Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שכתבה הבוקר נהגת ב"קוראים כותבים" בידיעות אחרונות לגבי תאונה בה נהרג אופנוען הוא האופנוען המצוי בו אנו נתקלים כל הזמן, גם אם רובנו לא טורחים לכתוב לעיתון.

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני פשוט לא מבין איך אפשר להגן על נהג בעל 40 הרשעות?

איך אפשר לתת לבנאדם כזה בכלל לתפוס הגה?

אם היה מבקש ממני שאקנה לו הגה צעצוע כדי שישחק בו בזמן הוא יושב במושב האחורי של רכבי הייתי מסרב ואומר לו שהוא והגה זה שילוב גרוע.

לבנאדם כזה צריך לשרוף את הרישיון מול עיניו, להוריד אותו מכלי ההרג עליו נסע ולהודיע לו שמעתה נהגי אגד ודן הם חבריו החדשים, אחרי כמובן, שיחזור משהות ארוכה באחד ממיטב מתקני הכליאה שיש בארץ.

נמאסו כבר נהגי המסחריות והמשאיות שעושים מה שבא להם בכביש, להעיף ומהר!

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אני פשוט לא מבין איך אפשר להגן על נהג בעל 40 הרשעות?

איך אפשר לתת לבנאדם כזה בכלל לתפוס הגה?

אם היה מבקש ממני שאקנה לו הגה צעצוע כדי שישחק בו בזמן הוא יושב במושב האחורי של רכבי הייתי מסרב ואומר לו שהוא והגה זה שילוב גרוע.

לבנאדם כזה צריך לשרוף את הרישיון מול עיניו, להוריד אותו מכלי ההרג עליו נסע ולהודיע לו שמעתה נהגי אגד ודן הם חבריו החדשים, אחרי כמובן, שיחזור משהות ארוכה באחד ממיטב מתקני הכליאה שיש בארץ.

נמאסו כבר נהגי המסחריות והמשאיות שעושים מה שבא להם בכביש, להעיף ומהר!

לנהג ברכב הנכה אין הרשאות משנת 2005 גם לא ממש מפורט איזה עברות עבר , למיטב הבנתי מקהל המתלהמים כאן מוכנים לעבור על סדר היום על עבירות מהירות או עבירות מסוג ברירת משפט.

SuperBamba

לא מכיר אותך אבל אני מהמר שב2005 השתמשת ב קורקינט/אופניים/חופשי חודשי להתנייד.

פורסם

עזבו אותכם, חבל על הזמן. הבן אדם חי בעולם משלו. עוד כמה דפים של ויכוח והוא יטען שחייזרים חטפו את נהג הטרנספורטר וסתם הפלילו אותו אחר כך בכל העבירות בהן הואשם. הוא לא כתב תגובה הגיונית אחת שבאמת התייחסה למה שכתבו לו או מה שהוא כתב לפני. מבחינתו נהג הטרנספורטר הוא צדיק, כי אולי האופנוען נסע מהר, ומהר זה כנראה כל מהירות שהיא מעל ל70 קמש, בהתחשב בכמה שיגאל מתפאר בגילו המבוגר כאן ובזה שהוא הוציא רישיון לפני 2005.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לנהג ברכב הנכה אין הרשאות משנת 2005 גם לא ממש מפורט איזה עברות עבר , למיטב הבנתי מקהל המתלהמים כאן מוכנים לעבור על סדר היום על עבירות מהירות או עבירות מסוג ברירת משפט.

SuperBamba

לא מכיר אותך אבל אני מהמר שב2005 השתמשת ב קורקינט/אופניים/חופשי חודשי להתנייד.

ואני מערב שב3 הימים האחרונים לא רכשת מוצר של אסם ולכן זה הופך את תגובתך ללא רלוונטית. (על אותו משקל)

פורסם

יגאל לי ב8 שנים יש עבירה אחת, 99 במקום 80.

אז זה אומר שב80 שנה על הכביש אני אצבור 10 עבירות? בוא ניקח פקטור מוגזם ונגיע ל20.

זה עדיין רחוק מאד מ40.

אז אנא ממך - אל תבלבל בביצים.

40 עבירות תעבורה גם אם הן רק על מהירות מראות על טמטום, ברמה כזאת שהמכון לרפואת תחבורה או איך שלא קוראים לזה צריך לשלול לבחור את הרשיון על זה שהוא חלול.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
Shellcase - עכשיו הוא בטח יגיב בתגובה שזוהי עבודתו של נהג המשאית ולכן חשוף יותר לעבירות.

אני כבר חוזר עתידות :-D

לפי שאתה מנסה לחזות את העתיד הלא ידוע בדוק את העובדות של הווה.

אין נהג משאית , אף פעם לא היה נהג משאית.

Shellcase

לנהג נכה ב 8 שנים האחרונות לא היו עבירות כלל , אופנוען הורשע בעברת מהירות מטורפת של כמעט 100 קמש. מי נהג יותר מסוכן ? אתה מבין שדמגוגיה והתלהמות יכולה לפעול בכיוונים שונים.

פורסם
לפי שאתה מנסה לחזות את העתיד הלא ידוע בדוק את העובדות של הווה.

אין נהג משאית , אף פעם לא היה נהג משאית.

Shellcase

לנהג נכה ב 8 שנים האחרונות לא היו עבירות כלל , אופנוען הורשע בעברת מהירות מטורפת של כמעט 100 קמש. מי נהג יותר מסוכן ? אתה מבין שדמגוגיה והתלהמות יכולה לפעול בכיוונים שונים.

