Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אתה גם מעוות את ה"דיון" כאן וגם קצת.. לא יודע.. לא קורה טוב את האנשים באינטרנט?

אפשר להוסיף אימוג'יז לשיחה ואולי זה יכול לעזור להבין את הלך הרוח.

אפשר גם מימז 

respectmyauthority.thumb.png.ee5436b75614e7c907bcda0c6f9eb4d4.png

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 18 שעות, ברווז כתב:

מטיל ספק רב באמינות של אתר שקורא להפגנות נגד המושחתות של הממשלה, "הפגנות שמאל". במיוחד כשמדובר גם על הפגנות בעד גיוס, שמסוקרות על ידי אתר דתי להבנתי

גם מי שסיקר את ההתנקות והעיתונים היו בעד ההתנתקות ונגד המתנחלים ככה שגם עליהם אי אפשר לסמוך

וגם אז המשטרה הוציאה סרטונים ערוכים 

אז שום דבר לא השתנה

לפני 18 שעות, ברווז כתב:

מעניין, שכולנו נסחפים אחרי הפופוליזם והפוליטיקה שמסביב לנושאים אבל לא נוגעים אפילו בליבה של הנושאים. 

כמו עם בג"צ בן גביר. 

כולנו מדברים פה על הכל- פוזיציה, ימין, שמאל, יש סמכות, אין סמכות, הכל. 

חוץ מאשר על דבר אחד. העיקר

מה העיקר?

ראית מישהו באופוזיציה ובכלל אומר משהו על מערכת החינוך, הבריאות, התחבורה 

אז גם כאן הכי קל להגיד תחבורה ציבורית בשבת (מה שיגרום לתחבורה ציבורית גרועה שתפעל 7 ימים בשבוע ולא 5.5)

או מערכת החינוך שהכי קל להגיד לימודי ליבה לחרדים (אבל להתעלם מזה שמי שרוצה לימודי ליבה מקבל מורים לא מתאימים)

(ועזוב את המלחמה שיש בה שיקולים חיצונים ודיפלומטים גדולים שצריך באמת להתחשב בהם.)

• משעמם 1
פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, עדי-אל כתב:

אז גם כאן הכי קל להגיד תחבורה ציבורית בשבת (מה שיגרום לתחבורה ציבורית גרועה שתפעל 7 ימים בשבוע ולא 5.5)

שזה שיפור אדיר, יש סיכוי שיוריד לא מעט רכבים מהכביש.

לפני 37 דקות, עדי-אל כתב:

או מערכת החינוך שהכי קל להגיד לימודי ליבה לחרדים (אבל להתעלם מזה שמי שרוצה לימודי ליבה מקבל מורים לא מתאימים)

אז מה? תשאיר את המצב הקטסטרופלי של תלמידים בורים? רוצה עוד דורות של עוני ובזבוז כשרונות? אתה צודק, יש בעיה להכשיר מורים אם מראש מונעים לימודי ליבה. כדי לסגור את הפער יהיה צורך להכשיר הרבה יותר מורים במקצועות הליבה - תהליך שייקח זמן, אבל השקעה מבורכת. או להכניס למערכת מורים לא חרדים. חמותו של אחד הבנים שלי, אוכלת שרימפס וחזיר, אבל מלמדת אנגלית בבית ספר דתי. לא קורה שום דבר רע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 40 דקות, עדי-אל כתב:

הכי קל להגיד

אף אחד לא טוען שאם היו מצליחים להכריח את החרדים ללמוד ליב"ה או מפעילים את הרכבת בשבת אז זהו, פתרנו את כל הבעיות במדינה.

נכון שיש הרבה מה לשפר בערכת החינוך ובתחבורה הציבורית, אבל זה לא קשור לבעיה ש25% מהתלמידים לא לומדים אנגלית וחשבון, או לזה שבסופי שבוע לא ניתן להתנייד בישראל ללא רכב פרטי. אלה נושאים חשובים ויש עליהם מחלוקת. על זה שצריך מורים טובים ושאוטובוסים יגיעו בזמן אין מחלוקת.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 שעות, madmaxx כתב:

לפי התאוריה שלך ראש עיר נבחר לא צריך בכלל מכרזים, הוא נבחר הרי לא? אז הוא יבחר את האנשים שיספקו שירותים לעירייה איך שהוא רוצה. חוסר מוסר בסיסי זה דבר מובנה במצביעי הימין. 

כן מכרז עיריה תואם הדחת שר נבחר ציבור ללא סמכות חוקית...

מוכן לקבל חוסר מוסר מימין מאשר הלשנות והגשות תביעות כנגד ישראל לגופים בינלאומים על ידי השמאל .

