Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 שעות, פינדר כתב:

זה קולע בול לאנשים שעובדים איתי. רק שהם בנוסף מאמינים בסוג של עליונות יהודית. ושערוץ 14 הוא היחיד שאומר את האמת. ויאיר גולן הוא שיקוץ.

אז מה אתה רוצה ממני? אף פעם לא אמרתי שאלה האנשים שאתה צריך לשכנע.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
בתאריך 1.5.2026 בשעה 11:51, יובל .מ. כתב:

מישהו שהצביע ביבי ושןקל להצביע שוב, אבל מדובר בסה"כ באדם ציוני, משרת, משלם מיסים, רוצה חיים טובים לילדים ושיהיה פה סבבה, אבל לא מסכים מבחינה ביטחונית עם אנשים כמו גולן או קריב.

כנראה הייתה יכול לשבת איתו לבירה בקלות.

לא מתבייש להגיד שאני מאלה שחושב שהוא ודומיו הם חברי כת נחותים. מה לעשות זו האמת.
אם אתה שוקל להצביע שוב לאדם שכבר 20 שנה בערך "מנהל" פה את העניינים ובזמן הזה הקטין את הצבא למימדים שלא איפשרו לו אפילו לנהל במקביל מערכה מול שני ארגוני טרור במקביל.
אדם שאסון הכרמל, אסון מירון קרו במשמרת שלו והוא מעולם לא לקח אחריות.
אדם שבמזמרת שלו קרה פה האסון הגדול ביותר לעם היהודי מאז השואה שבו נכבש שטח של מדינת ישראל ע"י "מחבלים עם כפכפים" וגם על זה הוא לא לקח אחריות.
אדם שבלשכה שלו מתרוצצים סוכנים של "מדינה מורכבת", קטאר, שערכו מבצעי תודעה על אזרחי ישראל.

אם אחרי כל זה אתה עדיין שוקל להצביע לו, אתה מבחינתי חבר כת נחות ומטומטם ולא אכפת לך מהילדים שלך, וישבתי עם מלא מטומטמים לבירה אני לא מבין מה זה קשור.
דרך אגב אם אדם שאחרי כל אלה עדיין שוקל להצביע ביבי אתה חושב ששיחה עם יובל במשרד תשנה את זה? אולי תזיז אותו לבנגביר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

שאסון הכרבל

עם כל האסונות כבר חשבתי שפספסתי איזה אסון רכבל עד שנפל האסימון והבנתי שהתכוונת לאסון הכרמל (ששם באסון עצמו הוא לא אשם. זו היתה טעות בשיקול הדעת בשטח והימור מוטעה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה מדבר על האוטובוס שנשרף? אתה חושב שבזה מסתכם אסון הכרמל?
ומה עם זה שבמדינת ישראל התחוללה שריפת ענק סמוך למרכזי אוכלוסיה ולא הייתה לישראל שום יכולת להתמודד איתה?

פורסם
לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

אתה מדבר על האוטובוס שנשרף? אתה חושב שבזה מסתכם אסון הכרמל?
ומה עם זה שבמדינת ישראל התחוללה שריפת ענק סמוך למרכזי אוכלוסיה ולא הייתה לישראל שום יכולת להתמודד איתה?

זו השריפה בכרמל שהיא כישלון טוטאלי בהיערכות.

האסון מתייחס לאוטובוס.

פורסם
בתאריך 30.4.2026 בשעה 17:16, יובל .מ. כתב:

זה היה בהקשר לכך שברווז רומז שהיועמשית תתנגד.

אל תשים לי מילים במקור בבקשה. 

מה שאמרתי הוא מה שהתכוונתי- היועמ"שית תצא פה אשמה לשיטת בןגביר והתנינים כי היא לא מאשרת את הרוגעלך כל עוד הן לא ישמשו גם לחקירות שוחד (גם נגד שרים). הממשלה מתנגדת לזה נחרצות ולכן החוק לא עובר, אבל קל להאשים את היועמ"שית בזה. 

לרגע, לשנייה, לא טענתי שהיועמ"שית תתנגד או עשוייה להתנגד. להיפך.

בתאריך 30.4.2026 בשעה 17:16, יובל .מ. כתב:

אין שום אזרח שומר חוק שצריך להתנגד להתערבות של השבכ, רוגלות או כל מה שצריך.

נכון מאד. לכן בדיוק השרים מתנגדים.

בתאריך 30.4.2026 בשעה 17:23, פינדר כתב:

אשמח להסבר למה צריך שבכ ורוגלות בשביל להתמודד עם כנופיה של עברייני רחוב, לא מתוחכמים במיוחד.

זה אמור להיות הלחם והחמאה של כל משטרה סבירה.

ה"משטרה הסבירה" הזו שלך, היא פה בחדר איתנו? 

Me if I play this game for another 10 rounds without a one :  r/PhasmophobiaGame

המשטרה שלנו לא יודעת להתמודד עם שום דבר שהוא לא הפגנות בקפלן. 

אולי עם הפגנות של מתנגדי גיוס, אבל שם יש גם שוטרים פצועים כל פעם, כך שהם לא באמת טובים בהתמודדות או משהו. 

