Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

הם עשו משהו כדי באמת להלחם בפשע שמשתולל כאן

אתמול הייתה תוכנית על אלפי נהגים חרדים שמפעילים צי מוניות לא חוקי. אתה רואה נהגי מוניות פונים למשטרה, מס הכנסה מירי רגב וכו', ומה בפועל? האפסים בכל הגופים האלו דורשים מנהגי המוניות עוד ועוד הוכחות כאילו שזה התפקיד שלהם. וזה הפסיק של הפסיק מתעשיית הכסף השחוק בחברה החרדית. הסיכום היה שיחה עם הדרן שאומר בפה מלא מדינה של כופרים שלא צריך לשלם לה מס. אלו החברים הטובים ביותר של ממשלת ישראל, אלו שרוצים לשלוח עכשיו שוב לוחמים למות. 

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

גם לפי הסקרים הכי אופטימים (או פסימים, תלוי מאיפה אתה מסתכל) הקואליציה הנוכחית מקבלת 52 מנדטים. זה כמעט 45%.

כלומר כמעט חצי עם שמאמין לסיפורי הדיפ סטייט על בית המשפט.

בוא נצא מנקודת הנחה שזה בערך נכון

אני עדיין אוחז בדעה שאין הנהגה במדינה.

לא בימין ולא בשמאל 

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

לא בימין ולא בשמאל 

לא הבנתי מה זה אומר ״אין הנהגה במדינה״.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

לא בימין ולא בשמאל 

יש הנהגה במדינו וזו הממשלה. אתה יכול להגיד שההנהגה גרועה אבל זו עדיין הנהגה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אוי זה ענק. קליין תובעת את סגל על הרמיזות הקבועות שלו שהוא תמיד דואג להשחיל. 

"סגל פרסם ב"ידיעות אחרונות" כי קליין, עדת תביעה נגד נתניהו, ביצעה עבירת פלילית - ללא כל הוכחה • קליין: מדובר בשקר • סגל: כתבתי רק על "היתכנות" של עבירה פלילית"

וכאן הרמיזה שהוא הוסיף על דעת עצמו בלי שום הוכחה, סתם כי הוא סגל יודע כל. 

"המשטרה איפשרה לה, לא בטעות כנראה, ללוות את מילצ'ן משדה התעופה ובמשך 24 שעות לתדרך אותו לפני שהעיד. באקט הזוי במיוחד, חקירת העד שנועד לאמת את גרסת קליין תואמה דרכה. לשם השוואה, את העד ארי הרו המשטרה לקחה אישית משדה התעופה כדי למנוע ממנו לדבר עם אחרים שיזהמו את גרסתו."

https://www.the7eye.org.il/546740?fbclid=IwY2xjawJGVshleHRuA2FlbQIxMAABHQ4gqdwvvEt0aVA9Dn8j3dl6C-RF7XJ-Bo0LiUfdObOgxOkYYiSqLhN2Sw_aem_si2SSZvxUN7FABasU3auEA

עריכה אחרונה על ידי ch28566
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

לא הבנתי מה זה אומר ״אין הנהגה במדינה״.

אין מישהו שיגרום לאנשים להצביע לו ואנשים יאמנו לו שהוא יעשה משהו לטובת העם

לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

יש הנהגה במדינו וזו הממשלה. אתה יכול להגיד שההנהגה גרועה אבל זו עדיין הנהגה.

זה לא הנהגה 

זה אוסף אנשים שהתמזל מזלם

נתניהו הוא מנהיג גרוע

פורסם
לפני 4 דקות, עדי-אל כתב:

זה לא הנהגה 

זה אוסף אנשים שהתמזל מזלם

נתניהו הוא מנהיג גרוע

גרוע אבל עדיין הוא המנהיג היום.

אם אתה נוסע באוטובוס עם נהג שמזגזג ובסוף גורם לתאונה עדיין היה נהג באוטובוס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

דיברתי על מי שרואה את התוצאות של הסקרים, ולא על מכוני המחקר. 

יש שם פילוח סביר מינוס.

אחת השאלות בסוף (או התחלת) כל סקר- "רמת ההכנסה הממוצעת בארץ היא X, האם את\ה: -מעל, כמו, מתחת, הרבה מתחת". 

חסר כאלו שה"כבוד" שלהם לא יתן להם לענות בכנות? 

חסר כאלו שהבינו שהם צריכים לענות בצורה מסויימת כי אחרת הסקר זורק אותם החוצה בטענה של "קיבלנו מספיק תשובות מאנשים כמוכם"? 