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

גם מי שסיקר את ההתנקות והעיתונים היו בעד ההתנתקות ונגד המתנחלים ככה שגם עליהם אי אפשר לסמוך

וגם אז המשטרה הוציאה סרטונים ערוכים 

אז שום דבר לא השתנה

אתה יודע מה, יש מצב טוב מאד שאתה צודק. 

לא התעמקתי אז בפוליטיקה כלל, כך שאני ממש לא זוכר את מה שהלך שם. אבל אני מאמין שזה בהחלט נכון. לא מתווכח, ולוקח את זה ב FACE VALUE.

לפני כשעה, עדי-אל כתב:

מה העיקר?

אתה מדבר על העיקר העיקרי, הנכון, החשוב. 

אני דיברתי על עיקר אחר קצת. תיכף ארחיב.

לפני כשעה, עדי-אל כתב:

כן, זה העיקר האמיתי, שמאחורי כל הדברים. 

אני דיברתי על ה"עיקר" האחר. 

מאחר ומה שבקדמת הבמה זה משפט- של נתניהו, דיון בג"צ בנגביר, היועמ"שית, הפצ"רית, WHATEVER. 

העיקר שמאחורי הדברים זה שכפי הנראה בוצעו עבירות ובמערכת חוק יש לחקור ולהגיע לאמת, ולטפל בבעייה-

ופה המומחיות של כולם זה להפוך, לסובב, לעוות. להתעלם מהבעייה, מהשורש, ולצעוק "זה שמאלני", "זה רדיפה", "זו פוזיציה" במקום להבין שיש עבירות על החוק לכאורה ושיש לחקור אותן.

אבל כן, במדינה נורמלית, היכן שאנשי הממשלה לא עסוקים בפשיעה כמעט כל הזמן, העיקר זה הדאגה לאזרחים עם חינוך, תחב"צ וכל הדברים האלו. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

מה העיקר?

(ועזוב את המלחמה שיש בה שיקולים חיצונים ודיפלומטים גדולים שצריך באמת להתחשב בהם.)

בדיוק , במקום להציע לציבור אלטרנטיבה ותוכניות שיקום למערכות החינוך והבריאות , וכמובן הסתת תקציבים ותוכניות כלכליות להטבת מצבים של מעמד הביניים בארץ שומעים רק ביבי מבוקר עד ערב.

עבודה רצינית מול תושבי הדרום והצפון מצביעי ליכוד מסורתים בעת הזו יכולה לעשות את כל ההבדל בבחירות הקרובות.

פורסם (נערך)

יש לך בעיה קשה בהבנת תפקיד הממשלה ותפקיד האופוזיציה.

בניית ותיקצוב תוכניות השיקום האלה, נכון להיום, הם תפקידם של נתניהו, קיש, כץ אחד, כץ שני, מירי רגב וחבריהם. האופוזיציה יכולה, לכל היותר, להעלות את הנושאים לדיון. אבל חברי הממשלה עוסקים בהשתלטות על מערכות המדינה והתקציםבים לטובת עצמם והאלקטוראט שלהם, כלל אזרחי המדינה ועתידם נמצאים בסדר עדיפות הרבה יותר נמוך.

אני מציע שבמקום לתמוך בפטורים אישיים ממס לנתניהו (זוכר את ממשלת הקורונה?) וסיוע בשיפוץ ביתו על חשבון משלם המיסים, תתרום לו אישית כמה מאות אלפי ש״ח כדי לסייע, נניח, בשחרור תקציב לבניית ממ״ד אחד או שניים בקריית שמונה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 30 דקות, SlowRide כתב:

על זה שצריך מורים טובים ושאוטובוסים יגיעו בזמן אין מחלוקת.

תתפלא. יש. 

יש אוכלוסייה אחת שלא רוצה בכלל ללמוד ושיהיו אוטובוסים כל השבוע ברצף. 

הכל מגיע מתוך פוזיציות. 

אז אני, ואתה, כחילונים, כן רוצים מורים טובים וזמינות לתחב"צ כל הזמן. 

אבל מוישה ודייויד מאיזו שכונה ספציפית בעיר מסויימת, ממש לא רוצים את זה. הם גם לא רוצים שזה יהיה לך, הם רוצים שאתה תהיה כמוהם... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

אני חושב שמשה ודוד, או ההורים שלהם, היו שמחים למורים יותר טובים, וסיכוי גבוה שגם לתוכניות לימודים יותר רחבות. אבל יש חבורה של מנהיגים שמטילים עליהם טרור כדי לשמור על השליטה.

