Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

בסוף - הכל פה זה אינטרסים, אבל אתה לא יכול לקחת רק את אלה שמתאימים לתיאוריה שלך.

אני לא לוקח את מה שמתאים רק לתיאוריה שלי, אלא מה שקורה במציאות. 

במציאות אנחנו תלויים בארה״ב, כולל גם הנאום של ביידן והצי האמריקאי שהגיע לכאן ב7.10, כדי לוודא שחיזבאללה לא משמידים חצי מגוש דן. ובמציאות מנהיגי מדינות שנחשבות לבנות ברית שלנו ברמה כלשהי, כמו בריטניה, צרפת, קנדה ובהדרגה אפילו ארה״ב מתחילים להאשים אותנו בפשעי מלחמה, ואנחנו לא יכולים פשוט להתנהג כאילו שהם לא קיימים. 

איפה עובר הגבול שאחריו ימאס למערב מאיתנו לחלוטין - אני לא יודע. אבל אני לא בטוח שהוא מאוד רחוק, לצערי. אם כי כמובן שגם אחרי זה יש ספקטרום שלם של מערכות יחסים. המערב לא באמת ממש ניתק את היחסים שלו אפילו עם רוסיה או איראן, אחרי הכל.

אני לא יודע מה יצא מכל השיטסטרום בהאג. מקווה שכלום. אבל, שוב, ישראלים, בטח ההנהגה, צריכים קצת להתבגר ולהבין שעוד לפני כלל שלב היישום, אי אפשר גם להשמיע בקול פנטזיות על גירוש המוני (״נכבה 2״) או רצח עם (״זה כמו העמלק״) או אפרטהיד (״נחזור לגוש קטיף והמקסימום שיהיה לערבים זה את הזכות לבחור את השאוויש בכפר״), וגם לבוא בטענות לזה שזה מפורש בדיוק כמו מה שזה, ומשמש נגדנו. ואני לא בטוח שסלידה במערב ממהגרים מוסלמים זה מה שישנה את זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אם ארהב לא היתה דואגת למלא לנו את המחסנים, גם למה שכיפת ברזל צריכה, אפילו את זה לא היה לנו.

אנחנו תלויים בהם לחלוטין לכל מבצע צבאי ומלחמה וכו׳ שאנחנו מנהלים. גם בהיקף יותר מצומצם משלושה חודשים מול החמאס. המילים הגדולות אין שום סיכוי, כי

זה לא מדויק. נכון, היה מחסור בתחמושת אבל זה מתוך בחירה. היה נוח לנו לנצל דולר סיועה לקנית תחמושת במקום לייצר בעצמינו. בעבר תע"ש עשתה את זה, ב-73 סיועה אמריקאי משמעותי הגיע רק לקראת סוף המלחמה.   

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ישראל הייתה יכולה לגמור את המלחמה בחודש. כנראה קצת יותר הרוגים לנו, כנראה כמה סדרי גודלניותר להם, ולא היית צריך מלא מחדש מהאמריקאים.

אתה יודע לכמה יומי לחימה היה לנו תחמושת בימ"חים?

פורסם
לפני 10 דקות, mikyl כתב:

אתה יודע לכמה יומי לחימה היה לנו תחמושת בימ"חים?

לפי מה ששמעתי בעבר הימ"חים מספיקים לכמה שבועות לחימה. תוסיף לזה תחמושת שמקבלים תוך כדי ממפעלים ישראלים ואפשר למשוך איזה חודש.

כמובן שבזמן הזה, אם לוקחים בחשבון שאין הגבלות, אתה מוחק את עזה. מוחק. במקום 20 אלף הרוגים היו שם חצי מיליון.

אז 2 אפשרויות - או שלוקחים את המצב הנוכחי, של הגבלות בלחימה ורכבת אווירית, או שהולכים לאפשרות שאנחנו לבד, מפרקים אותם בחודש ואז לא צריך את הרכבת. תבחר אחת, אל תעשה ערבוב.

אגב - מה שנגמר מהר זה דווקא מיירטי כיפת ברזל, שהגיעו ראשונים. הוכחה נוספת לכך שארצות הברית יודעת שכיפת ברזל מגינה על הפלסטינים לא פחות מאשר עלינו.

לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא לוקח את מה שמתאים רק לתיאוריה שלי, אלא מה שקורה במציאות. 

במציאות אנחנו תלויים בארה״ב, כולל גם הנאום של ביידן והצי האמריקאי שהגיע לכאן ב7.10, כדי לוודא שחיזבאללה לא משמידים חצי מגוש דן. ובמציאות מנהיגי מדינות שנחשבות לבנות ברית שלנו ברמה כלשהי, כמו בריטניה, צרפת, קנדה ובהדרגה אפילו ארה״ב מתחילים להאשים אותנו בפשעי מלחמה, ואנחנו לא יכולים פשוט להתנהג כאילו שהם לא קיימים. 

איפה עובר הגבול שאחריו ימאס למערב מאיתנו לחלוטין - אני לא יודע. אבל אני לא בטוח שהוא מאוד רחוק, לצערי. אם כי כמובן שגם אחרי זה יש ספקטרום שלם של מערכות יחסים. המערב לא באמת ממש ניתק את היחסים שלו אפילו עם רוסיה או איראן, אחרי הכל.

אני לא יודע מה יצא מכל השיטסטרום בהאג. מקווה שכלום. אבל, שוב, ישראלים, בטח ההנהגה, צריכים קצת להתבגר ולהבין שעוד לפני כלל שלב היישום, אי אפשר גם להשמיע בקול פנטזיות על גירוש המוני (״נכבה 2״) או רצח עם (״זה כמו העמלק״) או אפרטהיד (״נחזור לגוש קטיף והמקסימום שיהיה לערבים זה את הזכות לבחור את השאוויש בכפר״), וגם לבוא בטענות לזה שזה מפורש בדיוק כמו מה שזה, ומשמש נגדנו. ואני לא בטוח שסלידה במערב ממהגרים מוסלמים זה מה שישנה את זה.

שוב אתה בוחר מה שנוח לך.

אוקי, מלחמה עם חיזבאללה, ירי על גוש דן. סבבה.

אתה רוצה לנחש במצב כזה תוך כמה זמן כל התשתיות חשמל מים וביוב שלהם מושמדים?

אני זורם עם המעבר לשלב ג' שמדברים עליו כי זה ייתן דבר אחד וזה שקט מהעולם, הפצצות מהאוויר כבר לא רלוונטיות למשימות.

העולם מתרגש רק מתמונות של תינוקות שחטפו הלפייר מהאוויר, ואם תסתכל ביחס לעבר, אפילו במבצעים קטנים כמו שומר החומות אנחנו לא קרובים לאותה עוצמת התנגדות מהעולם.

לפני 22 דקות, yb כתב:

אנחנו מדינה עם עוצמות חזקות מאוד, אבל יש לנו חולשות חזקות מובנות בעוצמות לא פחות, אז התוצאה שאנחנו מוגבלים ביכולתנו המעשיות.

בסוף חיל האוויר אחד מהחזקים בעולם לא יעזרו לנו ללא חלקי חילוף שאין להן וללא דלק שגם אין לנו, 

כנל הצבא שלנו על כל איכויותיו  הגבוהות מבחינה כמותית הוא קטן מול המדינות הגדולות.

כל זה לא בא להגיד שניהיה לוזרים ונזדכה על הציוד, בכלל לא, יש לנו עוצמה ויש לנו מה לתת, אבל אנחנו לא מעצמה אמיתית שיכולה להתעלם מהתנגדות העולם , אנחנו קטנים מדי ואךי שלא יהיה חייבים בעלי ברית ולגיטימציה בין לאומית מרמת פעולה מסויימת, כנראה זה לא ישתנה בקרוב. 

אין ספק שיש לנו חולשות, אבל צריך לדעת שיש גם חוזקות, צריך לעמוד עליהן גם מול ידידות ובטח מול אויבים.

בגלל זה אני תומך בהתייצבות בהאג, חייבים לשמר לגיטימציה מהעולם.

פורסם

זו לא רק תחמושת. זוכרים את הויכוחים על החקלאות ואלעל שהיו כאן רבים שרצו לחסל?

ולגבע ההתבטאויות - מי הקיף עצמו בחבורת הלא יוצלחים האלה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

שוב אתה בוחר מה שנוח לך.

