Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוראות הפעלהFB_IMG_1518720583581.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם
אפילו במדינת הקקמייקה שאני נמצא בה, שר נאלץ להתפטר לאחר פוסט שהוא כתב בפייסבוק. אבל אצלנו איבדו את הבושה מזמן.

מדהים אותי שאנשים רואים את ההתנהגויות של כל אותם בכירי קואליציה וממשלה וחושבים שזה הגיוני שהם ינהלו את המדינה.

כתבת פה מילה מוזרה, "חושבים"

חלק נכבד מהבוחרים כאן לא עושים את הפעולה האקזוטית הזו.

ניסיתי מספר פעמים, ממש כמחקר אנתרופולוגי, לדבר עם אחד מבבוני הפייסבוק המצויים שצועקים "שמאלני" על כל מי שלא מיישר עם קינג ביבי קו. (נא לשים לב, אני לא מעביר פה ביקורת על כל הבוחרים שלו, רק מציין מקרה הנוגע לתת קבוצה ספציפית, אם כי גדולה מאוד)

התחביב הגדול שלו הוא לצעוק "שמאלני" כעלבון, אבל אחרי החלפה של מספר הודעות, מתחוור שאין לבנאדם (ולדומיו) שום מושג מה זה ימני או שמאלני. ימני זה ציוני טוב, שמאלני זה עוכר ישראל אוהב ערבים בנזונה. זהו. זו המנטרה ואין טעם אפילו לברר אם יש לזה קשר למציאות.

אין לי בעיה בכלל עם אנשים שלא חולקים איתי את אותה הדעה, די יש לי בעיה עם רובוטים שחוזרים על דעה של מישהו אחר בלי לחשוב בעצמם.

פורסם

זה בדיוק השיח אליו רודדנו ע"י ביבי - למלחמה בין שמאל לימין, בין ערבים ליהודים, בין ציונים לבוגדים, בין שחור ולבן ואין שום דבר באמצע.

אי אפשר לנהל דיון רציני כשזו רמת השיח. זה מרגיש כאילו העם מתטמטם והולך, אבל אולי זה תמיד היה ככה ופשוט לא שמנו לב...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה העיקרית פה היא אולי פחות חוסר המחשבה של מצביעים כאלו ואחרים (כאילו, זה לא שפעם כולם היו פרופסורים למדעי המדינה), אלא שאנשים פשוט לא מבינים שדמוקרטיה היא לא רק "הכרעת הרוב" אלא גם "שלטון החוק" ו"זכויות הפרט" לדוגמא (גם "הפרדת רשויות לא תפס פה חזק).

מה שביבי עושה זה פשוט להציג את החקירה כניסיון להחליף שלטון (כי אם הוא יורשע כולם מיד יצביעו לבוז'י או לזהבה גלאון, בטח), ומכאן כאקט נגד הדמוקרטיה. לצערינו, כנראה שאף אחד לא הקשיב בשיעורי אזרחות, אז די מצליח לו.

ומכיוון שכולנו בעד דמוקרטיה, ברור שהחקירה היא מזימה סמולנית בשיתוף בג"ץ להחלפת השלטון, ואסור לתת לה לקרות, וגם אם היא כבר מתרחשת אל מול עינינו המשתאות צריך להמשיך ולהצביע ביבי. למען הדמוקרטיה, כמובן.

מי שלא מבין איך ארדואן ופוטין הגיעו לאן שהגיעו, מוזמן לקחת שיעורי בית ממש כאן, אצל ביבי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אז אני מבין שגם אתה אוהב מחבלים?

חבל!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
זה בדיוק השיח אליו רודדנו ע"י ביבי - למלחמה בין שמאל לימין, בין ערבים ליהודים, בין ציונים לבוגדים, בין שחור ולבן ואין שום דבר באמצע.

אי אפשר לנהל דיון רציני כשזו רמת השיח. זה מרגיש כאילו העם מתטמטם והולך, אבל אולי זה תמיד היה ככה ופשוט לא שמנו לב...

ואתה חושב שב-48' השיח הזה לא היה?

http://db.begincenter.org.il/he-il/%D7%9E%D7%97%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%AA/%D7%A1%D7%96%D7%95%D7%9F/%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%95%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9D-.htm

http://m.yediot.co.il/Articles/4816353

וכמו שרואים, בסוף ישבו הבוגדים מצד אחד עם אלו מהצד השני...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

http://db.begincenter.org.il/he-il/%D7%9E%D7%97%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%AA/%D7%A1%D7%96%D7%95%D7%9F/%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%95%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9D-.htm

תודה על כך.

"הנוסטלגיה" בדיונים הללו תמיד מוזרה לי. כאילו שפעם הכל היה יותר טוב וכל הפוליטיקאים בשנות ה-60 היו הגאונים מוילנה או יותר צדיקים מהאפיפיור.

פוליטיקאים הם מושחתים בחלקם הגדול. זוהי תכונתם. בשביל זה הם באים למסגרת הזו, כדי לצבור כוח. רובם לא באים לשם כדי "לתרום לציבור".

