Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל, אתה לא יודע באיזה מהירות נסע האופנוען ובכלל, התגובה שלך התייחסה למה ששלקייס כתב. מדברים על דמגוגיה בשקל אה?

חוץ מזה, אני לא צריך להסביר כלום למשפחת האופנוען. בית המשפט כבר הסביר להם שהוא נהרג בגלל שאידיוט אחד החליט לחסום נתיב באמצע כביש מהיר. אבל אתה יודע יותר טוב. ואתה בכלל לא דמגוג. וכל התגובות שלך מתכנסות לשורה של טענות לוגיות מבוססות מאוד, לא אתה בכלל לא טרול.

אני לא צריך לדעת באיזה מהירות נסע האופנוען , יש שני עדים שניהם העידו שהוא עקף אותם במהירות , עד אחד אף תאר שהאופנוע עקף מימין .

הטענה שלך היתה שחסימת נתיב מסוכנת יותר ממהירות. במקרה הזה התברר שמי שנהרג היה זה שנסע מהר ולא זה שחסם נתיב.

בית המשפט לא הסביר כלום. הוא קיבלת את הודאת הנאשם והרשיע אותו . מאוד יכול להיות שאם האופנוען היה שורד בית המשפט היה מרשיע גם אותו . זה שיש שני מעורבים בתאונה זה לא אומר שרק אחד מהם אשם.

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא צריך לדעת באיזה מהירות נסע האופנוען , יש שני עדים שניהם העידו שהוא עקף אותם במהירות , עד אחד אף תאר שהאופנוע עקף מימין .

הטענה שלך היתה שחסימת נתיב מסוכנת יותר ממהירות. במקרה הזה התברר שמי שנהרג היה זה שנסע מהר ולא זה שחסם נתיב.

בית המשפט לא הסביר כלום. הוא קיבלת את הודאת הנאשם והרשיע אותו . מאוד יכול להיות שאם האופנוען היה שורד בית המשפט היה מרשיע גם אותו . זה שיש שני מעורבים בתאונה זה לא אומר שרק אחד מהם אשם.

אתה לא צריך לדעת באיזו מהירות נסע האפנוען, אתה גם יכול לא להוציא דברים מהקשרם בשביל להוכיח נקודה לא קיימת. אתה גם יכול לחזור ולקרוא את שלוש התגובות שלי בהם הסברתי לך ש-"נסע מהר" זה ביטוי ריק מתוכן, כל עוד הוא לא מגיע מלווה במספרים. לעומת זאת, "חסם נתיב" זה דווקא די חד משמעי. אה וד"א, כל עוד יש נהגים כמוך או כמו חיימי, שלא שומרים על הימין ונוסעים על 80 בכביש בו מותר חוקית לנסוע ב100-110, אנשים ימשיכו לעקוף מימין. אבל זה בטח לא מעניין אותך במיוחד. הרי רק מהירות היא עבירה בעולם הדמיוני שלך.

בית המשפט דווקא כן הסביר דברים, אתה מוזמן לקרוא את פסק הדין המלא שנגיש בחיפוש מהיר בגוגל. בית המשפט מצא לנכון להרשיע את הrole model שלך, כי לא משנה מי או מה או מו, לחסום נתיב בכביש מהיר זה לא דבר הגיוני לעשות.

ולא, מה שאתה מייחס לי לא היתה הטענה שלי. אבל למה שתבין מה כותבים לך, אם לא הבנת עד עכשיו (או שאתה משחק עצמך לא מבין)? הטענה שלי היתה שכשמישהו חוסם נתיב בכביש מהיר, מגיע לו לכל הפחות שישללו את הרשיון, ולכל היותר להזרק לכלא לאיזה כמה שנים טובות. האם באמת, בפועל, מתרחשת תאונה כתוצאה מחסימת הנתיב, זה בכלל לא רלוונטי. אתה גם לא יודע להוכיח באופן חד משמעי שאם היה מגיע מישהו במהירות "לא גבוהה" (בשפה המאוד מדויקת שאתה נדבק אליה), הוא לא היה נפגע. אף אחד לא יודע להוכיח ובגלל זה, ביו היתר, החוק אוסר לעצור שם מלכתחילה.