אוקי, מלחמה עם חיזבאללה, ירי על גוש דן. סבבה.

אתה רוצה לנחש במצב כזה תוך כמה זמן כל התשתיות חשמל מים וביוב שלהם מושמדים?

למי איכפת? 

אתה מדבר פה על הרס של גוש דן, המרכז הכלכלי של ישראל, קריסה כלכלית, בריחה צפויה של חברות טק בינלאומיות, הרס של שדות תעופה, תחנות חשמל, אלפי הרוגים או יותר מהצד שלנו.

ואפילו את זה, אם לשפוט לפי העבר, ישראל לא ממש מסוגלת לנהל בלי תמיכה אמריקאית, או בלי לשלוח חיילים לקרב עם ציוד ששימש גם בערך בפלישה ללבנון ב-1982.

אני לא בוחר מה שנוח לי. זה לא ״נוח״ לי בשום צורה שהיא לחיות במדינה שמרחפת מעליה סכנה קיומית כל הזמן, ושמונהגת על ידי מטורללים, שגם מציעים רצח עם, וגם כועסים שבאים אליהם על זה בטענות. ואני מציע ממקומי הצנוע פה בדיון לשפויים שבינינו - שזה כנראה כל מי שמגיב כאן - לזכור את המציאות. 

לפני 31 דקות, sperial כתב:

זו לא רק תחמושת. זוכרים את הויכוחים על החקלאות ואלעל שהיו כאן רבים שרצו לחסל?

ואתה עדיין טועה בהם. אני יכול לכתוב שאני רוצה לנצח את צ׳אק נוריס במכות. זה יכולה להיות שאיפה נהדרת, שתביא אותי להתאמן כל יום כל היום, להתנפח כמו בלון וכו׳. אבל עדיין לי סיכוי נגדו. באנלוגיה לא מתוחכמת מדי, מילא הויכוח על חברת התעופה, אבל מבחינת מזון, ישראל לא מסוגלת לייצר לעצמה את המזון שאנחנו צריכים. אי אפשר. לא יודע אם זה אפילו אפשרי מבחינת השטח או לא. אבל גם אם כן - בוא נתחיל בבסיס: מישהו מהמשפחה שלך חקלאי? אתה מכיר מישהו שרוצה שהילדים שלו יהיו חקלאים?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

אבל החלופה של זה הוא שימוש בחימוש לא מדויק וישן שהיה מסב יותר נזק אגבי לצד השני.

מה זה חימוש לא מדוייק וישן.

הבסיס, שזה פגזים לתומתים, במחסור קשה במערב בגלל איזה רוסיה-אוקראינה, ומסתבר שגם לחברים שציינתם פה לא כזה קל להתחיל לייצר אותם בכמויות מספקות, לכן אני לא יודע עד כמה אנחנו יכולים לתת בראש בייצור מספיק פגזים, ועדיף לא טיפשים.

לא יודע לגבי ה JDAMs וכמה מסובך לייצר אותם, אבל מתאר לעצמי שזה לא הרבה יותר קל, וגם אם נלך על החלק הטיפש בפצצה, לא יודע.

בקיצור, אני לא יודע, אבל נראה שתחמושת זה לא קל

מה זה חימוש לא מדוייק וישן.

הבסיס, שזה פגזים לתומתים, במחסור קשה במערב בגלל איזה רוסיה-אוקראינה, ומסתבר שגם לחברים שציינתם פה לא כזה קל להתחיל לייצר אותם בכמויות מספקות, לכן אני לא יודע עד כמה אנחנו יכולים לתת בראש בייצור מספיק פגזים, ועדיף לא טיפשים.

לא יודע לגבי ה JDAMs וכמה מסובך לייצר אותם, אבל מתאר לעצמי שזה לא הרבה יותר קל, וגם אם נלך על החלק הטיפש בפצצה, לא יודע.

בקיצור, אני לא יודע, אבל נראה שתחמושת זה לא קל...

לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה רוצה לנחש במצב כזה תוך כמה זמן כל התשתיות חשמל מים וביוב שלהם מושמדים

של לבנון? מה זה משנה?

