Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שזה משנה כי?...

עשה טובה, תתקשר לאבואב ותגיד לו שעלו עליך בפורום, אז שישלח נציג אחר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת שהקדשתי המון זמן לקרוא את כל השרשור הזה, עצוב, פשוט עצוב.

יגאל, הבחור התכוון לעשות פרסה הוא הודה בזה מה שאומר שהוא חתף במקום בו יש מעקה בטיחות והתמקם בשול השמאלי, הוא בלט 1.2 מטר החוצה לנתיב, רגע הרוכב אשם כי היה לו מספיק מקום לעבור?

אבל נמשיך הלאה, הנהג הזיז את הרכב ושיבש הליכי חקירה, כנראה תתרץ את זה בזב שהנהג של הטרנספורטר היה מתחשב ולא רצה לחסום את התנועה.

עוד נקודה לדיוק, אופנוע R900 כבד משופר, הם באמת מבינים כ"כ באופנועים כי לסוזוקי יש R600, R750, R1000 וR1300.

לי הוא נראה סטנדרטי לחלוטין, השיפור הראשון שעושים לאופנוע שכזה הוא החלפת האגזוז לאפטר מרקט, אני ראיתי מערכת פליטה מקורית לחלוטין.

אני רוכב על אופנוע, אני נתקל בטמטום מצד נהגים בכל יום, תאמין לי שהיה נהג שיצא מחניה בכביש בו יש 3 נתיבים לכל כיוון והוא פשוט יצא לפרסה ממקום החניה, זה היה בתוך העיר והכביש היה ריק אז יכולתי לברוח, אני שמח שלא פגעתי בו כי אני בטוח שאדם חסר תכלית שכמוך עוד היה מוצא דרך להגן על הנהג בטוענה שהוא הפעיל את האיתות ואני פשוט נסעתי 10 מעל המותר.

האופנוע עשה אותי נהג טוב יותר, עירני ומודע לסביבה שלי בצורה שלא תיאמן.

נולדתי ב1985, יש לי עבירת תנועה אחת ברקורד שלי, רישיון כבר 11 שנה ואני נוהג יותר מ100K בשנה.

אני מאותת, אני עירני ואני יודע שהרכב שלי הוא מכונת הרג בפוטנציה, אני מודע לאחריות שיש לי כנהג וכן גם אני עושה טעויות, גם אני מפספס יציאות, גם אני תקוע בפקקים וסובל מזעם כבישים. אבל אני יודע שהכביש לא של אבא שלי ושיש חיים מסביבי.

מה שאני רואה זה בן אדם שחותך מימין לשמאל, וכולם יודעים שבכביש שכזה הוא לא יכול להאט ולהכין את עצמו לעצירה בשוליים בבטחה, במיוחד כאשר הוא נוהג ברכב גדול יחסית.

הוא עובר לשול השמאלי מכיוון שהוא מתחנן לעשות פרסה במקום אסור, אחרת הרבה יותר בטוח לעצור בשול הימני.

הוא עוצר עאשר רכבו בולט לתוך הנתיב בצורה משמעותית.

פוגע בו רוכב אופנוע והוא מזיז את הרכב ממקום התאונה ומשבש ראיות.

דינו מאסר ארוך!

haters will hate

פורסם

בנצי

כל מה שכתבת נכון , אבל לא רלוונטי למקרה .

לדברייך אי אפשר להבחין בין R900 , יש כאלה שלא מבחינים בין משא אחוד למשאית .

הרי התאונה התרחשה בזמן שהרכב עומד , מה רלוונטי איך הוא עבר נתיבים 5 דקות לפני כן ,הבוחן כותב שהוא לא ביצע פרסה מה זה חשוב אם התכוון או לא התכוון. וזה שיש לו 40 עבירות ב 40 שנים זה לא אומר כלום מבלי לדעת כמה עבירות ואיזה עבירות ביצע בשנים האחרונות , כמו שכתבתי התביעה העלתה מסך עשן , העיתון עיוות את המציאות לגמרי הן בעובדות והן בתמונת האילוסטרציה.