זה גם לא משנה כמה ילדים נכים יש לו, או כמה מהם התאבדו. אם הוא סובל מבעיות פסיכולוגיות או פסיכיאטריות, אני מאוד מרחם עליו, אבל שלא ינהג.

אתה נכנס לפינות מפגרות יותר ויותר. אפילו עם חיימי, נציג מס' 1 של המלחמה במהירות בפורום הזה, כבר הצלחת להתנגח כשניסית להביא עוד טענה מצוצה מהאצבע על זה שזה לא "מטורף" לבצע פרסה איפה שהחבר שלך רצה לבצע פרסה (כשבאותה נשימה המשכת גם לנסות ולהתווכח על זה שהוא בכלל רצה לבצע פרסה).

שוב, מציע לך להקים מפלגה שתפעל לשחרור כל העבריינים מכל הסוגים שיושבים בבתי הכלא בישראל, כי אולי יש להם ילדים נכים וכי אתה חושב שהישיבה שלהם בכלא לא תורמת לאיש. זה בטח מאוד ישפר את הבטחון של כולנו בכלל ובכבישים בפרט.

יאללה, מהיום כל פעם שבא לי אני מתיל לחסום נתיבים בכביש 1.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חבל שהם לא ציינו שהוא נראה טיפוס מפוקפק, זה בכלל היה מוציא את נהג המסחרית זכאי.

הטענה שלך היתה שחסימת נתיב מסוכנת יותר ממהירות. במקרה הזה התברר שמי שנהרג היה זה שנסע מהר ולא זה שחסם נתיב ועל ידיו.

ברור כי אילו נתיב הנסיעה היה נחסם ע"י האופנוען ונהג המסחרית היה זה שנמצא בשמאלי, אז נהג המסחרית היה זה שנהרג, לא?*.

כהצהרה כללית, זה נכון. בהתייחס למקרה הזה, נהג המסחרית יצר את התאונה ולכן הוא נושא באשמה.

-------------------------------------------------

*במצב הפוך בו האופנוען חוסם לפתע נתיב נסיעה שמאלי וכתוצאה מכך נפגע ע"י אותו נהג מסחרית, ברור כי האופנוען הוא זה שיהרג. האשמה לעומת זאת לא מחליפה תפקידים ותמשיך לרבוץ על זה שחסם נתיב נסיעה, לפתע.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אני לא צריך לדעת באיזה מהירות נסע האופנוען ,

זה באמת ראוי לתגובה נפרדת.

"אני לא צריך לדעת באיזה מהירות נסע האופנוען, למעשה בכלל אין טעם לבזבז זמן ומשאבים כדי לחקור את התאונה. זאת תאונה שמעורב בה אופנוען! אופנעון, שמעתם?! אף אחד לא הכריח אותו לקנות אופנוע, הוא אשם!"

נ.ב. כאן, שלא במתכוון, אתה מודה בכך כי מהירות האופנוען היא לא פקטור בתאונה הזו. נכון, תיאורטית, אם היה מצליח לבלום ל10 קמ"ש, כנראה שהיה נותר בחיים, אך המצב המסוכן שהסתיים בתאונה ובמוות, נוצר בלעדית ע"י נהג המסחרית.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

SuperBamba

לא מכיר אותך אבל אני מהמר שב2005 השתמשת ב קורקינט/אופניים/חופשי חודשי להתנייד.

igalr

לא מכיר אותך אבל אני מהמר שכשהיית קטן הרביצו לך בבית הספר.

ברצינות, אתה פשוט בן אדם רדוד.

האופנוען מת, מבסוט?

ראינו מי מת בתאונה, בגלל המהירות.... כן, אם הוא היה נוהג על סמי טריילר באותה המהירות, מעניין איך היא הייתה נגמרת?

אתה פשוט אדיוט.

haters will hate

פורסם
igalr

לא מכיר אותך אבל אני מהמר שכשהיית קטן הרביצו לך בבית הספר.

ברצינות, אתה פשוט בן אדם רדוד.

האופנוען מת, מבסוט?

ראינו מי מת בתאונה, בגלל המהירות.... כן, אם הוא היה נוהג על סמי טריילר באותה המהירות, מעניין איך היא הייתה נגמרת?

אתה פשוט אדיוט.