בתאריך 30.4.2026 בשעה 19:34, motior כתב:

בטעות שמעתי אתמול קטע מראיון עם בן גביר בגלי צה"ל. הוא נשאל על SSQ וענה שהבעיה היא שבית המשפט משחרר את מי שהמשטרה עוצרת בגלל שהם קטינים (ולא שכח להזכיר שבהתנתקות עצרו קטינות). כנראה את היועמ"שית הוא שומר ברזרבה.

כנראה. 

מניח שנראה ונשמע הרבה מאד השתלחויות בבג"צ ובבית המשפט ככל שהבחירות מתקרבות. דה לגיטימציה וכל זה. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 27 דקות, ברווז כתב:

ה"משטרה הסבירה" הזו שלך, היא פה בחדר איתנו? 

אכן המשטרה כל כך שבורה, עד שאינה מסוגלת להתמודד עם כנופיית עבריינים סוג ז׳.

הפתרון הוא תיקון המשטרה. הדבר האחרון שאתה רוצה, הוא לצייד את חבורת הכהניסטים הלקקנים (ראה התייצבות הניצבים במסיבת יום ההולדת של הגביר) בכלים חזקים כמו גישה לאמצעי שב״כ ורוגלות טלפונים.

מכיר את המשפט, עם כח גדול באה אחריות גדולה? עכשיו תחשוב האם יש מישהו עם אחריות גדולה בצד המשטרתי של האירוע.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שזה חוסר יכולת, זה הוראה מלמעלה.

לפזר הפגנות ספציפיות הם עושים בהצלחה מרובה, וגם פינוי דוכנים של מדע בשכונות של חרדים. לזה יש כח אדם זמין.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הכל הכנה לדבר האמיתי, חכו לבחירות, קלפיות במוקדים עם אחוז הצבעה גבוה לאופוזיציה יחסמו/ישבשו בלי התערבות.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 11 דקות, farkash7 כתב:

קלפיות במוקדים עם אחוז הצבעה גבוה לאופוזיציה יחסמו/ישבשו בלי התערבות.

לא מאמינים? היה תקדים- בחירות לרשות לשכת עורכי הדין. 

מאחר ואחוז ההצבעה למועמד המועדף על הגועליציה (אפי נווה, "מין תמורת מינוי") היה נמוך, אבל אחוזי ההצבעה הכלליים היו גבוהים- משמע אנשים הלכו להצביע רק כדי להיפטר מהמועמד הלא אתי (כרייף :lol:). 

גישה לקלפיות נחסמה, ההצבעה לא הוארכה או משהו- לא זוכר לגמרי את השיבושים שנעשו במזיד. אבל בהחלט נעשו. 

ניחוש מושכל? 

הפגנות ימין שיחסמו צמתים מרכזים באזורים האלו, ולא יאפשרו לתנועה לעבור על מנת להגיע לקלפיות. והמשטרה משום מה לא תצייץ על "חסימות כבישים" ולא תנסה לפנות.  זו דרך אחת. 

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

חכו

אולי הנבואה של שאולי על ריב עם כיסאות פלסטיק שיוצא משליטה תתגשם 🫠

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

פורסם

אם הייתי אורח במלון והיו תולים לי שלט כזה הייתי תובע את המלון.

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

אם הייתי אורח במלון והיו תולים לי שלט כזה הייתי תובע את המלון.

אתה לא חבר ליכוד ולא חבר של סילמן. דעתך לא נחשבת (באותו מקום וזמן)..

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 1.5.2026 בשעה 11:51, יובל .מ. כתב:

מישהו שהצביע ביבי ושןקל להצביע שוב, אבל מדובר בסה"כ באדם ציוני, משרת, משלם מיסים, רוצה חיים טובים לילדים ושיהיה פה סבבה, אבל לא מסכים מבחינה ביטחונית עם אנשים כמו גולן או קריב.

כנראה הייתה יכול לשבת איתו לבירה בקלות.

יש לי חבר כזה, ממש קרוב, אולי הכי קרוב, נפגש איתו פעמיים בשבוע לפחות לכמה שעות, בנאדם באמת יקר.

מידי פעם יוצא לנו להתווכח, ויכוחים שאו שאנחנו חותכים באיבם כי אנחנו רואים שזה כנראה הולך למקום לא טוב או שמגיעים למסקנה שבבוטום ליין כמו שכתבת - אנחנו מסכימים על הכל חוץ מהשורה התחתונה - האם ביבי הבנאדם הנכון לממש את החזון הזה של מדינה מתוקנת בטוחה ומצליחה.

הוא לא מאלה שרואים ערוץ 14 אבל עדיין מידי פעם יש לו יציאות היישר מדף המסרים - כנראה מפייסבוק או לא יודע מאיפה-

הכי זה צרם לי בתקופת בנט לפיד, כשבנט היה ראש ממשלה אז שנינו היינו יחסית מבסוטים, אבל אז הגיע לפיד ויכלת לראות שכל השיח משתנה - פתאום גם כל התקופה של בנט נצבעה בשחור, בעיקר בגלל שהיה מוכן לשבת עם ערבים רחמנא ליצלן, מבחינתו זו בגידה במדינה, לא פחות.

כאילו מישהו למעלה שיחרר את פקודת ה"פעל" וכולם יישרו קו.

אין לי ממש פואנטה להודעה הזו, סתם הטרגת אותי עם החבר הביביסט שיושבים איתו לבירה 😂

• תוכן חדש...