עלול ליצור אותו מצב. או לפחות לגרום לשריטות ומכות, כי אתה תוכל להתקדם לכיוון השני בכל מקרה.

פורסם

סער, בגיל 21 אפשר לכתוב כמו בנאדם, אני "אעשה" ולא אני "יעשה" כי "יעשה" זה הוא. אז אלא אם כן אתה מדבר על עצמך בתור הוא, תעשה טובה.

בקשר לתופעה - אם זה מקובל אז זה מקובל, וכנראה מי שמפריע לו יודע לחנות במקום בו זה לא יקרה, פה מקובל לפתוח דלתות בכל הכח על הרכב ליד, לשבת על רכבים של זרים, לעשות תאונה ולברוח... אני מחליף את כל זה בפגושים שרוטים כל יום!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני יגיד לך למה אנשים מחנים ככה, כי ברגע שמחנים כמו שאתה אומר הסיכויים שתבוא לרכב ותגלה שנצמדו אליך מאחורה וקדימה עד כדי כך שאתה בקושי יכול לצאת מהחניה, וכמה שריטות ומכות נחמדות על הרכב מאוד גבוה.

בגלל זה אם אני יראה מקום חנייה שמתאים לשני רכבים ואין שום סימון של החניות, אני יחנה בדיוק באמצע כדי שאף אחד לא ידפוק לי את הרכב או יצמד אלי יותר מדי.

אולי בנתיבות אתה יכול לחנות בחניה כפולה בלי שהאוטו ינזק.

תחנה ככה באיזור ירמיהו ליד הנמל ותמצא רכב שרוט עם 4 פנצ'רים ומראות שבורות.

יש לי רכבים שעולים מאות אלפי שקלים. הפתרון למקומות עם מצוקת חניה זה לבוא במונית או לחנות רחוק בחניה בטוחה. ככה עובד גם בניו יורק. מי שבא עם מרצדס לא חונה ברחוב. מי שבא עם טויוטה קאמרי יודע שמי שיחנה לידו ידחוף אותו בטמבון. ככה זה. ברומא מתנהגים כמו רומאים. בציריך כמו צירים. כל מקום ומנהגו ולא אתה תקבע את המנהגים המוטוריים.

פורסם

מסכים עם חברי הפורום, הדבר נפוץ מאוד בעולם, אומנם לא במדינתנו הקטנה והקדושה שבה כול פולו או קורולה 95 נחשבת פרה קדושה עשויה זהב, אלא יותר במקומות נידחים חשוכי אל כמו ארה״ב, אירופה, מקומות עלובים בלי תרבות נהיגה, התחשבות בזולת, ויחס של יראת כבוד לרכוש של אחרים.

למי שלא הבין - ציני.

כול מקום ומנהגיו, ומי שרשם שלעולם ועד נצח נצחים הוא לא יעשה את זה, מזמין אותו לחפש חניה בניו-יורק, ולחזור עם רשמים.

ולמי שרשם שבארץ חונים על חניות כפולות כי הם שומרים על הרכב, אז תן לספר לך שלא, אלה פשוט אנשים בני ז**** שיימח שמם וזכרם, אנשים שחושבים רק על עצמם ועל התחת שלהם.

פעם החניתי בציריך (שוויץ) הייתה חניה מתאימה בדיוק לרכב שלי היה חסר ממש סנטימטרים ספורים, אדם ראה מהצד השני של הכביש שהרכב שלו מפריע לי לחנות, עבר את הכביש ובא מרצונו האישי להזיז את רכבו מעט קדימה. מרוב שהתרגלתי לזבל האנושי פה, שאני מוכן להישבע שהפה שלי היה פעור לכמה שניות.

פורסם

Douchebagness level: Infinite

פורסם
למי שלא הבין - ציני.

למי שעדיין לא הבין - סרקסטי.

פעם החניתי בציריך (שוויץ) הייתה חניה מתאימה בדיוק לרכב שלי היה חסר ממש סנטימטרים ספורים, אדם ראה מהצד השני של הכביש שהרכב שלו מפריע לי לחנות, עבר את הכביש ובא מרצונו האישי להזיז את רכבו מעט קדימה. מרוב שהתרגלתי לזבל האנושי פה, שאני מוכן להישבע שהפה שלי היה פעור לכמה שניות.

הייתי במצב הזה לא פעם, משני צדדיו. לא בישראל כמובן.

פורסם
מסכים עם חברי הפורום, הדבר נפוץ מאוד בעולם, אומנם לא במדינתנו הקטנה והקדושה שבה כול פולו או קורולה 95 נחשבת פרה קדושה עשויה זהב, אלא יותר במקומות נידחים חשוכי אל כמו ארה״ב, אירופה, מקומות עלובים בלי תרבות נהיגה, התחשבות בזולת, ויחס של יראת כבוד לרכוש של אחרים.

למי שלא הבין - ציני.

כול מקום ומנהגיו, ומי שרשם שלעולם ועד נצח נצחים הוא לא יעשה את זה, מזמין אותו לחפש חניה בניו-יורק, ולחזור עם רשמים.

ולמי שרשם שבארץ חונים על חניות כפולות כי הם שומרים על הרכב, אז תן לספר לך שלא, אלה פשוט אנשים בני ז**** שיימח שמם וזכרם, אנשים שחושבים רק על עצמם ועל התחת שלהם.

זה בטח בשנות ה-50/60 ,כשהדוד הציריכר שלי השאיר שטר של 10 פרנק (והסביר לי שזה יותר מדי אבל מטבע של 5 הוא לא יכול לשים מתחת לוישר) לפיאט 600 שהוא,עם הפונטיאק,סדק לו פלסטיק אחורי. הרבה אנשים ראו את זה ואם לא היה שם היו הם שמים פתקה עם פרטי אוטו הדוד ופרטיהם כעדים.עולם הולך ונעלם.השנים בהם היו משאירים דוכנים עם הכל פתוחים בשווקים והולכים להפסקת צהריים.

פורסם

יש פה שרשור שלם שמוקדש לאנשים נפלאים כמוך. ד"א, הסיכוי שיקרה מה שאתה מתאר (יצמדו אליך) הוא הרבה יותר גבוה כשאתה חונה באמצע. בכלל, ככה הסיכוי שידפקו לך את האוטו הוא הרבה יותר גבוהה, כי אנשים לא תמיד רואים מיידית שהשארת רק חצי חניה, ינסו להכנס, ואז אתה תגלה סמנים של דפיקה על האוטו שלך כשתחזור.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...