באשר לאמסלם ושות' - בושה לליכוד. הם לא "ימין", אין להם שום ערכים הקשורים לליכוד.

פורסם

תבדיל בין ניסיון לשנות את השיח ע"י ההנהגה (שברור שהיה מאז ומעולם), לבין שיח שמחלחל לציבור בממדים חסרי תקדים והופך לנורמה. הבעיה החמירה משמעותית באמצעות הטכנולוגיה שמאפשרת היום לכל אחד להפוך לשופר של אותן דעות. פוליטיקאים חכמים כמו ביבי וחבריו מרעיו מנצלים את זה היטב ותורמים יותר מאי פעם להרס הנורמות הציבוריות. זה שימוש ציני בטיפשות ההמונים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אבל.. רשמתי לפני מספר שנים - היזהרו עם השיח האלים.

רשמתי זאת לשמאל הקיצוני, אשר הגזים בהתבטאויות והזלזול כנגד הצד השני .

והשמאל, גם קבל גיבוי בתקשורת ההמונים (והרבה, עקב המצאות רבים מהם בגופי התקשורת)

הזהרתי - אתם אלימים.. ועם הזמן , הצד השני ילמד להשתמש בכל הכלים אשר לרשותו.

והצד-השני, למד להשתמש בכל אמצעי התקשורת - ולוקח זאת למקומות יותר גרועים

היום אנו מקבלים את השיח האלים בכל הרשתות.. וחבל.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אפשר לשאול לאיזו אלימות אתה מתכוון? לא של שוליים כאלו ואחרים, אלא של מפלגות סמול רציניות פחות או יותר (כי שלטון סמול אמיתי לא היה פה מאז ברק, בהנחה שלא לגמרי השתגענו לקרוא לשרון ואולמרט סמול).

למיטב זכרוני, אלימות היתה קצת יותר בצד השני, החל מההפגנות נגד רבין, דרך ההפגנות נגד ההתנתקות, ועד תקיפה פיזית של אנשי סמול במהלך מבצעים כאלו ואחרים (ע"ע הצל).

אני מסכים איתך

פורסם

התבטאיות ומאמרים באמצעי התקשורת ובדיונים, כינויי נאצים לצד-השני

האשמות כנגד הצבא ללא בדיקה.

טענות להרעלת בארות מים ומניעת מים מתושבים ערביים.

23 ביוני 2016 - ארגון PMW (מבט לתקשורת הפלסטינית) חשף את גלגוליו של השקר:

שלב א' היה במידע המטעה של יהודה שאול, על הרעלת מערכת מים של כפר אחד.

שלב ב' היה בהודעה רשמית של משרד החוץ הפלסטיני, על "הרעלת בארות בכל הגדה המערבית",

בצירוף הרב מלמד והמועצה שלו, תוך כדי הטענה שהמידע שודר בערוץ 10.

ההודעה כללה אזהרה מפני מוות צפוי ...

יהודה שאול גדל במשפחה חרדית בירושלים. בסוף השירות הצבאי, אשר במהלכו שירת 14 חודשים בחברון,

הקים יהודה עם חיילים נוספים מהיחידה שלו את הארגון "שוברים שתיקה".

תמיכה בחרם של BDS כנגד המדינה ועוד הרבה התבטאויות.. בארץ ובחוץ.

כאשר השמאל תוקף מבזה ומשמיץ ללא אבחנה - הצד-השני לומד.

ומגיב מגעיל .. בדרכו.

1 - לא מחרים. מפחד

באתר "פרספקטיבה", 26 באוגוסט 2013.

באוגוסט 2013 נאלץ המוזיקאי סליף קייטה לבטל הופעה בישראל בעקבות מאות איומים על חייו, ניסיונות סחיטה, הטרדות והכפשות מצד פעילי ה-BDS

2 - בישראל הצטרפו לקמפיין פעילי וארגוני שמאל רדיקלי, בהם ניב גורדון, קואליציית נשים לשלום, אילן פפה,[25]רוחמה מרטון[26] וכן חברת הכנסת חנין זועבי. גם פובליציסט "הארץ", גדעון לוי, הביע תמיכה ב-BDS ובחרם על ישראל.

גדעון לוי, רק BDS, באתר הארץ, 1 במאי 2016.

3 - דרכי הפעולה העיקריות הנפוצות בקרב השמאל הרדיקלי הישראלי הן הפגנות, בהן גם הפגנות בלתי חוקיות בשטחי הרשות הפלסטינית,

הפצת מידע ועמדות במרכזים אורבניים ובאינטרנט - נעשים מדי יום ניסיונות להגיע אל

התקשורת הממוסדת באמצעות סיקור של אירועים, מאמרי מערכת, מכתבים, מודעות, עצומות,

פרסומות ועוד; אך בנוסף לכך נפוץ הניסיון לעקוף את התקשורת הממוסדת ולהגיע ישירות

אל הציבור באמצעות כרוזים, כרזות, גרפיטי, אתרי אינטרנט, פנזינים שידורי רדיו עצמאי ועוד.

