Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

ויש ברקס אמריקאי חזק מאוד

באמת? למה?

אולי כי ראש הממשלה החליט להקריב את יחסי ישראל ארצות הברית (או לכל הפחות עם המפלגה הדמוקרטית) על מזבח ההישרדות הפוליטית שלו?

חיילים בחזית עזה, חטופים נמקים במנהרות, הצפון מפונה, נסראללה מאיים, היחסים עם ארצות הברית בשפל והבחור מתעסק יום שלם בכן ראיון לא ראיון אצל ערוץ הלקקנים שלו.

והבחור פה שואל מה היה אפשר לעשות אחרת...

IMG_9113.jpeg

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 6 שעות, mikyl כתב:

ממשלה בראשותו הייתה פי 1000 יותר טובה ממשלת חורבן שהורסת את המדינה היום.

זאת תגובה של ילד.

לכן אגיב גם בתגובה של ילד 0 כפול 1000 זה 0

לפני 16 שעות, יובל .מ. כתב:

שבחוץ יש יותר "חילוניות", כלומר אם פעם מישהו היה אומר שאוכל חזיר בפסח זה היה נתפס כ"וואו" והיום כ"טוב אחי שחרר ממני", אבל מוסדות המדינה הופכים להיות יותר דתיים, כמו כל מיני גופים למניעת התבוללות או דברים כאלה.

דוגמא שיכולה לקפוץ לראש בנוסף זה ההסעות בשבת למילואים:

מירי רגב הפסיקה את הרכבות בשבת ונתפסה בחוסר אמינות - וואלה רכב (walla.co.il)

אם בזמן מלחמה מדינת ישראל לא מוכנה להפעיל תחבורה ציבורית ללוחמים שלה המצב חרבנה.

מירי רגב פשוט גרועה בלי שום קשר לדת. כל אחד עם קצת הגיון יגיד לך שזה עניין של פיקוח נפש ולכן אין בעיה הלכתית 

וכל הגופים האלו הם גם כסות לג'ובים 

לפני שעתיים, G. P. Magnus כתב:

במקום להשחית את זמננו בתלונות על הנזקים (שהרי את המעשה אין להשיב - זה דורש עבודה קשה וארוכת שנים לתקן ולו חלק מנזקי ה-נתניהוז׳ מאז 1996) עדיף שנתרכז בבניית אלטרנטיבה שעונה על שני תנאים הכרחיים (מערכת וגם):

1. ציוני עם סיכוי טוב להחליף את ביבי;
2. יכולת לנהל מיידית את המדינה על צרותיה, בד בבד עם החזרתה לדפוסי משטר ומשילות נורמליים יותר.

כאשר אני מסתכל על מכלול האפשרויות, האפשרות היחידה שעולה כיום על הדעת היא אביגדור ליברמן. אני יודע שהוא רחוק להיות ״כוס התה״ של כולנו או רובנו, אבל לטובתו אומר כך:

1. הוא פוליטיקאי ותיק ועתיר נסיון כולל היותו שר אוצר ושר בטחון - ואניח כאן רק את הדו״ח שלו מ-2016 שחזה את 7/10 שביבי מסמס.
2. גם אם הוא עושה לביתו (דהיינו לבנותיו), יש לו עקרונות שהם מעל לכסא - הוא לא רק עזב תפקיד של שר בטחון אלא גם סירב להצטרף לממשלה בראשות ביבי.
3. מבחינת העולם הוא ״known quantity״ ולכן גם אם לא ימותו עליו בהחלט יעבדו יחד עימו - הוא לא דגל אדום אלא להיפך - הם יודעים שהוא יעשה את מה שיגיד (בניגוד לביבי) ושאפשר לדבר איתו כי הוא רציונלי ביסודו.
4. יתרה מאת, הוא מבין יותר טוב את רוסיה תחת פוטין ויש לו יכולת לתקשר ישירות עם אדם שיש לו יותר השפעה על מה שיקרה בסביבתנו הקרובה והרחוקה בעשור הקרוב אפילו מנשיא ארה״ב.

נקווה שכמו שהמפלגות הערביות הפילו את ממשלת בנט והביאו אותנו הלום, כך סערת החקיקה (רבים, גיוס) תביא אותנו לבחירות חדשות בהקדם, ושם שומה עלינו - גם אם ליברמן הוא לא בדיוק יוסי שריד או שולמית אלוני, לקבל שהוא הדרך האפקטיבית ביותר לסלק את נתניהו ממעון ראש הממשלה.

אני בסדר עם הרצון הדחוף להעיף אותו ואולי זאת גם דרך

אבל

במדבר כל קוץ הוא פרח ובגלל זה נראה כאילו ליברמן הוא האיש שאנחנו צריכים אז אנחנו מוכנים לסלוח לו על שחיתות ועל זה שהוא בדיוק היה ההגדרה לסדין אדום מתי שכן היתה לו השפעה.