לא ממש. זה רק בעולם הדמיוני בו אתה וחיימי חיים, ובו לחסום נתיב זה פחות מסוכן מלנהוג ב100 קמש.

באמת יגאל, שנות ה70 צלצלו ומסרו שהן הסתיימו לפני כמה עשורים. די.

פורסם
אתה מבין שדמגוגיה והתלהמות יכולה לפעול בכיוונים שונים.

ואתה מבין שאתה הדמגוג היחיד בשרשור?

אי אפשר להצדיק עבירת תנועה שגורמת למוות בזה שלנהג אין הרשעות משנת 2005. (וזה שאין לו הרשעות, לא אומר שהוא לא מבצע עבירות, אלא הוא פשוט לא נתפס. ומי יודע איפה הוא היה ב- 8 שנים אחרונות...)

הוא ניסה לבצע עבירת תנועה, רואה שהוא לא מצליח, מבצע עבירה חמורה יותר ואח"כ עוד מנסה להגיד שהוא מבין את חומרת מעשיו.

הזלזול של הנהג בחיים של כל הסובבים אותו צועק לשמיים.

פורסם

אני לא מבין מה בכלל העניין בדיון על מהירותו של האופנוען?

מובן שהוא נהג מהר מספיק על מנת שזמן התגובה שלו יהיה קצר ממה שהיה צריך. יש לך פה נהג משאית/מסחרית (מצטער על השפה הבוטה אבל כולם אותן זבל) שחסם נתיב לנסיעה בכביש בן התנועה זורמת, רק כי החוקים על ה*** שלו וכרגע בא לו לעשות מה שבא -לו- לעשות ולא מה שהחוק מתיר. שזו התנהגות ישראלית מצויה ומעבר לכך התנהגות מצויה של נהגי משאיות ומסחריות.

במקרה אתמול הייתי עד להתנהגות דומה. נהג במשאית קלה חסם נתיב שלם של נסיעה כדי לעמוד ולדבר עם חברו שמבעד לחלון. משמאלו נתיב פקוק לפניה שמאלה.

משגמר לעכב את הנתיב הימני, המשיך לכיוון הנתיב שמאלה, עקף את כל התור (כי הרי המלך לא יחכה בתור כמו כל בני התמותה הנחותים) וביצע פרסה גרועה בפניה שמאלה שהתפרץ אליה. פרסה שדרשה ממנו לעכב את כל מחזור הפניה שמאלה (שגם ככה קצר) בנסיעות קדימה אחורה.

מה אני אגיד לך יגאל, נהגי משאיות(או מסחריות, את שארית המשפט תשלים מלמעלה) הם פשוט היהלומים של הכביש, אני באמת באמת לא מבין על מה כולם מתלהמים.

פורסם
לא ממש. זה רק בעולם הדמיוני בו אתה וחיימי חיים, ובו לחסום נתיב זה פחות מסוכן מלנהוג ב100 קמש.

באמת יגאל, שנות ה70 צלצלו ומסרו שהן הסתיימו לפני כמה עשורים. די.

תסביר את זה למשפחת האופנוען.

פורסם
אני לא מבין מה בכלל העניין בדיון על מהירותו של האופנוען?

מובן שהוא נהג מהר מספיק על מנת שזמן התגובה שלו יהיה קצר ממה שהיה צריך. יש לך פה נהג משאית/מסחרית (מצטער על השפה הבוטה אבל כולם אותן זבל) שחסם נתיב לנסיעה בכביש בן התנועה זורמת, רק כי החוקים על ה*** שלו וכרגע בא לו לעשות מה שבא -לו- לעשות ולא מה שהחוק מתיר. שזו התנהגות ישראלית מצויה ומעבר לכך התנהגות מצויה של נהגי משאיות ומסחריות.

במקרה אתמול הייתי עד להתנהגות דומה. נהג במשאית קלה חסם נתיב שלם של נסיעה כדי לעמוד ולדבר עם חברו שמבעד לחלון. משמאלו נתיב פקוק לפניה שמאלה.

משגמר לעכב את הנתיב הימני, המשיך לכיוון הנתיב שמאלה, עקף את כל התור (כי הרי המלך לא יחכה בתור כמו כל בני התמותה הנחותים) וביצע פרסה גרועה בפניה שמאלה שהתפרץ אליה. פרסה שדרשה ממנו לעכב את כל מחזור הפניה שמאלה (שגם ככה קצר) בנסיעות קדימה אחורה.

מה אני אגיד לך יגאל, נהגי משאיות(או מסחריות, את שארית המשפט תשלים מלמעלה) הם פשוט היהלומים של הכביש, אני באמת באמת לא מבין על מה כולם מתלהמים.

תסביר את המשפט המודגש ?!?!

לפי מה שאתה כותב יש חוקים שמותר לעבור עליהם ויש חוקים שאסור ?

פורסם
תסביר את זה למשפחת האופנוען.

קודם כל, אתה לא יודע באיזה מהירות נסע האופנוען ובכלל, התגובה שלך התייחסה למה ששלקייס כתב. מדברים על דמגוגיה בשקל אה?

חוץ מזה, אני לא צריך להסביר כלום למשפחת האופנוען. בית המשפט כבר הסביר להם שהוא נהרג בגלל שאידיוט אחד החליט לחסום נתיב באמצע כביש מהיר. אבל אתה יודע יותר טוב. ואתה בכלל לא דמגוג. וכל התגובות שלך מתכנסות לשורה של טענות לוגיות מבוססות מאוד, לא אתה בכלל לא טרול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...