לאור הראיות החלשות ובעייתיות התובע הסכים לעסקת טיעון ברף הנמוך תוך פיזור מסך עשן ואמירות סתמיות בטיעונים לעונש, השופט ראה מבעד למסך העשן ומצא פשרה שתאפשר לנהג לתפקד וגם להעניש ב 6 חודשים, המחוזי לא השכיל וגרם לעונש לרדת ל 5.5 חודשים , העליון אישור את החלטת המחוזי .

המסקנה מכל הסיפור היא כזו :

אם קרה לך ארוע דומה - פשוט תשתוק כל מה שתגיד ישמש נגדך וזה לא קלישאה.

לפרקליטות יש חופש לערער על עונש גם בעסקת טיעון כך שצריך לנקוט במשנה זהירות.

פורסם

יגאל, כל הדיון במה נהג המשאית עשה או לא, והאם להתייחס לכתבה או לבוחן המשטרתי או לפרוטוקול ביה"ש, עקר מיסודו- כי התאונה הזו לא היתה צריכה לקרות.

היא לא היתה צריכה לקרות כי אדם בעל 40 עבירות קודמות לא היה צריך בכלל להיות על הכביש כנהג מחזיק רישיון. מקסימום כנוסע בקו 405 של אגד. כאן מתחילה הבעיה (ולא, זה לא משנה שמאז 2005 ועד היום לא ביצע עבירה אחת. הנה אתה רואה- לא ביצע אף עבירה במשך שבע שנים ו"פיצה" על זה בענק עכשיו).

וכן אפשר גם אחרת. אני מחזיק ברישיון רכב משנת 1990 וברישיון בלתי מוגבל לאופנוע מ-1995, כשלזכותי דו"ח אחד בלבד. רוצה לדעת מהו? יצאתי לעבודה עם הרכב לפני כמה שנים בחורף, ושכחתי להדליק אורות. קיבלתי דו"ח. אז נכון שקשה למצוא נהגים כמוני, אבל בטח שלא צריך להקל עם עבריינים סידרתיים כמו הנהג הנ"ל. אם היו מקשים איתו לפני X שנים, היום היה אדם אחד חי.

ומצטער, לא אכנס איתך לוויכוח העקר הזה אם הוא אשם או לא. הוא מוצה.

פורסם
יגאל, כל הדיון במה נהג המשאית עשה או לא, והאם להתייחס לכתבה או לבוחן המשטרתי או לפרוטוקול ביה"ש, עקר מיסודו- כי התאונה הזו לא היתה צריכה לקרות.

היא לא היתה צריכה לקרות כי אדם בעל 40 עבירות קודמות לא היה צריך בכלל להיות על הכביש כנהג מחזיק רישיון. מקסימום כנוסע בקו 405 של אגד. כאן מתחילה הבעיה (ולא, זה לא משנה שמאז 2005 ועד היום לא ביצע עבירה אחת. הנה אתה רואה- לא ביצע אף עבירה במשך שבע שנים ו"פיצה" על זה בענק עכשיו).

וכן אפשר גם אחרת. אני מחזיק ברישיון רכב משנת 1990 וברישיון בלתי מוגבל לאופנוע מ-1995, כשלזכותי דו"ח אחד בלבד. רוצה לדעת מהו? יצאתי לעבודה עם הרכב לפני כמה שנים בחורף, ושכחתי להדליק אורות. קיבלתי דו"ח. אז נכון שקשה למצוא נהגים כמוני, אבל בטח שלא צריך להקל עם עבריינים סידרתיים כמו הנהג הנ"ל. אם היו מקשים איתו לפני X שנים, היום היה אדם אחד חי.

ומצטער, לא אכנס איתך לוויכוח העקר הזה אם הוא אשם או לא. הוא מוצה.