בגלל תגובות כאלה צריך שיהיה כפתור לייק בפורום.

יגאל יש מצב שאתה פעיל באור ירוק?

נהג המשאית שבר שמאלה וחסם נתיב, האם במידה ובמקום אופנוע הייתה שם נהגת ברכב פרטי הייתה שואל מה היא עושה מחוץ למטבח ומאשים אותה בתאונה ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אתה לא צריך לדעת באיזו מהירות נסע האפנוען, אתה גם יכול לא להוציא דברים מהקשרם בשביל להוכיח נקודה לא קיימת. אתה גם יכול לחזור ולקרוא את שלוש התגובות שלי בהם הסברתי לך ש-"נסע מהר" זה ביטוי ריק מתוכן, כל עוד הוא לא מגיע מלווה במספרים. לעומת זאת, "חסם נתיב" זה דווקא די חד משמעי. אה וד"א, כל עוד יש נהגים כמוך או כמו חיימי, שלא שומרים על הימין ונוסעים על 80 בכביש בו מותר חוקית לנסוע ב100-110, אנשים ימשיכו לעקוף מימין. אבל זה בטח לא מעניין אותך במיוחד. הרי רק מהירות היא עבירה בעולם הדמיוני שלך.

בית המשפט דווקא כן הסביר דברים, אתה מוזמן לקרוא את פסק הדין המלא שנגיש בחיפוש מהיר בגוגל. בית המשפט מצא לנכון להרשיע את הrole model שלך, כי לא משנה מי או מה או מו, לחסום נתיב בכביש מהיר זה לא דבר הגיוני לעשות.

ולא, מה שאתה מייחס לי לא היתה הטענה שלי. אבל למה שתבין מה כותבים לך, אם לא הבנת עד עכשיו (או שאתה משחק עצמך לא מבין)? הטענה שלי היתה שכשמישהו חוסם נתיב בכביש מהיר, מגיע לו לכל הפחות שישללו את הרשיון, ולכל היותר להזרק לכלא לאיזה כמה שנים טובות. האם באמת, בפועל, מתרחשת תאונה כתוצאה מחסימת הנתיב, זה בכלל לא רלוונטי. אתה גם לא יודע להוכיח באופן חד משמעי שאם היה מגיע מישהו במהירות "לא גבוהה" (בשפה המאוד מדויקת שאתה נדבק אליה), הוא לא היה נפגע. אף אחד לא יודע להוכיח ובגלל זה, ביו היתר, החוק אוסר לעצור שם מלכתחילה.

זה גם לא משנה כמה ילדים נכים יש לו, או כמה מהם התאבדו. אם הוא סובל מבעיות פסיכולוגיות או פסיכיאטריות, אני מאוד מרחם עליו, אבל שלא ינהג.

אתה נכנס לפינות מפגרות יותר ויותר. אפילו עם חיימי, נציג מס' 1 של המלחמה במהירות בפורום הזה, כבר הצלחת להתנגח כשניסית להביא עוד טענה מצוצה מהאצבע על זה שזה לא "מטורף" לבצע פרסה איפה שהחבר שלך רצה לבצע פרסה (כשבאותה נשימה המשכת גם לנסות ולהתווכח על זה שהוא בכלל רצה לבצע פרסה).

שוב, מציע לך להקים מפלגה שתפעל לשחרור כל העבריינים מכל הסוגים שיושבים בבתי הכלא בישראל, כי אולי יש להם ילדים נכים וכי אתה חושב שהישיבה שלהם בכלא לא תורמת לאיש. זה בטח מאוד ישפר את הבטחון של כולנו בכלל ובכבישים בפרט.

יאללה, מהיום כל פעם שבא לי אני מתיל לחסום נתיבים בכביש 1.

"כמו חיימי, שלא שומרים על הימין"

חזור בך,התנצל או הבא הוכחות .

זאת הוצאת דיבה.

פורסם
עוד ערימת תגובות מהמותן של אלה שלא ראו את החומר שהיה לפני השופט כולל התנהגות האופנוען.