תן לו חצי שנה אחרי שביבי הולך וכל הדברים השלילים עליו יצופו מחדש

פורסם
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

בא נגיד שהיתה כרגע ממשלה נקיה מביבי והשותפים הטבעיים. מה היה ניתן לעשות אחרת בהינתן המצב שחמאס לא מוכן להיכנע /לשחרר את השלטון/חטופים?

רק שזה מתחיל 15 שנה לאחר מהאיש שהבטיח שהוא יחסל את חמאס ודאג להפחיד את המצביעים שלו שאם לא הוא, דאעש עוד רגע בשדרות. זה באמת קרה בסוף, רק שזה היה "דאעש עזה" וזה קרה רק בגללו. עכשיו תגיד לי אתה איך מכל "הפאר" שמצביעי ימין אהבו להדביק לביבי, כמו העשור הבטוח ביותר, גאון, ליגה אחרת, הגענו לכך שהוא בעצמו אומר שאנחנו במלחמה קיומית. וזה לא שלא הזהירו אותו, זה לא שחמישה ראשי מוסד לשעבר לא אמרו שהאיש מסוכן למדינת ישראל, עשו זאת שוב ושוב רק שכל מצביעי הימין צבעו את כל אותם אנשים כשמאל, והעיקר שלא להקים ממשלה עם ערבים. 

וגם אחרי האסון הנוראי ביותר שאולי הוא בכלל רק פתיח לאסון שעומד לבוא, עדיין יש ביביסטים, עדיין יש חברי ממשלה שמסתכלים רק על עצמם ולו מעמידים את האסון הלאומי הזה ששמו ביבי על... לא ארחיב. 

לפני שעה, עדי-אל כתב:

זאת תגובה של ילד.

תראה מה זה. 1200 נשחטו ואתם עדיין תומכים ברוצח היהודים הזה ששמו ביבי. איזה אנשים אתם? אפס מוסר. 

• אהבתי 3
פורסם

אז עסקים קורסים אבל 60 מליון לסקרים יש. ממשלת ישראל נגד מדינת ישראל. 

יכלו לתת ל-1000 עסקים קטנים מענק של 60,000 שלא יפשטו רגל.

אבל למי רע פה?

• אהבתי 3

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, עדי-אל כתב:

זאת תגובה של ילד.

תגיד, מה עשו לך שאתה לא מבין שכל דקה שנתניהו וחבורתו בשלטון זה נזק נוסף למדינת ישראל?

האיש מתנהל בצורה מופקרת לחלוטין. ההתנגחות חדשה שלו בביידן בלתי מובנת לחלוטין, אבל הנה אתה מייצג את ה״בייס״ שעושה ממנו אלוהים על.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, עדי-אל כתב:

זאת תגובה של ילד.

לפעמים האמת היא כזאת פשוטה.

הבן אדם גורם נזק באופן שיטתי וטובת המדינה לא מעניינת אותו. אלה עובדות. הוא אדיש לנזקים שנגרמים מההתנהלות שלו. כל מי שמראה נכונות לשפר את המצב עדיף ממנו גם אם הוא רחוק מלהיות מושלם. 

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפחד הכי גדול שכשיהיו בחירות הוא שוב יקבל רוב או שיוויון להרכיב ממשלה. 

נראה לי שהמחשבה הזאת הכי מפחידה אותי.

הכישלון כך כך גדול ואנשים עדיין מתרצים סיבות למה כולם אשמים והוא נקי שזה ממש מפחיד.

• אהבתי 3
  • מבאס 1
פורסם

טוב, מה אתה רוצה, שאנשים עוד התחבאו בממדים ואחרונים המרצחים עדיין לא טוהרו מישובי העוטף, הוא היה עסוק בקדחתנות בבניית האסטרטגיה והנרטיב שיוציאו אותו נקי עד כמה שאפשר מכל הסיפור. (כי למי אכפת מהמדינה ותושביה. הם יכולים לחכות כמעט 3 ימים (!!!!!) לפני שראש הממשלה יפנה לציבור)

מי שטורח בערב שבת אוכל בשבת.

איכשהו שמדברים על המילה "קונספציה", אנשים מפנים אותה לשלל גורמים אבל לא לאדריכל, האבא והאמא, והמוציא לפועל של אותה קונספציה.

עשה עבודה טובה בלסובב את הציבור, בעיקר הבייס

• אהבתי 4
פורסם
לפני 6 שעות, עדי-אל כתב:

זאת תגובה של ילד.

כל הכבוד, אתה מאלה שלמדו ליבה.

רק לא הבנתי, למי בדיוק התכוונת? מר ביטחון? או מר כלכלה? שר ביטחון לאומי עבריין מורשע תומך טרור? שרת תחבורה מירי רקב? או שר האוצר בעזרת השם?