איפה ראית וויכוח אם הוא אשם או לא ?!? הוא הורשע על זה אין ויכוח כלל.

ואתה עבריין מסוכן שלא הדלקת אורות כי בחורף אופנוען שלא יראה אותך יכול להתנגש בך ולמות , אם יורשה לי להגיד בשפת העם - לא להדליק אורות בחורף זה טירוף .

אגב הנהג הספציפי הוא נכה בעצמו המסיע את בנו הנכה לטיפולים כך שקו 405 אינו רלוונטי לגביו .

פורסם
עוד ערימת תגובות מהמותן של אלה שלא ראו את החומר שהיה לפני השופט כולל התנהגות האופנוען.

חשבתם על זה שאולי הוא האשם במותו יותר מהמשאית שעשתה 100 עבירות אבל לא יכלה למנוע שטויות מהסוג שאנחנו רואים אופנוענים עושים כל הזמן ? חשבתם על המהירות שלו ? אופנוע גדול קונים רק, ר ק , המשוגעים למהירות. לי קורה הרבה שאופנוע מופיע בחלקיק שניה מאז ראיתי מראה נקיה ויצאתי לעקיפה . נראה אחד, אחד, שיגיד שלא קרה לו.

מהירות הורגת. יותר מהכל.

אם כל אחד היה נוהג כמו שצריך ולא כמו חיה היה אפשר לסוע בכבישים גם במהירות של 180+

ברגע שיש לך טיפשים גמורים כמו נהג המשאית הזה, שיסלחו לי כל המתלהמים אך יש לאסור אותו לתקופה ארוכה כאורך הגלות, כולל שלילת רישיון לשארית ימי חייו, שעושים שטויות על הכבי, כל קמ״ש בודד מעל 10 הופך להיות קטלני מסוכן ומופרז.

בתנועה תקינה כשאנשים לא מפזזים על הכביש וחוצים קווי הפרדה, יש אפשרות לסוע מהר ככל שהדרך מאפשרת.

לצורך העניין דוגמא. אם תרוץ במסדרון ואשים לך רגל ותיפול, האם יאשימו אותי ששמתי לך רגל? או אותך שרצת במסדרון?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אם כל אחד היה נוהג כמו שצריך ולא כמו חיה היה אפשר לסוע בכבישים גם במהירות של 180+

ברגע שיש לך טיפשים גמורים כמו נהג המשאית הזה, שיסלחו לי כל המתלהמים אך יש לאסור אותו לתקופה ארוכה כאורך הגלות, כולל שלילת רישיון לשארית ימי חייו, שעושים שטויות על הכבי, כל קמ״ש בודד מעל 10 הופך להיות קטלני מסוכן ומופרז.

בתנועה תקינה כשאנשים לא מפזזים על הכביש וחוצים קווי הפרדה, יש אפשרות לסוע מהר ככל שהדרך מאפשרת.

לצורך העניין דוגמא. אם תרוץ במסדרון ואשים לך רגל ותיפול, האם יאשימו אותי ששמתי לך רגל? או אותך שרצת במסדרון?

הדוגמא לא טובה .

אם תוציא למסדרון חפץ החוסם רבע מסדרון , ואני ארוץ בעיניים עצומות תוך שאני עוקף אחרים במהירות רבה מימין ומשמאל.

את מי תאשים ?

כדי שהדוגמא תיהיה טובה עוד יותר , נגיד שגם התכוונת לחסום את כל המסדרון אבל בסופו של דבר חסמת רק רבע , ובעברך כבר חסמת מדרגות .

