Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההשוואה לרכבי פורמולה ונהגים מקצוענים לא ממש מדויקת 

אז הנהגים שלהם פחות מנוסים משלנו אבל זה סוגר איזה פער מסויים שיכול לפגוע בנו. בחיי אדם, במלחמה וכו'

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ביביסטים כבר כתבו שאם לפיד ובנט היו בממשלה, אז טראמפ היה מפתח מטוס חדש במיוחד לסעודים ונותן להם 100 בחינם, אבל בזכות ביבי זה רק מה שיש?

• מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת, מהבחינה הזאת לא משנה מי ראש ממשלה. טראמפ היה מוכר להם את המטוס בין כה וכה. כל הקטע שלו זה לעשות עסקאות. מה ישראל יכלה לתת לארה"ב כדי למנוע עסקה כזאת? כנראה שכלום.

לא שיש לי סימפטיה לביבי ואני מאד מקווה שבקרוב ניפטר ממנו ומהכת שלו אחת ולתמיד אבל זה כמו להאשים אותו שבחורף קר ובקיץ חם. 

לפני 6 שעות, עדי-אל כתב:

ההשוואה לרכבי פורמולה ונהגים מקצוענים לא ממש מדויקת 

אז הנהגים שלהם פחות מנוסים משלנו אבל זה סוגר איזה פער מסויים שיכול לפגוע בנו. בחיי אדם, במלחמה וכו'

איזה פער זה סוגר? היכולות שלנו עומדות במקום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

טראמפ היה מוכר להם את המטוס בין כה וכה

המחיר שנתניהו ביקש זה הסכם נורמליזציה. הסתפק בלחץ לחנינה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

האמת, מהבחינה הזאת לא משנה מי ראש ממשלה. טראמפ היה מוכר להם את המטוס בין כה וכה. כל הקטע שלו זה לעשות עסקאות. מה ישראל יכלה לתת לארה"ב כדי למנוע עסקה כזאת? כנראה שכלום.

בול.

למרות שלא שואלים אותנו, אנחנו נקבל איזה "פיצוי" כזה או אחר על המכירה, אז כנראה שאפילו נרוויח.

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

המחיר שנתניהו ביקש זה הסכם נורמליזציה. הסתפק בלחץ לחנינה.

אני באמת לא חושב שלאף ראש ממשלה ישראלי יש בסיס לדרוש מטראמפ מחיר על מכירת מטוסים לבעלת ברית אחרת של אמריקה. 

יש מספיק נושאים חשובים יותר שאפשר לנגח בהם את נתניהו ואת ממשלת האפסים שלו, כמו למשל על האחריות שלהם לאסון, על מדיניות ההכלה, על מסמוס ועדת חקירה, על חוק ההשתמטות. באמת לא חסר. במקום זה התקשורת בוחרת להתמקד בכמה ביבי אשם בדילים של טראמפ עם MBS. חבל. זה רק עוזר לו להתחמק.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אף ראש ממשלה, אף ישראלי, לא יכול היה למנוע את העיסקה של טראמפ עם סעודיה או קטאר.

כמעט כל ראש ממשלה אחר היה יכול להניע במקביל לזה תהליך של נורמליזציה עם הסעודים. 

לנתניהו הם מתייחסים כאל מצורע. 

זה בסך הכל עוד כישלון מהכשלונות הרבים שלו.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

איך דווקא בגלל נתניהו אין נורמליזציה עם הסעודים?

הסעודים פוחדים מאיראן. הסעודים לא אוהבים את האחים המוסלמים של קטאר וטורקיה. הסעודים מקבלים מטראמפ מטוסים אבל טורקיה לא, כלומר הם בכיוון הנכון מבחינת ארה"ב. איך כל זה קשור לביבי? הבן אדם לא מרכז העולם...

פורסם
לפני 13 שעות, SlowRide כתב:

לא מזלזל חלילה באיתן בן אליהו, אבל לדעתי אמירות כאלה נועדו בעיקר לנגח את הממשלה הנוכחית באמצעות הפחדת הציבור, כמו למשל בתמונה.

התמונה נועדה לשרת נרטיב ספציפי (החזרת החטופים). זה הכל. המידע שהופיע שם נבחר בקפידה כדי לשרת את המטרה הזו. 

כל נושא ההפחדות הזה, לא ממש עבד עלי בכנות. 

יש לי מה לעשות במקרה של פגיעות? לא? יופי. אז או ש*משהו* ייפגע, או שלא. 

מסביבי כולם רכשו גנרטורים כאילו שהם היו לחמניות. 

ואני חושב לעצמי, מה לעזאזל הטעם. גנרטור לא יחזיק מקרר לכמה ימים. אולי לכמה שעות. 

כל השאר, לא ממש קריטי. MOOT POINT.

לפני שעה, SlowRide כתב:

כבר נתתי לך מספר דוגמאות רציניות. 

זה מתחיל להיות שיח חרשים. 

נסכים שלא להסכים, ואני פורש מהדיון בנושא. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התמונה הזאת פורסמה בהרבה מקומות בלי החלק התחתון הסגול של עסקת החטופים. נדמה לי שגם היו פרסומים דומים לפני כניסה לעזה.

לגבי הדוגמאות שנתת, כולן מתייחסות למצב לא ממש הגיוני בו חיל האויר הסעודי גדל ומשתפר ואנחנו עומדים במקום. אלה פחדים לא רציונליים.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

היכולות שלהם מתקדמות 

זה אומר שאם עכשיו עושים את ההשוואה אז אנחנו מובילים 10-0 אז עכשיו אנחנו מובילים 10-2

• אהבתי 2
פורסם

מה שאני אוהב באלו שתומכים בחוקים מהסוג הזה, זה שאם תשאל אותם על אירופה, הם יגידו שהיא גמורה כי המוסלמים רוצים להחיל שם את חוקי השריעה.

image.thumb.png.e915fa79c7a5096413d6cc89a2c70963.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

אני די בטוח שהם אמרו את זה..

מתי? ספציפית בגללו?

פורסם

לפני 41 דקות, SlowRide כתב:

איך דווקא בגלל נתניהו אין נורמליזציה עם הסעודים?

כי בממשלה אחרת, שלא נסמכת על אדם שרועדות לו הביצים מסמוטריץ ובן גביר, הייהו מקבלים כבר לפני שנתיים תוכנית לסיום המלחמה. תוכנית שבנויה על מציאות ולא על פנטזיות, וכוללת שלטון עצמי מסוג כלשהו לפלסטינים.

משהו שהסעודים יכולים לחיות איתו ולהעמיד פנים שיש היתכנות כלשהי למדינה פלסטינית.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...