ימי התקשורת האלטרנטיבית הם כימי השמאל הרדיקלי עצמו, אך עם הזמן נוסדו ארגונים

שעוסקים בעיקר בהפצת מידע, כמו אינדימדיה ישראל, סלון מזל, המרכז לאינפורמציה אלטרנטיבית וזוכרות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

גדעון לוי וניב גורדון. אכן דמויות מרכזיות בשמאל הישראלי. כל כך מרכזיות, שאם תשאל אדם רנדומלי ברחוב מי זה ניב גורדון, הוא לא ידע להגיד לך, ורוב השמאלנים שאני מכיר, כולל אותי, מתייחסים לגדעון לוי כהטרלה של "הארץ" שהמטרה היחידה שלה היא למשוך קוראים ימניים לעיתון.

כמובן שאתה כהרגלך נורא חד צדדי וגם משכתב את סדר האירועים, אלא אם "לפני מספר שנים" שלך זה לפני רצח רבין, או לפני יונה אברושמי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

איל, בוא נבדיל בין גדעון לוי וחנין זועבי (שקצת קשה להגדיר אותה כשמאל, אבל זה עניין אחר) לבין ראש ממשלה מכהן.

אי אפשר לצפות שכולם יחזיקו בדעתך, וחופש ביטוי (בגבולות מסויימים) הוא די חשוב לדמוקרטיה. אני לא באמת מצוי בכל הפרטים, אבל אני מניח שחלק מהעדויות של שוברים שתיקה למשל הן אמיתיות לגמרי. כמובן שצריך להסתכל על הכל כחלק ממכלול, וברור שארועים לא נעימים קורים בכל מקום שיש בו עימות בעוצמה כזו. השאלה היא אם מדובר במקרים בודדים או במדיניות מכוונת.

לא זכור לי שמפלגות שמאל מרכזיות (המעט ששרדו) הביעו תמיכה בחרם על ישראל למשל. שוליים קיצוניים תמיד יש ותמיד יהיו.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

אני מסכים איתך

פורסם
אבל.. רשמתי לפני מספר שנים - היזהרו עם השיח האלים.

רשמתי זאת לשמאל הקיצוני, אשר הגזים בהתבטאויות והזלזול כנגד הצד השני .

והשמאל, גם קבל גיבוי בתקשורת ההמונים (והרבה, עקב המצאות רבים מהם בגופי התקשורת)

הזהרתי - אתם אלימים.. ועם הזמן , הצד השני ילמד להשתמש בכל הכלים אשר לרשותו.

והצד-השני, למד להשתמש בכל אמצעי התקשורת - ולוקח זאת למקומות יותר גרועים

היום אנו מקבלים את השיח האלים בכל הרשתות.. וחבל.

אייל.

אייל, אתה לא מתבייש?

רשמת על השיח האלים לשמאל הקיצוני, והתעלמת לחלוטין מהשיח האלים בקרב הימין (גם הלא כל כך קיצוני).

המצאת שהשמאל (פתאום הוא כבר לא "קיצוני" אלא סתם שמאל) קיבל גיבוי בתקשורת ההמונים. ואז "פתאום" גם הימין "למד" ועכשיו הוא לקח את זה למקומות יותר גרועים.

יענו, הלוגיקה שלך היא:

1. שמאל קיצוני הוא אלים

2. שמאל שולט באמצעי התקשורת

3. מכאן שמאל קיצוני קיבל במה לאלימות שלו באמצעי התקשורת - כשל לוגי

4. מכאן ימין למד גם ולקח את זה למקומות יותר גרועים - כשל לוגי + בדיחה עלובה

התבטאיות ומאמרים באמצעי התקשורת ובדיונים, כינויי נאצים לצד-השני

האשמות כנגד הצבא ללא בדיקה.

טענות להרעלת בארות מים ומניעת מים מתושבים ערביים.

תמיכה בחרם של BDS כנגד המדינה ועוד הרבה התבטאויות.. בארץ ובחוץ.

כאשר השמאל תוקף מבזה ומשמיץ ללא אבחנה - הצד-השני לומד.

ומגיב מגעיל .. בדרכו.

אייל.

אוקיי, אז בוא נתעלם לחלוטין מהאלימות של הצד הימני של המפה - מקללות איומות, דרך הפגנות אלימות ועד לאלימות פיזית קשה המגיעה עד רצח - ונתלונן שכמה טמבלים קראו לצד השני נאצים (שים לב - זה היה ברוב המקרים מימין לשמאל ולא להפך), שכמה אחרים, אולי יותר אינטלקטואליים, פירסמו מאמרים באמצעי התקשורת (וואו, כמה אלים!), שאחרים האשימו את הצבא בכל מיני דברים ללא בדיקה (נורא אלים) או טענו שהערבים מופלים לרעה (אמאלה), או תמכו ב-BDS (הזויים יש בכל מקום).

תתאפס על עצמך, אלימות, השמצות ובאופן כללי התנהגות בזויה לא התחילו לא בימין ולא בשמאל - אלא בבני אדם. מה שאתה עושה עכשיו זה משייך את זה לצד מסוים של המפה הפוליטית. ואתה טועה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...