פורסם

בסופו של דבר המסקנה חד משמעית, נהג המשאית הזה היה צריך כבר מזמן לרדת מההגה ואם אפשר שלא יסתובב בין אנשים חופשיים למספר שנים, רצוי ואף מומלץ

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
בסופו של דבר המסקנה חד משמעית, נהג המשאית הזה היה צריך כבר מזמן לרדת מההגה ואם אפשר שלא יסתובב בין אנשים חופשיים למספר שנים, רצוי ואף מומלץ

אתה קובע באופן חד משמעי שנהג משאית היה צריך לרדת מההגה לפחות תבדוק שאכן מדובר בנהג משאית.

פורסם

יגאל, אני אזרום איתך ואתן השוואה הזויה משלי, אני עומד בתחילת הרחוב ואני אוחז נשק, אני יורה לקצה השני של הרחוב לכיוון קיר בטון, יש לי משתיק קול, בינתיים ילד קטן מתפרץ לכביש בין המכוניות החונות, פגעתי לו בראש. נכון שהוא אשם? למה הוא מתפרץ לכביש? חצוף.

הוא נכה שמסיע את בנו הנכה, וואו.....

ולגרום למוות ברשלנות זה בסדר, מה היה קורה אם הוא היה עושה את האופנוען נכה? רגע הוא נכה אז מותר לו?!

הסיבה שכתבתי סוזוקי לא מייצרים R900 הייתה תגובה לכך שהדגשת "אופנוע כבד ומשופר", הדגם הנ"ל לא קיים כלל ככה שמי שהחליט שהאופנוע משופר לא בדיוק הבין על מה הוא מדבר, כנראה פרקליט ההגנה.

עוד שאלה אדון יגאל, האם אתה נכה שנוהג על טרנספורטר?? סתם סקרנות.

haters will hate

פורסם
יגאל, אני אזרום איתך ואתן השוואה הזויה משלי, אני עומד בתחילת הרחוב ואני אוחז נשק, אני יורה לקצה השני של הרחוב לכיוון קיר בטון, יש לי משתיק קול, בינתיים ילד קטן מתפרץ לכביש בין המכוניות החונות, פגעתי לו בראש. נכון שהוא אשם? למה הוא מתפרץ לכביש? חצוף.

הוא נכה שמסיע את בנו הנכה, וואו.....

ולגרום למוות ברשלנות זה בסדר, מה היה קורה אם הוא היה עושה את האופנוען נכה? רגע הוא נכה אז מותר לו?!

הסיבה שכתבתי סוזוקי לא מייצרים R900 הייתה תגובה לכך שהדגשת "אופנוע כבד ומשופר", הדגם הנ"ל לא קיים כלל ככה שמי שהחליט שהאופנוע משופר לא בדיוק הבין על מה הוא מדבר, כנראה פרקליט ההגנה.

עוד שאלה אדון יגאל, האם אתה נכה שנוהג על טרנספורטר?? סתם סקרנות.

זו היתה תשובת ב"כ המאשימה לשאלת בית המשפט :

לשאלת בית משפט, מדובר באופנוע סוזוקי R900 כבד משופר.

לשאלתך אני נוהג במיצובישי ספורטבאק והונדה HRV מחזיק ברשיון אופנוע (לא מוגבל בנפח) משנת 89.

פורסם

+1' במיוחד כשהוא מודה שהוא נוהג בספורטבאק!!! כתוב ספורט, אז זה בטח מיצובישי ספורט כבדה ומשופרת עם מליון כ"ס וחמישים אלף קג"מ! הבנאדם הזה סכנה על הכביש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מישהו מוכן לומר לי בבקשה מאיפה מסיקים שמדובר בסוזוקי 900 משופר? איפה זה כתוב? כל פעם שאני לוחץ על הלינק זה מעביר אותי לאיביי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מישהו מוכן לומר לי בבקשה מאיפה מסיקים שמדובר בסוזוקי 900 משופר? איפה זה כתוב? כל פעם שאני לוחץ על הלינק זה מעביר אותי לאיביי.

STUDENT הביא את עיקרי הדברים כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=466111&page=6

דיי בהתחלה השופט חושב שזו שאלה רלונטית ושואל את התובע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...