Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם

מה דעתכם על האנשים שאומרים "לא מאמין לאף אחד ולא הולך להצביע"? כי מצד אחד רע להם עם הממשלה הקיימת, מצד שני הם לא מנצלים את הזכות הדמוקרתית להצבעה בשביל לשנות את המצב הקיים וככה כל אותם המיפלגות עם קבלני קולות/וועדים/אוטובוסים מלאים תמיד שומרים על כוחם וממשיכים לימשול.

אז האם אין להם אשמה חלקית במצב הקיים?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם אשמים חלקית כי הם לא עושים כלום כדי לשפר את המצב שלהם + לא תצביע = חיזקת את זה שהצביע לערכים שאתה מתנגד להם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל מי שלא הולך להצביע רק דופק את עצמו עוד יותר. כמו שאני אומר לילדים שלי - "אם לא תבחר בעצמך, אני אבחר בשבילך". ואני עוד לטובתם.

ובנימה זו אני רק אזכיר, שמי שמתפקד למפלגה עם פריימריז קובע את הרשימה שלה לכנסת.

כדי להכניס ח"כ לכנסת דרושים רק אלפי קולות. כדי להכניס שר לממשלה מספיקים בין 10,000 ל 20,000 קולות.

כדי לעבור את אחוז החסימה ב 2015 נדרשו 136,000 קולות.

תעשו את החשבון לבד. בתעשייה האוירית, נמלי ישראל וחברת החשמל כבר עשו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

בידיוק וככה הקומבינה שלהם ממשיכה לדורות, זה מטריף אותי.

אנשים לא מבינים את המישחק בדמוקרטיה, אם לצד אחד יש תמיד שילטון מובטח ביזכות כמות קולות מובטחת מראש המישחק גמור, ורק "ביזכות" כל אותם שלא מצביעים אין באמת "שלטון העם" אלא שילטון של קבוצה חזקה בעלת אינטרסים משלה.

סתם דוגמה בהגזמה: מי שמשחק משחקי מחשב שבו קבוצה אחת נגד שניה, במידה ואתה משחק עם חברים וסך אחוז הקולות שלכם לעומת הקבוצה מעל 50% אתם מחליטים מה משחקים ובאיזה מקום במפה למרות שהכל זה בהצבעה דמוקרטית, אבל כל עוד לכם יש את כמות הקולות מעל 50% כל הכוח בידיים שלכם , אני בטוח שכולם מבינים את זה וצוחקים שזה במישחק- אבל בחיים האמיתיים לא נופל לאנשים האסימון והם ורק הם נותנים לצד האחר את הניצחון על מגש של כסף (כפל משמעות בכוונה).

תיגרמו לכל הסביבה שלכם להצביע, או שכל פעם תאשימו אותם במצב בפגישות בעתיד :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מה דעתכם על האנשים שאומרים "לא מאמין לאף אחד ולא הולך להצביע"? כי מצד אחד רע להם עם הממשלה הקיימת, מצד שני הם לא מנצלים את הזכות הדמוקרתית להצבעה בשביל לשנות את המצב הקיים וככה כל אותם המיפלגות עם קבלני קולות/וועדים/אוטובוסים מלאים תמיד שומרים על כוחם וממשיכים לימשול.

אז האם אין להם אשמה חלקית במצב הקיים?

אם מבחינתי למשל ש"ס היא המפלגה הכי סקטוריאלית /הנצחת פערים /מושחתת/ מהמקפצה / השלם את החסר...

אז הצבעה בפתק לבן או אי הצבעה משול לשלשול פתק לאותה מפלגה שאינך מעוניין להגדיל את כוחה.

אלה פשוט אנשים שאוהבים להתלונן. אבל באמת החלופות הרציניות לא משהו...

פורסם
לכן אסור להצביע למפלגה שמקדמת אינטרסים של קבוצת כוח מסויימת.

ומי היא המפלגה הזו?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
ומי אינה המפלגה הזו?

תיקנתי

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשביל מה צריך פתק לבן ?

הרי ברור לכולם שאין מועמד/ מפלגה מושלמת שמתאימה בדיוק לעמדות של המצביע הפוטנציאלי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחאה ישראלית למהדרין - להשקיע זמן ואנרגיה ולא להשיג בזה כלום + לחזק את מי שאתה מוחה נגדו.

פורסם
ומי היא המפלגה הזו?

לא הולך לעסוק פה בתעמולה יותר, תעלה על זה לבד בבקשה. להערכתי יהיו כמה מפלגות נייטרליות בבחירות הקרובות.

פורסם

לא מתכוון להצביע.

מי שחושב שאני ״פוגע בעצמי״ - סבבה.

זה בזבוז חצי יום שאני יכול לבלות אותו בחוף הים או בנסיעה רגועה בנס הרים. יותר כיף ונותן לי בוסט יותר טוב.

זה די פשוט. הליכוד ינצח. בנושאים המהותיים לי לא יהיה שום שינוי, והכנסת תמשיך להקרע לגזרים ולקרוע לגזרים את המדינה בעזרתן של עוד ועוד מפלגות קיקיוניות של גנרלים או עיתונאים או פוליטיקאים בעלי אגו מנופח, שאומנם יודעים שהם לא יהיו ראש הממשלה בא, אבל עדיין להקים מפלגה משלהם נראה להם כמו נסיעה בנתיב המהיר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל עכשיו בכל פעם שתביע דעה פוליטית בפורום יענו לך שבמקום להתבכיין באינטרנט היית יכול ללכת להצביע :)

• תוכן חדש...