Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם זה שיושב בכלא כי הוא ריגל עבור האויב יצביע בבחירות הקרובות, אז? אולי המדרון לא כזה חלקלק.

למרות שאישית אני לא חושב שזה נכון לתת לכל אזרח להצביע ככה רק כי הוא נולד פה אבל זה סיפור אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חושב שלרוב הלקוחות שלו כנראה קוראים נהוראי אבל מה זה משנה? הוא מצביע כמו שאתה מצביע כאזרחים במדינה דמוקרטית.

פורסם

אני לא כופר בזכותו להצביע.

אני מתבאס בגלל שאחד משני הדברים הבאים הוא נכון:

- או שזה לא יעזור לו לעסק ואז הטיפש הזה עשה נזק לישראלים, ליהודים ולמדינת ישראל בלי שום תועלת מהצד השני.

- או שזה כן יעזור לו לעסק ואז זה אומר שיש אסופת נהוראים שחושבים שזה סבבה ואני לא רוצה להגיד לך שוב לאיזה סוג של ארגון אני חושב שהם יכולים להתאים.

מה אתה חושב על זה שהוא הודח ממילואים, עונש מספיק בעיניך?

אני סתם תוהה לעצמי מה היה קורה אם הוא היה מכריח את הפלסטיני הזה לנקות את הרצפה עם מברשת שיניים ומעלה לרשת.

פורסם
לפני שעתיים, stx כתב:

יא אללה, איזו מקריות.

קפץ לך בפייסבוק משהו שמעורר אותך ובמקרה מתאים בול למה שאתה חושב…

זה ממש כאילו מישהו תכנן את זה ככה.

ובינתיים במסגרת המדרון החלקלק - מילואימניק חושב שזה רעיון טוב לתת לעציר פלסטיני כפות לפרסם את העסק שלו ברשתות החברתיות.

https://www.ynet.co.il/news/article/hyfuuwaswg

שיהיה ברור, זה שלא שהפלסטיני פה סובל יותר מדי ואמנם הייתי מעדיף שהסיטואציה לא הייתה מתרחשת בכלל אבל זה לא שכל כך מסעיר אותי כבוד האדם שלו.

הבעיה היא שהמילואימניק המטומטם הזה הוא הוא בעל זכות הצבעה!

אחי, 90 אחוז מהפעמים כשאני פותח את הפייסבוק הפוסט הראשון שאני רואה הוא של איזה שמאלני שצועק דיי לכיבוש או לרצח עם, אין לי מושג איך זה מגיע אלי.

המילואימניק הזה טיפש ובניגוד להדחת הגדוד מלפני כמה ימים טוב שהעיפו אותו 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, stx כתב:

אני לא כופר בזכותו להצביע.

אני מתבאס בגלל שאחד משני הדברים הבאים הוא נכון:

- או שזה לא יעזור לו לעסק ואז הטיפש הזה עשה נזק לישראלים, ליהודים ולמדינת ישראל בלי שום תועלת מהצד השני.

- או שזה כן יעזור לו לעסק ואז זה אומר שיש אסופת נהוראים שחושבים שזה סבבה ואני לא רוצה להגיד לך שוב לאיזה סוג של ארגון אני חושב שהם יכולים להתאים.

מה אתה חושב על זה שהוא הודח ממילואים, עונש מספיק בעיניך?

אני סתם תוהה לעצמי מה היה קורה אם הוא היה מכריח את הפלסטיני הזה לנקות את הרצפה עם מברשת שיניים ומעלה לרשת.

האמת, קשה לי להאמין שזה מה שירים לו את העסק. יש בייס של אנשים שחושבים שמה שהוא עשה זה טוב, קוראים להם מצביעי בנגביר המקוריים שאיתם בלבד הוא לא היה עובר את אחוז החסימה ולכן הוא היה צריך למתג את עצמו מחדש מ"מוות לערבים" ל"מוות למחבלים". אז על מה אתה מתבאס בדיוק? שיש אנשים טיפשים ורעים עם זכות הצבעה? כי באיזה מדינה אין?

פורסם (נערך)

שיש מספיק אנשים טיפשים ורעים בשביל להרים קואליציה.

ועוד בתור ימני אני אומר את זה.

לא ענית לי על העונש שהוא קיבל - הדחה.

מספיק בעיניך? האם יש לך ציפיות מליכודניקים או מחברי הממשלה שהם לא בן גביר לתגובה ביחס לאירוע?

לפני 45 דקות, יובל .מ. כתב:

אחי, 90 אחוז מהפעמים כשאני פותח את הפייסבוק הפוסט הראשון שאני רואה הוא של איזה שמאלני שצועק דיי לכיבוש או לרצח עם, אין לי מושג איך זה מגיע אלי. 

אוקיי, אם זה ככה, I stand corrected.

אולי זה בתשלום, השמאלנים חושבים שיש תקווה להמיר אותך 🙂

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני כשעה, stx כתב:

אוקיי, אם זה ככה, I stand corrected.

לא... זה האלגוריתם הבין מה הכי משאיר את יובל במערכת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

האלגוריתם מחפש אנגייג׳מנט. מבחינתו לא משנה אם אתה מסכים עם הפוסט או מתעב אותו, כל עוד אתה מגיב אליו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, stx כתב:

שיש מספיק אנשים טיפשים ורעים בשביל להרים קואליציה

את זה נדע בעוד חצי שנה. מה שיש היום בתור קואליציה זה תועבה שנולדה בתקופה אחרת של שובע ושאננות.

לפני 3 שעות, stx כתב:

לא ענית לי על העונש שהוא קיבל - הדחה.

מספיק בעיניך? האם יש לך ציפיות מליכודניקים או מחברי הממשלה שהם לא בן גביר לתגובה ביחס לאירוע

מה אתה רוצה שיעשו מעבר להדחה? 

מחברי הממשלה הזאת אני לא מצפה לכלום. 

פורסם

לא מגיב ולא כלום, לוחץ על ה3 נקודות ומסמן לא מעניין אותי.

גם מקפיץ לי ניתוחים לא מעניינים של כל מיני אנשים שחושבים שיודעים לנתח מה קורה באיראן ומה טראמפ חושב מהבית שלהם בראש העין, אבל מעלים לי קבוצות איכותיות שמסמן שרוצה לראות.

לך תבין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רואה שם של מישהו עם יותר משם משפחה אחד, אוטומטית המח מתעלם משאר מה שכתוב.

• מצחיק 1

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

קח אותו ממני יא דוד

אני לא יכול לעשות עם זה כלום. אתה אבל לקחת, עצרת, קראת, צילמת מסך....בטח אחרי זה גללת עוד מלא, אחרי כמה פוסטים בטח שמו לך פוסטים של ימנים שדפקת להם לייקקקקקק כי עכשיו אתה כבר קצת עצבני ושמח לקרוא משהו שפוי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יש בפייסבוק אפשרות לקבל תוכן פוליטי שמשום מה פועלת בתור ברירת מחדל. 

אפשר לכבות אותה -> פרופיל -> הגדרות ופרטיות -> העדפות תוכן -> להוריד את הסימון מהתוכן הפוליטי. 

לא מצמצם לגמרי אבל שיפר את המצב. 

• אהבתי 5
  • תוכן חדש...