אני אוהב את התמונה הזו, היא ממחישה בצורה לא רעה כמה מהנקודות שהזכרתי, בגדול. 

Sampling bias - Sketchplanations

סקרים זה חרטא. כל הסקרים שערוצי התקשורת עושים לפני בחירות, כל ערוץ מציג סקר שמשרת את האג'נדה שלו. 

אני לא חושב שחצי מהציבור רואה במערכת המשפט אויב. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, ch28566 כתב:

Screenshot 2025-03-18 at 16.13.57.jpg

אני הבנתי משהו אחר. 

צריך להעביר תקציב. 

כל מה שנעשה בתקופה הזו זה כדי שיהיה לנתניהו ביד רוב להעברת התקציב, תוך ניטרול כל דבר שיכול לגרום לבעייה. 

המהלכים של הימים האחרונים נועדו להחזיר את בןגביר הבייתה לחיק משפחתו האוהבת מהשבי הארוך שהוא היה בו מחוץ לכנסת, או ליתר דיוק- רק את האצבעות של בןגביר, השאר זה רק בעיות שמתכננים להעיף ברגע שיהיה אפשר. 

פיטורי ראש השב"כ, באמצע מלחמה, תוך כדי אמירות של "כל מי שאחראי צריך ללכת" בלי להיות ראשון בתור בלאט נחוי סוכה נבנה בנים בנות, זה רק פרולוג והוכחת כוונות - גם לפיטורי היועמ"שית שמעצבנת את הבןגביר אישית והוא דורש להעיף אותה. 

את מה שקטאר אמרו על השב"כ, את מה ששב"כ אמרו על הקטארים, כל זה צריך להיבדק במסגרת אחרת (חקירת קטאר-גייט), באופן הזוי אין לדעתי כל קשר בין 2 החלקים הכתובים בתמונה. אם יש קשר הוא רק חצי מקרי. 

ואני מקווה מאד שאני צודק, כי אם אני טועה, אוי ואבוי לנו, וכל "המסכנים" שנכלאו על ריגול לטובת איראן יכולים לטעון לאכיפה בררנית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

אני לא חושב שחצי מהציבור רואה במערכת המשפט אויב

אולי לא אויב, אבל חצי מהציבור רואה במע׳ משהו שהוא לפחות בעל מעורבות פוליטית גדולה מדי.

הנה למשל עופר, שאני לא חושב שהוא רואה במע׳ המשפט אויב והוא גם לא תומך בממשלה הזו למיטב הבנתי:

לפני 8 שעות, falou כתב:

האופן בו הפרקליטות חיסלה בשיטתיות אישים עם אג'נדה שלא התאימה להם היא ההפך מדמוקרטיה

אז אם בחור שאני אולי חלוק עליו בהרבה דיעות, אבל כן חושב שהוא שקול והגיוני, רואה בפרקליטות גוף שמחסל בשיטתיות אישים פוליטיים, קל וחומר שיהיו מספיק אנשים שיראו בפרקליטות ובמע׳ המשפט גוף מושחת, שפוגע במשילות וכו׳.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

אז אם בחור שאני אולי חלוק עליו בהרבה דיעות, אבל כן חושב שהוא שקול והגיוני, רואה בפרקליטות גוף שמחסל בשיטתיות אישים פוליטיים, קל וחומר שיהיו מספיק אנשים שיראו בפרקליטות ובמע׳ המשפט גוף מושחת, שפוגע במשילות וכו׳.

לפעמים... כן. זה גם נכון.

הפרקליטות עשתה סיכול ממוקד לרמון, לנאמן, לריבלין, לקהלני, וזה רק מה שיש לי בראש.

גם אחוזי ההרשעה שלה בעיתיים מאוד.

בכלל, גוף שאין עליו ביקורת ומרכז כ"כ הרבה כח להשפיע על הפוליטיקה והחברה בישראל, זו בעיה.

אבל זה לא אומר ששופכים את התינוק עם המים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

רואה בפרקליטות גוף שמחסל בשיטתיות אישים פוליטיים

לכתוב פרקליטות זה כמו לומר דיפ-סטייט. הרי אנשים טוענים שזה נמשך שנים למרות שהתחלפו לאורך השנים מגוון יועצים משפטיים שהם בסוף אלו שחותמים על פתיחת חקירה נגד בכירים. אנשים שוכחים כמובן שלבכירים יש כלים כמו לארגון פשע כדי להתחמק מעונש. 

• תוכן חדש...