אגב, במערב מאוד רגישים לפגיעה של רוסיה בתשתיות אוקראינה, מתאר לעצמי שהתגובה תיהיה (לפחות) דומה במקרה שאתה מתאר

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

@יבגניפ אגב, חלק מהסיבות שאנחנו צריכים תחמושת מהאמריקאים היא כי ארצות הברית נתנה לנו כסף שנקנה מהם חזרה.. אם לא היינו כבולים אליהם, היינו קונים חומרי גלם מגרמניה ומייצרים בארץ. זה עוד עניין שהתגלה בכקריטי במלחמה האחרונה וצריך להתייחס אליו אחר כך.

גם אם לא היו כספי סיוע, היינו מקצצים במקום אחר ומייצרים לבד, כמו בעבר.

😂 כבולים אליהם? מה אנחנו זונה?
תקשיב חבר ישראל היא מדינה די עשירה.
לישראל יש מספיק כסף כדי להחזיק פס ייצור חומר נפץ/פצצות/מרגמות/תחמושת-נק"ל שזה הבסיס של הבסיס. אם בשנות ה-50 שהיינו מדינה הרבה יותר עניה עם הרבה יותר בעיות היה כסף לזה היום בטח שיש.
אף אחד לא ביקש מישראל לייצר מטוסים (למרות שגם רעיון כזה היה פעם), אבל שיהיה לך כושר ייצור כדי לחמש מטוס/טנק/תומ"ת/M16 זה הבסיס של הבסיס, זה לא מורכב וזה לא יקר.
תראה איזה פס ייצור חמאס הרים בעזה מתחת לאדמה עם אינספור מגבלות...

ישראל יכולה להסתדר יופי גם בלי הסיוע הזה אמאמא? הכסף הולך לזבל על כל מני דברים מטומטמים וחרדים ובלי ששמת לב כל השירותים פה כולל בטחון הם פח אשפה גם עם סיוע אמריקני.
זה תירוץ עלוב, מה ניסית שוב למצוא סימטריה בין הסיוע לחוסר החימוש? חבר יחסי הסימטריה שלך כבר לא תקפים, מזמן מזמן.
אולי במקום להפוך אותנו לזונה תתלונן לביבי ש-15 שנה לא חשב שצריך פס ייצור ויכולת ייצור של הדברים האלה?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

או בלי לשלוח חיילים לקרב עם ציוד ששימש גם בערך בפלישה ללבנון ב-1982.

אז השתמשו בציוד מ 48'.

ב 87' נכנסתי ללבנון עם זחל"ד.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

לפי מה ששמעתי בעבר הימ"חים מספיקים לכמה שבועות לחימה. תוסיף לזה תחמושת שמקבלים תוך כדי ממפעלים ישראלים ואפשר למשוך איזה חודש.

כמובן שבזמן הזה, אם לוקחים בחשבון שאין הגבלות, אתה מוחק את עזה. מוחק. במקום 20 אלף הרוגים היו שם חצי מיליון.

אתה לא מוחק כלום, מקסימום דרום עזה תהיה דומה לצפון. אבל גם זה בעיתי כי רוב העזתים כרגע נמצאים שם. חוץ מזה במהלך השבועות הראשונים ואולי גם יותר ח"א עשה בעזה הכל מה שמטכ"ל מצא לנכון בלי שום הגבלות. ועדיין היית חייב להיכנס לתמרון. גרמנים מחקו את הסטלינגרד ונכנעו בסוף. גם שכחת דבר קטן. יש מצב שעזה זה רק פרומו. מה תעשה מול חיזבאללה אחרי חודש כאשר אתה עם אפס תחמושת? תפזר פליירים? בנוסף בלי חלקי חילוף ח"א זה מגרש גרוטאות. מה ח"א, אתה יודע שהיו חייבים לפרק D-9 לחלפים? וגם זה לא הכל. אנחנו חייבים תמיכה פוליטית של ארה"ב (מועצת הביטחון) וגם כלכלית.

אבל כן, אנחנו מעצמה.

לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

אז 2 אפשרויות - או שלוקחים את המצב הנוכחי, של הגבלות בלחימה ורכבת אווירית, או שהולכים לאפשרות שאנחנו לבד, מפרקים אותם בחודש ואז לא צריך את הרכבת. תבחר אחת, אל תעשה ערבוב.

