Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

הדיון היה על הסמכות למשטרה לירות ירי חי במקרה של חסימות כבישים במהלך מלחמה, משהו שאמור להיות הגיוני לכל בר דעת. פינדר הגיב את התגובה הבאה:

"החלום הרטוב של בנגביר. לירות בכולם. ערבים, שמאלנים, אנרכיסטים. מה שבא."

התגובה שלי לזה הייתה:

"

רשום חסימת כבישים של ערבים בזמן מלחמה, כולנו יודעים טוב מאוד מה זה אומר.

זה לא מכוון לחסימת כביש של הפגנה נגד דיקטטורה, ובהצלחה להעיף מהכביש כמה מאות מחבלים עם בקתבים, סלעים ואפילו נשק חם.
אם השמאלני/אנרכיסט/ערבי יחסום מוביל של צה"ל וינסה לתקוף את הנהג? כדור למרכז מסה, ישר. בלי לנהל על זה דיון בכלל."

יש מבין?  או שאתה שוב רוצה לתת איזה עקיצה לא קשורה?

ירי בחסימת כבישים בזמן מלחמה אסור שיהיה גורף אלא באיזורי עימות או רכבים צבאיים. אם מישהו מחר עומד על הנתיב הימני בקפלן ליד משפחות החטופים וקטנוע משטרתי שחוזר בדיוק עם הלאפות לתחנה מחליט שחסמו לו את הכביש מותר לו לירות בהם?

ובנושא ההתפכחות, כשמאלני מזה הרבה מאוד שנים לא שיניתי את תפיסתי.

אם תעקוב תראה גם קודם שתמיד אמרתי שאני רוצה להיפרד מהם לא כי אכפת לי מהם אלא כי אכפת לי מאיתנו. לא רוצה לחיות איתם אחד בתחת של השני, רוצה גבול סגור הרמטי ובעתיד אם יבשילו התנאים נדבר על שלום. בינתיים כל אחד בפינה שלו וגם היום לא שיניתי את דעתי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 34 דקות, Night Driver כתב:

ירי בחסימת כבישים בזמן מלחמה אסור שיהיה גורף אלא באיזורי עימות או רכבים צבאיים. אם מישהו מחר עומד על הנתיב הימני בקפלן ליד משפחות החטופים וקטנוע משטרתי שחוזר בדיוק עם הלאפות לתחנה מחליט שחסמו לו את הכביש מותר לו לירות בהם?

ובנושא ההתפכחות, כשמאלני מזה הרבה מאוד שנים לא שיניתי את תפיסתי.

אם תעקוב תראה גם קודם שתמיד אמרתי שאני רוצה להיפרד מהם לא כי אכפת לי מהם אלא כי אכפת לי מאיתנו. לא רוצה לחיות איתם אחד בתחת של השני, רוצה גבול סגור הרמטי ובעתיד אם יבשילו התנאים נדבר על שלום. בינתיים כל אחד בפינה שלו וגם היום לא שיניתי את דעתי.

התיאור שהבאת זה בדיוק ההגזמות שאני מדבר עליהם.

ואם מוביל עם מרכבה 4 נוסע בכביש 65 ומגיע למחסום אבנים מאולתר עם 30 רעולי פנים שזורקים בקתבים? מה יעשו? מותר לירות או שזה איזור בנימינה/עפולה שלא איזור עימות אז לא?

להגיד ששוטר יירה במפגין בקפלן (חודש אחרי שעשרות שוטרים הקריבו את חייהם בלחימה בדרום) זה עלבון. בטח כשאתה עושה משהו שלא מתאים לך ומזלזל עם ה"לאפות בדרך לתחנה".

יצאת מעזה, נתת להם הזדמנות, הם פירקו את הגדר שלך ונכנסו לישובים. רוצה לנסות שוב?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

מוביל עם מרכבה 4 נוסע בכביש 65 ומגיע למחסום אבנים מאולתר עם 30 רעולי פנים שזורקים בקתבים? מה יעשו? מותר לירות או שזה איזור בנימינה/עפולה שלא איזור עימות אז לא?

בשביל זה גם היום אפשר לירות בלי שום שינוי חוק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

התיאור שהבאת זה בדיוק ההגזמות שאני מדבר עליהם.

ואם מוביל עם מרכבה 4 נוסע בכביש 65 ומגיע למחסום אבנים מאולתר עם 30 רעולי פנים שזורקים בקתבים? מה יעשו? מותר לירות או שזה איזור בנימינה/עפולה שלא איזור עימות אז לא?