חשבתם על זה שאולי הוא האשם במותו יותר מהמשאית שעשתה 100 עבירות אבל לא יכלה למנוע שטויות מהסוג שאנחנו רואים אופנוענים עושים כל הזמן ? חשבתם על המהירות שלו ? אופנוע גדול קונים רק, ר ק , המשוגעים למהירות. לי קורה הרבה שאופנוע מופיע בחלקיק שניה מאז ראיתי מראה נקיה ויצאתי לעקיפה . נראה אחד, אחד, שיגיד שלא קרה לו.

מהירות הורגת. יותר מהכל.

"לי קורה הרבה שאופנוע מופיע בחלקיק שניה מאז ראיתי מראה נקיה ויצאתי לעיקפה". שאלתי אותך כבר אז - למה אתה עוקף, אם מהירות היא כ"כ מסוכנת? אתה צודק, אין לי הוכחה לזה שאתה נוסע ב80 בנתיב המרכזי, אבל יש לי הוכחה לזה שאתה צבוע, ועוקף, במקום פשוט להשאר בנתיב שלך, אם כי זה לא קשור לויכוח כאן.

מעבר לזה, גם לטעון ש-"אופנוע גדול קונים רק, ר ק המשוגעים למהירות", או לספר לנו בשרשור אחר שרק "מי שלא רואה עצמו כישראלי" מקשט את הרכב שלו בקישוטים הזויים, כשיש שם תמונה של רכב כזה עם שני דגלי ישראל זה קצת מכליל. אבל כנראה שלך מותר מה שאתה מצפה שאחרים לא יעשו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חיימי ויגאל - אני מניח שאתם מכירים את דעתי השלילית על התנהגות רבים מאד מבין רוכבי הדו"ג בישראל בדרך. במקרה זה באופן מובהק מדובר בנהג משאית בעל עבר תעבורתי בעייתי (כולל הרשעות בעבירות חמורות כגון רמזור אדום ואי מתן זכות קדימה, לא פורט לגבי חומרת המהירות המופרזת שהוזכרה), ואשר לפי התאור בפסק הדין פשוט "צפצף" על החוק בצורה חמורה ביותר וגרם למות האופנוען.

יגאל - קרא שוב את תאור התאונה כפי שהוא משתקף בפסק הדין - נהג משאית אשר מבצע סטיה פתאומית מנתיב ובהמשך נמנסה לבצע פנית פרסה אסורה וחוסם נתיבים. לא אופנוען פרוע אשר חתך נתיבים במהירות מופרזת. א בבקשה, הצמדו לעובדות, לא לספקולציות שנוחות לתיזות שלכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפי שאתה מנסה לחזות את העתיד הלא ידוע בדוק את העובדות של הווה.

אין נהג משאית , אף פעם לא היה נהג משאית.

Shellcase

לנהג נכה ב 8 שנים האחרונות לא היו עבירות כלל , אופנוען הורשע בעברת מהירות מטורפת של כמעט 100 קמש. מי נהג יותר מסוכן ? אתה מבין שדמגוגיה והתלהמות יכולה לפעול בכיוונים שונים.

1. לא ממש משנה אם הוא נהג על סוואנה, משאית, או באנדרומדה - הוא חסם נתיב.

2. אם במקום רוכב אופנוע הייתה שם פיאט אונו, אתה חושב שהנהג היה שורד? לא נראה לי.

3. להגיד ש100 קמ"ש זו מהירות מסוכנת פעם היה בסדר גמור, אבל הפך לדמגוגיה בערך 10 שנים אחרי שהוצאת את רשיון הנהיגה שלך.

משפחתית ממוצעת בעלת צמיגים תקינים עוצרת מ100 קמ"ש ב50-55 מטרים מרחק בלימה, תוסיף לזה מרחק תגובה של כ20 מטרים ותקבל נתון קצר משמעותית ממה שמלמדים אותך באור ירוק.

*משפחתית חדשה מהסוג האיכותי יותר אגב, כגון פורד פוקוס או סיוויק או גולף, עוצרת בכ45 מטרים (+20 מרחק תגובה).

