Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פאסאט 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בעיקרון כבר סגרתי עסקה נשאר רק לעשות העברת בעלות אבל אשמח לשמוע דעות ותגובות נוספות.

פאסאט שנת 98 ידנית מנוע 1600 יד ראשונה 200000.

האוטו שמור בפדנטיות כל הסלון מבפנים נראה חדש, הסטוריית טיפולים במוסך מורשה משנת 98 עד היום + קבלות על הכל. עבר טסט לפני 3 שבועות.

הידע שלי במכוניות לא גדול ושמעתי מהרבה שאומרים לי לא לגמור את העסקה בגלל הקילומטרג׳ הגבוה.

אם צריך עוד פרטים תגידו לי ואני יוסיף.

פורסם

לרכב מ 98 הקילומטראז סביר ביותר ומתחת לממוצע. זה בתוספת שמורה + יד ראשונה +טיפולים מתועדים נשמע מעבר לסביר לרכב מהשנתון הזה. בהינתן מחיר הגיוני העיסקה נשמעת כדאית, אך עדיין מומלץ בדיקה במוסך מתמחה כדאי להימנע מהפתעות בלתי צפויות

פורסם

בני אדם עובדים הרבה פעם מתוך רגש/אינסטינקט.

200000 זה הרבה, זה נכון. לא בשביל אוטו בן 15.

יד ראשונה, היסטוריית טיפולים מלאה במורשה וטסט לשנה.

בטח ששווה 12 אלף ש"ח.

אל תשכח שרוב האנשים שמחפשים רכב לא קטן ב12 אלף ש"ח בסוף היו קונים איזה באלנו מודל 2000 יד 3 עם 170 ק"מ...מסכנים

• תוכן חדש...