להגיד ששוטר יירה במפגין בקפלן (חודש אחרי שעשרות שוטרים הקריבו את חייהם בלחימה בדרום) זה עלבון. בטח כשאתה עושה משהו שלא מתאים לך ומזלזל עם ה"לאפות בדרך לתחנה".

יצאת מעזה, נתת להם הזדמנות, הם פירקו את הגדר שלך ונכנסו לישובים. רוצה לנסות שוב?

הנקודה היא לא השוטר, לא הלאפות ולא האזרח על הכביש שברור שכולם הגזמות אלא שחוק צריך להיות מוגדר ככה שהוא לא משאיר פרצות מסוכנות.

תחליף א השוטר בחייל ואת האזרח בשני ערסים שהולכים מכות בכביש. הנקודה היא זהה.

ולגבי עזה, זה שיצאת (ולא באמת יצאת אם אתה סוגר את הים ונמספק בגלל זה מים וחשמל) לא אומר שאתה מפקיר את הגבול. עם סד"כ מתאים לגבול עויין היה עכשיו דרום אדום עם כלניות ועם ליבשטיין (שיזם את דרום אדום) במקום עם דם ואנשים מתים.

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

ואם זורקים רק אבנים?

בתקופתי ביום האדמה (לא במלחמה) מכלית מים (לא מוביל) בליווי טירון בדרך לבא"ח גולני נתקעה במחסום אבנים מאולתר ונרגמה באבנים. בחור נכנס ללחץ, פתח באש והרג אחד מתוקפים. החייל קיבל צל"ש או משהו כזה.

לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא גדר, אלא הבקרות גבול מצידו של צבא. כוונה לפיקוד, לא חיילים. מה זה חצי אנשים בבית כי חג? לא מדובר בבסיס פתוח. חצי משירות עשיתי קווים, לא שמאתי על שבתות/חגים. ישנם סד"כ קבוע וסבב. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

ואם זורקים רק אבנים?

אם נהג מוביל של טנק עלול לאבד שליטה ולהתהפך בגלל זריקת אבנים, בטח שמותר לירות בהם. זה מצב של סכנת חיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מבין איך הוא בכלל מצליח לדבר כשהלשון שלו תקועה כל כך עמוק בתחת של הראיס.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 5 שעות, נקודה טובה כתב:

אחוז גבוה מהתקציבים למוסדות החרדים נמצא בכספים הקואליציוניים ולא בבסיס התקציב - בניגוד לכל מגזר אחר , אם הכסף לא היה עובר לא היה משכורת למורות ולמנקים, למרות שאולי זה מה שאתה היית מעדיף - זה נשמע פחות גרוע צריך שאתה מציג את זה, אז בבקשה עשה חסד עם עצמך ותגדיר דברים בצורה אובייקטיבית. שמחתי לעזור.

ולמה זה ככה?

למה זה לא בבסיס התקציב וכן בכספים קואליציוניים?

פורסם

גונב כמה שיותר לעצמו ולחברים לפני שהעם יספיק להגיע אליו עם קלשונים ו-M16.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

קרעי: "שר הביטחון לא הסכים לסגירת אל-ג'זירה", גלנט: "תומך בהגבלה מיידית" (ynet.co.il)

לא הצליח להפיל את זה על היועמ"שית, אז ביבי אמר לו להפיל את זה על גלנט שהוא לא אוהב.

חתיכת אפס מסריח שלא יקום מחר בבוקר.

לפי מה שאני מבין נכון ללפני יומיים, את סגירת אל ג'זירה היועמש"ית אישרה ומי שבלם את המהלך זה דווקא נתניהו

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

גם אם היית מחזק את הגבול זה לא היה פותר את הבעיה רק דוחה אותה

וזה לא שלא חיזקו אותה. חיזקו אותה וחשבו שזה יחזיק מעמד. 

לחזק את הגבול לא אומר אני יושב על הגדר אלא עוש מה שצריך שהגבול יהיה בטוח.

אם הכניסו טנק אז לדאוג שלא יהיה טנק.

קנו טיל חדש אז לפוצץ אותו עוד בסילו שלו.

ניתוק אומר גבול לכל דבר כמו עם כל מדינה. לא שקט ייענה בשקט וחו כסף לטילים רק אל תירו אותם במשמרת שלי.

• תוכן חדש...