4. זה שהנהג נכה רלוונטי בדיוק כמה מהירות הנסיעה של האופנוע, הנכות של הנהג לא גרמה לתאונה, להיפך אם הוא יכול לנהוג, כנראה שהוא לא מספיק נכה בשביל לפספס את האופנוע, מצד שני, כנראה פספסו את הנכות השכלית שגורמת לו לעשות מה בז*ו שלו... זה שהוא הספיק לצבור 40 עבירות בתקופה מאד קצרה, מראה את הפוטנציאל שלו יופי-טופי, אז אולי הוא למד לא להתפס, אבל אין זה אומר שהוא נהג טוב, הוא עדיין ערס ארצישראלי מצוי, ששם כיפה בבית משפט ובוכה שקשה לו!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
1. לא ממש משנה אם הוא נהג על סוואנה, משאית, או באנדרומדה - הוא חסם נתיב. כל מי שמתלהם עם נהג משאית מוכיח שקרא רק את הכותרת ולא קרא את השאר ולכן ההתלהמות שלו לא שווה התייחסות . ולא הנהג הזה לא חסם נתיב . הבוחן קבע שהוא בלט 1.2 מטר והתאונה התרחשה כשהרכב עמד.

2. אם במקום רוכב אופנוע הייתה שם פיאט אונו, אתה חושב שהנהג היה שורד? לא נראה לי. - כל ניחוש שלי או שלך ישאר בגדר ניחוש.

3. להגיד ש100 קמ"ש זו מהירות מסוכנת פעם היה בסדר גמור, אבל הפך לדמגוגיה בערך 10 שנים אחרי שהוצאת את רשיון הנהיגה שלך. - אף אחד לא אמר שנהג האופוע נסע 100 קמ"ש או 200 קמ"ש .יש שני עדים שלדידם הוא נסע מהר ועקף מימין.

משפחתית ממוצעת בעלת צמיגים תקינים עוצרת מ100 קמ"ש ב50-55 מטרים מרחק בלימה, תוסיף לזה מרחק תגובה של כ20 מטרים ותקבל נתון קצר משמעותית ממה שמלמדים אותך באור ירוק.

*משפחתית חדשה מהסוג האיכותי יותר אגב, כגון פורד פוקוס או סיוויק או גולף, עוצרת בכ45 מטרים (+20 מרחק תגובה).

4. זה שהנהג נכה רלוונטי בדיוק כמה מהירות הנסיעה של האופנוע, הנכות של הנהג לא גרמה לתאונה, להיפך אם הוא יכול לנהוג, כנראה שהוא לא מספיק נכה בשביל לפספס את האופנוע, מצד שני, כנראה פספסו את הנכות השכלית שגורמת לו לעשות מה בז*ו שלו... זה שהוא הספיק לצבור 40 עבירות בתקופה מאד קצרה, מראה את הפוטנציאל שלו יופי-טופי, אז אולי הוא למד לא להתפס, אבל אין זה אומר שהוא נהג טוב, הוא עדיין ערס ארצישראלי מצוי, ששם כיפה בבית משפט ובוכה שקשה לו! - יכול להיות שהיו לו 40 עבירות לפני 30 שנים בזמן שלא היה נכה והשתולל על אופנוע ונתפס במלטונובות כי חשב שמהירות זה סבבה, אפשר לנחש ולהתלהם באופן חופשי. העובדה היא שב 8 שנים האחרונות לא היו לו עבירות כלל.

אתה מוכן לתת לו להנות מהספק ולהאמין כי שינה דרכיו שהרי ברור שעכשיו הוא מעבר לגיל 50 אי אפשר להגיד שהוא נהג מסוכן כי בגיל 20 תפסו אותו בלי חגורה ? הרי בגיל 20 ובגיל 50 זה אפילו לא אותו בן אדם לא כל שכן לאור סיפור החיים הקשה

להתלהם זה עניין של הרגל.

פורסם
חיימי ויגאל - אני מניח שאתם מכירים את דעתי השלילית על התנהגות רבים מאד מבין רוכבי הדו"ג בישראל בדרך. במקרה זה באופן מובהק מדובר בנהג משאית בעל עבר תעבורתי בעייתי (כולל הרשעות בעבירות חמורות כגון רמזור אדום ואי מתן זכות קדימה, לא פורט לגבי חומרת המהירות המופרזת שהוזכרה), ואשר לפי התאור בפסק הדין פשוט "צפצף" על החוק בצורה חמורה ביותר וגרם למות האופנוען.