כמו שכתבתי, אתה לא מפרק את אף אחד בחודש ואחרי חודש עדיין תצטרך רכבת אווירית וכל השאר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 51 דקות, farkash7 כתב:

😂 כבולים אליהם? מה אנחנו זונה?
תקשיב חבר ישראל היא מדינה די עשירה.
לישראל יש מספיק כסף כדי להחזיק פס ייצור חומר נפץ/פצצות/מרגמות/תחמושת-נק"ל שזה הבסיס של הבסיס. אם בשנות ה-50 שהיינו מדינה הרבה יותר עניה עם הרבה יותר בעיות היה כסף לזה היום בטח שיש.
אף אחד לא ביקש מישראל לייצר מטוסים (למרות שגם רעיון כזה היה פעם), אבל שיהיה לך כושר ייצור כדי לחמש מטוס/טנק/תומ"ת/M16 זה הבסיס של הבסיס, זה לא מורכב וזה לא יקר.
תראה איזה פס ייצור חמאס הרים בעזה מתחת לאדמה עם אינספור מגבלות...

ישראל יכולה להסתדר יופי גם בלי הסיוע הזה אמאמא? הכסף הולך לזבל על כל מני דברים מטומטמים וחרדים ובלי ששמת לב כל השירותים פה כולל בטחון הם פח אשפה גם עם סיוע אמריקני.
זה תירוץ עלוב, מה ניסית שוב למצוא סימטריה בין הסיוע לחוסר החימוש? חבר יחסי הסימטריה שלך כבר לא תקפים, מזמן מזמן.
אולי במקום להפוך אותנו לזונה תתלונן לביבי ש-15 שנה לא חשב שצריך פס ייצור ויכולת ייצור של הדברים האלה?

הכוונה בכבולים אליהם זה שקיבלנו מהם כסף שהיינו חייבים לקנות ציוד אמריקאי.

הם מנעו מאיתנו להשתמש במטוס קרב שלנו, בדיוק כמו שהם רצו שנהיה תלויים בטילי טמיר דרכם, למרות שכיפת ברזל זה מערכת ישראלית.

אם לא הבנת, אני איתך בקטע הזה. צריך לראות איך מורידים את התלות במדינות אחרות כמה שניתן. אפשר לקצץ בהוצאות מיותרות ולייצר בעצמנו תחמושת, לא כזאת בעיה. כתוב בפירוש בתגובה שלי: " זה עוד עניין שהתגלה בכקריטי במלחמה האחרונה וצריך להתייחס אליו אחר כך."

לא הבנתי מה הקשר סימטריה אבל אזרום איתך.

לפני כשעה, David32 כתב:

של לבנון? מה זה משנה?

תקרא על ההבדל בין הסונים לבין השיעים, ותבין שחיזבאללה לא יתחבא כל כך מהר מאחורי אזרחים. הוא מיצב את עצמו כחלק לגיטימי מממשלת לבנון, ואין לו אפשרות להגיד "המנהרות בשבילנו האו"ם אחראי על האזרחים".

בגלל זה הוא גם נמנע ממלחמה מלאה איתנו, כי אין לו אינטרס שלבנון תהיה חורבה.

לפני 29 דקות, mikyl כתב:

אתה לא מוחק כלום, מקסימום דרום עזה תהיה דומה לצפון. אבל גם זה בעיתי כי רוב העזתים כרגע נמצאים שם. חוץ מזה במהלך השבועות הראשונים ואולי גם יותר ח"א עשה בעזה הכל מה שמטכ"ל מצא לנכון בלי שום הגבלות. ועדיין היית חייב להיכנס לתמרון. גרמנים מחקו את הסטלינגרד ונכנעו בסוף. גם שכחת דבר קטן. יש מצב שעזה זה רק פרומו. מה תעשה מול חיזבאללה אחרי חודש כאשר אתה עם אפס תחמושת? תפזר פליירים? בנוסף בלי חלקי חילוף ח"א זה מגרש גרוטאות. מה ח"א, אתה יודע שהיו חייבים לפרק D-9 לחלפים? וגם זה לא הכל. אנחנו חייבים תמיכה פוליטית של ארה"ב (מועצת הביטחון) וגם כלכלית.

אבל כן, אנחנו מעצמה.