לפני 15 דקות, sperial כתב:

ההתנגחות חדשה שלו בביידן בלתי מובנת לחלוטין, אבל הנה אתה מייצג את ה״בייס״ שעושה ממנו אלוהים על.

מה לא ברור? מתחילים קמפיין בחירות, חייבים לעלות בסקרים. זה דבר שמר ביטחון יודע לעשות הכי טוב. הרי הבן ז*נה הזה ביידן מונעה מישראל ניצחון טוטלי/אבסולוטי על חמאס, הוא האשם העיקרי. אם לא הוא אנחנו מזמן או גו גו. ואתה כבר רואה את התגובה של הבייס. גאון!  

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

תגיד, מה עשו לך שאתה לא מבין שכל דקה שנתניהו וחבורתו בשלטון זה נזק נוסף למדינת ישראל?

האיש מתנהל בצורה מופקרת לחלוטין. ההתנגחות חדשה שלו בביידן בלתי מובנת לחלוטין, אבל הנה אתה מייצג את ה״בייס״ שעושה ממנו אלוהים על.

איפה כתבתי את מה שכתבת?

רק תצטט אותי 

לפני כשעה, mikyl כתב:

כל הכבוד, אתה מאלה שלמדו ליבה.

רק לא הבנתי, למי בדיוק התכוונת? מר ביטחון? או מר כלכלה? שר ביטחון לאומי עבריין מורשע תומך טרור? שרת תחבורה מירי רקב? או שר האוצר בעזרת השם?

התכוונתי למה שכתבתי 

הוא צרה אחרונה בגלל שהוא בסוף.

לפני שעה, SlowRide כתב:

לפעמים האמת היא כזאת פשוטה.

הבן אדם גורם נזק באופן שיטתי וטובת המדינה לא מעניינת אותו. אלה עובדות. הוא אדיש לנזקים שנגרמים מההתנהלות שלו. כל מי שמראה נכונות לשפר את המצב עדיף ממנו גם אם הוא רחוק מלהיות מושלם. 

בגלל שביבי כזה גרוע נראה לנו שכל אחד שיחליף אותו יהיה יותר עדיף. 

אני מוכן לקבל את הגישה הזאת אבל זה יהיה תקף לתקופה קצרה, זה לא תחליף אמיתי. 

לא לפני הרבה שנים ליברמן היה מושחת וסדין אדום, בנט היה פשיסט וגם סער לא היה מציאה גדולה. תן להם שנה-שנתיים אחרי שביבי עוזב והתארים יחזרו אליהם 

פורסם

סער עדיין לא מציאה גדולה בעייני. וגם קצת מפחיד. בנט התגלה כפרגמטי מספיק כשהזדמן לו להוביל. מה ליברמן יהיה אני לא יודע. אבל אין שום סיכוי בעולם שהוא יהיה ראש ממשלה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כשמצמידים תארים צריך לבחון מי מצמיד אותם. כל מה שמכונת הרעל של הליכוד הצמידה לבנט אפשר לומר גם עליהם. ממשלת בנט לפיד עשתה יותר דברים חיוביים בשנה מאשר הליכוד והשותפים הטבעיים במשך 15 שנה.

ליברמן אכן מושחת, אבל השחיתות שלו זה כלום לעומת משפחת המלוכה וכל המקורבים והלקקנים שלהם.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

פורסם
לפני 42 דקות, עדי-אל כתב:

בגלל שביבי כזה גרוע נראה לנו שכל אחד שיחליף אותו יהיה יותר עדיף. 

אני מוכן לקבל את הגישה הזאת אבל זה יהיה תקף לתקופה קצרה, זה לא תחליף אמיתי. 

לא לפני הרבה שנים ליברמן היה מושחת וסדין אדום, בנט היה פשיסט וגם סער לא היה מציאה גדולה. תן להם שנה-שנתיים אחרי שביבי עוזב והתארים יחזרו אליהם

ברור שלמגזר שלך אנשים כמו לפיד או ליברמן כמו עצם בגרון. אני מניח שליברמן לא בדיוק צדיק ובנט לא בדיוק שלום עכשיו. אבל לממשלת בנט/לפיד/ליברמן כבר היית יותר משנה והתברר שמדובר באנשים פרגמטיים שדואגים לטובת המדינה (להבדיל). הם השאירו למר כלכלה ושר האוצר בעזרת השם עודף תקציבי של 10.7 מיליארד שקל. אתה משווה אותם לביבי/מירי/שר הפיתות/בעזרת השם? בדיחה גרועה על חשבוננו.

• אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

רק רוצה להגיד דיבורים כאלה על "המגזר שלך" ו"אתם" לא תורמים לשום דבר חוץ מלהתחזקות של ביבי. זאת השיטה שלהם. זה הורג את הסיכוי שאנשים יצביעו למי שאכפת לו מהמדינה כי הוא לא "משלהם".

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3

• תוכן חדש...