כשאני רואה איך חבורה כדוגמת בני משפחת יוסף, שמחלקים ביניהם עמדות כוח ושליטה בכספים, מתייחסים ליהודים אחרים, אני רוצה להקיא. לכן ברור לי מה יקרה למי שנמצא בתוך החברה שלהם ואינו מיישר קו. הוא מושלך לאיזה גולאג וירטואלי, מבודד מהחברה, יתקשה למצוא שידוך לילדיו, אף אחד לא יעסיק אותו ואת בני משפחתו, אף אחד לא ירצה את שירותי העסק שלו. וכמובן שאותם מנהיגים לא רוצים שאנשים יראו מה קורה מחוץִ לד׳ אמותיהם, פן יגלו שהעולם קצת יותר מגוון.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, ברווז כתב:

תתפלא. יש. 

יש אוכלוסייה אחת שלא רוצה בכלל ללמוד ושיהיו אוטובוסים כל השבוע ברצף. 

הכל מגיע מתוך פוזיציות. 

אז אני, ואתה, כחילונים, כן רוצים מורים טובים וזמינות לתחב"צ כל הזמן. 

אבל מוישה ודייויד מאיזו שכונה ספציפית בעיר מסויימת, ממש לא רוצים את זה. הם גם לא רוצים שזה יהיה לך, הם רוצים שאתה תהיה כמוהם... 

זה לא ממש נכון מה שאתה אומר.

המחלוקת היא על תחבורה ציבורית בשבת ולימודי ליב"ה.

לא על איכות מערכת החינוך, שזה לא מעניין את מי שלא שולח אליה את הילדים שלו, או תחבורה ציבורית איכותית, כי כולם יעדיפו אוטובוסים ורכבות בזמינות גבוהה ומדוייקת גם אם הם לא מסכימים על הפעלה בסופי שבוע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, sperial כתב:

יש לך בעיה קשה בהבנת תפקיד הממשלה ותפקיד האופוזיציה.

בניית ותיקצוב תוכניות השיקום האלה, נכון להיום, הם תפקידם של נתניהו, קיש, כץ אחד, כץ שני, מירי רגב וחבריהם. האופוזיציה יכולה, לכל היותר, להעלות את הנושאים לדיון. אבל חברי הממשלה עוסקים בהשתלטות על מערכות המדינה והתקציםבים לטובת עצמם והאלקטוראט שלהם, כלל אזרחי המדינה ועתידם נמצאים בסדר עדיפות הרבה יותר נמוך.

אני מציע שבמקום לתמוך בפטורים אישיים ממס לנתניהו (זוכר את ממשלת הקורונה?) וסיוע בשיפוץ ביתו על חשבון משלם המיסים, תתרום לו אישית כמה מאות אלפי ש״ח כדי לסייע, נניח, בשחרור תקציב לבניית ממ״ד אחד או שניים בקריית שמונה.

אם התגובה שלך מכוונת אלי , לך ככל הנראה יש בעיה בהבנת הנקרא.

פורסם
לפני 27 דקות, 3n כתב:

שומעים רק ביבי מבוקר עד ערב.

את זה אני מפרש כתלונה על האופוזיציה. או שהניסוח שלך לא ברור.

והאמת היא שקצת התלבטתי לגבי כוונתך, אבל המשפט הזה הביא אותי למסקנה.

פורסם
לפני 51 דקות, 3n כתב:

הלשנות והגשות תביעות כנגד ישראל לגופים בינלאומים על ידי השמאל .

על מי אתה מדבר? בנט? ליברמן? לפיד? אייזנקוט?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 36 דקות, sperial כתב:

את זה אני מפרש כתלונה על האופוזיציה. או שהניסוח שלך לא ברור.

והאמת היא שקצת התלבטתי לגבי כוונתך, אבל המשפט הזה הביא אותי למסקנה.

אני חושב שבמקום להתמקד בביבי, יעשו טוב הטוענים לכתר אם יציגו למצביעים הפוטנציאלים תוכניות שיקום למערכות חיוניות במדינה , יש קרקע פוריה לשינוי בקרב מצביעי ליכוד מסורתים הן בדרום ובהחלט בצפון לאור מחדלי הממשלה בשנים האחרונות.

יש אוזן קשבת לדעתי לשינוי , לצרוח ביבי מבוקר עד ערב לא יביא את השינוי , עבודה אמיתית בשטח בהחלט תעשה זאת.

לפני 18 דקות, פינדר כתב:

על מי אתה מדבר? בנט? ליברמן? לפיד? אייזנקוט?

שלום עכשיו למשל , נאווה רוזוליו שהגיעה להאג למשלוהרשימה עוד ארוכה.

• תוכן חדש...