כמו שכתבתי, אתה לא מפרק את אף אחד בחודש ואחרי חודש עדיין תצטרך רכבת אווירית וכל השאר.

מחיקה זה לא רק מהאוויר.

אם אתה מוריד מעצמך הגבלות באופן מלא, צה"ל משתלט על הרצועה בשבועיים. הטנקים הישראלים יכולים לדהור לאיפה שהם רוצים.

ה"בעיה" היא שבדרך אתה תהרוג 150 אלף עזתים בשבוע.

אז או:

1. נלחמים עד הסוף, שבוע-שבועיים של כתישה והריגה של כולם בערך, יותר אבדות ישראליות אבל מזערי ביחס לעזה, גינויים ועצירת מלחמה. אין חיילים מצלמים סרטונים, אין עיתונאים מטיילים בכיף, אין ערבי פלוגה ומנגלים. לחימה בלי הפסקה.
על הדרך סוף תחמושת. 

2. מלחמה כמו שחרבות ברזל מתנהלת, עם איזורים הומניטריים וסיוע מארצות הברית.

אתה לא יכול כל פעם לקחת את הרע מכל תרחיש ולשלב למגה תרחיש רע אחד.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

הקשבתי לדיון בהאג. אז כן, עיקר הטיעונים של דרא"פ הם ציטוטים של בכירים ישראלים, זה נחמד אבל בתכלס זה לא ממש טיעון משפטי חזק שכן בפועל נעשו אין ספור פעולות כדי למנוע פגיעה באזרחים ולכל אלו יש אין ספור הוכחות.  בשורה התחתונה, כל זה חסר משמעות, לכל שופט כבר יש פתק מהבית מה לקבוע. 

לגבי חימושים וכו', חברים, אלו הסכמים עליהם חתמה ישראל עם ארה"ב, זה לא משחק ילדים ולא טובות שמישהו עושה לנו. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

אם אתה מוריד מעצמך הגבלות באופן מלא, צה"ל משתלט על הרצועה בשבועיים

לא ברור לי למה אתה כל כך בטוח בזה. 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

@יבגניפעד לפני שנים לא רבות החקלאות הישראלית היתה מסוגלת לספק את הצרכים הבסיסיים של המדינה, חוץ מגרעינים. אז אולי טרנספורטר היה צריך לוותר על הוואגיו, אבל לא היינו תלויים בביצים של ארדואן.

@farkash7ומה שווים קווי ייצור אם ספקי חומרי הגלם מסרבים למכור לנו, ואם מישהו מוכן למכור אי אפשר לייבא כי נסראללה והשקשוקה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

אם אתה מוריד מעצמך הגבלות באופן מלא, צה"ל משתלט על הרצועה בשבועיים. הטנקים הישראלים יכולים לדהור לאיפה שהם רוצים.

אף אחד לא עצר את הטנקים בשבועות הראשונים חוץ מהעזתים. לא היו שום הגבלות מצד ארה"ב.

לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

ה"בעיה" היא שבדרך אתה תהרוג 150 אלף עזתים בשבוע.

אתה לא תהרוג 150 אלף עזתים אלא הרבה יותר ישראלים.

לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

נלחמים עד הסוף, שבוע-שבועיים

שבוע-שבועים הראשונים אף אחד לא הסתכל לכיוון שלך ועשינו הכל מה שרצינו.

לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

על הדרך סוף תחמושת.

ואז חיזבאללה משטין עליך מהמקפצה בזמן שח"א מפזר להם פליירים. דרך אגב גם היום עם כל התמיכה האמריקאית ישנם הגבלות לטנקים וח"א.

וכמו שאמרתי תחמושת זאת רק חלק מהבעיה. תתחיל להתרגל שישנם הגבלות לכוח וישראל לא ארה"ב, רוסיה או סין. אפילו לא אנגליה, צרפת או גרמניה. אפשר גם להמשיך.

פורסם
לפני 15 דקות, sperial כתב:

ומה שווים קווי ייצור אם ספקי חומרי הגלם מסרבים למכור לנו, ואם מישהו מוכן למכור אי אפשר לייבא כי נסראללה והשקשוקה?

חומרי גלם אפשר לאגור בעתות שלום... בדיוק כמו שאוגרים דלק.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...