יגאל - קרא שוב את תאור התאונה כפי שהוא משתקף בפסק הדין - נהג משאית אשר מבצע סטיה פתאומית מנתיב ובהמשך נמנסה לבצע פנית פרסה אסורה וחוסם נתיבים. לא אופנוען פרוע אשר חתך נתיבים במהירות מופרזת. א בבקשה, הצמדו לעובדות, לא לספקולציות שנוחות לתיזות שלכם.

פסק הדין לא עשה ברור עובדות והרשיע על פי הודאה.

אני מקווה שאתה לא נסמך על מה שכתבו ב NRG כי בעיתון האינטרנטי אפילו דגים אי לעטוף.

קרא את הציטוטים של STUDENT

יש מספר עובדות חסרות אבל בגדול זה די מלא.

פורסם
כל מי שמתלהם עם נהג משאית מוכיח שקרא רק את הכותרת ולא קרא את השאר ולכן ההתלהמות שלו לא שווה התייחסות . ולא הנהג הזה לא חסם נתיב . הבוחן קבע שהוא בלט 1.2 מטר והתאונה התרחשה כשהרכב עמד.

אתה שוכח שהנהג הזיז את הרכב לאחר הפגיעה ובכך שיבש ראיות? ובוא תסביר לי איך העובדה שלטענת החוקר הנהג היה בעצירה מלאה שולל את העובדה שהוא חסם נתיב? אתה מבין בכלל מה הכוונה בלחסום נתיב?

אף אחד לא אמר שנהג האופוע נסע 100 קמ"ש או 200 קמ"ש .יש שני עדים שלדידם הוא נסע מהר ועקף מימין.

את עניין 100 הקמ"ש העלית אתה.

ולעניין העדים - כמה זה מהר? מהר ביחס למה? והאם הוא עקף מימין או שהם הפריעו לתנועה בנתיב השמאלי?

יכול להיות שהיו לו 40 עבירות לפני 30 שנים בזמן שלא היה נכה והשתולל על אופנוע ונתפס במלטונובות כי חשב שמהירות זה סבבה, אפשר לנחש ולהתלהם באופן חופשי. העובדה היא שב 8 שנים האחרונות לא היו לו עבירות כלל.

אתה מוכן לתת לו להנות מהספק ולהאמין כי שינה דרכיו שהרי ברור שעכשיו הוא מעבר לגיל 50 אי אפשר להגיד שהוא נהג מסוכן כי בגיל 20 תפסו אותו בלי חגורה ? הרי בגיל 20 ובגיל 50 זה אפילו לא אותו בן אדם לא כל שכן לאור סיפור החיים הקשה

1.לא אני לא מוכן לתת לבנאדם לא אחראי שלא איכפת לו מסביבתו להינות משום ספק!!

2.בוא צא איתי לכביש ונבדוק כמה עבירות עושים אותם בני 50 שהרי הם כבר לא מסוכנים כי הם למדו עם הגיל...

3.יתרה מזאת תראה איך אתה סותר את עצמך במשפט אחד? על העבירה האחרונה תפסו אותו לפני 7 שנים, אם היום הוא בשנות ה50, אז הוא היה בשנות ה40? פששש.... הגיוני שכאשר השעון אמר 50, הוא הפך לאיש אחר. בסדר גבר..

לי אישית משתמע מדברייך שכל האופנוענים רוכבים מהר ובפראות ושלא לחגור חגורה זה הרבה פחות קריטי מלנסוע 135 בכביש 431 בשעה 4:32 לפנות בוקר...

*אתה יכול להמשיך להעלות את סיפור חייו העצוב עד מחר, אני אישית משתין על סיפור חייו, כי על הכביש הוא לא רלוונטי, הוא גם לא רלוונטי לתאונה ולצורה בה היא נגרמה, הוא רלוונטי רק ליללות של הנאשם ע"מ ש"יתחשבו בו" ושם הוא, לצערי הרב, הצליח!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יגאל - אולי תלמד לקרוא? בכתב האישום המצוטטת בפסק הדין (סעיף 1, פסקה חמישית)- אשר, מן הסתם, מתבס על ממצאי החקירה, האופנוע פגע בפינה השמאלית אחורית של המשאית. לא מתסדר לי עם עקיפה מימין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...