Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, Gosser1860 כתב:

סד"ג של 13%

זה מיעוט, אבל הוא גדול פי 6(!) מהמיעוט שאני הזכרתי..

מיעוטוקרטיה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 6 שעות, Potato כתב:

הצבא בוחר איפה לשבץ אותך ויש המון אלמנטים של מזל בתהליך.

זה לא בדיוק שיבוץ כמו ששמים ש"ג בקריה. בחור עובר תהליך סלקציה החל מתיכון, עובר גיבוש ונבחר מרבים אחרים שהצליחו לעבור אותו תהליך

לפני 4 שעות, Potato כתב:

לא,הוא בחר ללכת למסלול לוחמה והצבא הכשיר אותו.

לא רואה איך זה משפיע על העתיד, אם אני מראיין 2 אנשים אחד היה עובד רסר ואחד לוחם במגלן, והנסיון של שניהם לא רלוונטי לי לתפקיד אז מבחינתי שניהם עשו שירות צבאי מלא.

אם צריך לבחור בין 2 אנשים עם נתונים רלוונטיים לתפקיד דומים אני בלי היסוס אבחר בלוחם מגלן לשעבר.

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

המנהלים הכי גרועים שהיו לי בחיי, זה אנשים שהיו קצינים קרביים בצבא

כי הם יודעים לפקד אבל לא לנהל. 

שזה שני דברים שונים לחלוטין.

הייתי ג'ובניק בחיל האוויר, מה זה אומר עליי?

שאני יודע למרוח חומרים ולתקן חלקים. זהו לא פחות ולא יותר. לא מוכיח שום דבר בחיים.

מה כן מוכיח? יכולת של בנאדם להחליט שהוא הולך לסבול מערכת צבאית וללכת לעשות תפקידים מיוחדים. 

וזה גם לא משליך שום דבר על החיים האזרחיים של אותו בנאדם.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני כשעה, mikyl כתב:

זה לא בדיוק שיבוץ כמו ששמים ש"ג בקריה. בחור עובר תהליך סלקציה החל מתיכון, עובר גיבוש ונבחר מרבים אחרים שהצליחו לעבור אותו תהליך

אחלה בחלה, הוא בגיל 17 בחר שלא לעבור אותו, וזו לא איזו טעות פאטאלית שאמורה להשפיע עליו להמשך החיים.

לפני כשעה, mikyl כתב:

אם צריך לבחור בין 2 אנשים עם נתונים רלוונטיים לתפקיד דומים אני בלי היסוס אבחר בלוחם מגלן לשעבר.

בהצלחה עם זה,מה אני אגיד לך.

זה אולי ישחק אצל חלק כשהם שניהם חיילים משוחררים בני 22, בהמשך הקריירה אני לא רואה שום משמעות, אולי להיות לוחם יכול אם כבר לפגוע.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 24 דקות, DareDevil כתב:

כן. כלומר, אני לא מזלזל בסינונים של הצבא ובכלליות כן נותן קרדיט לאנשים שהגיעו לתפקידים או יחידות נחשבות. אבל המעבר לאזרחות לא תמיד כזה חלק.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה איראן כבר לא תופס על הבייס? 😥

יו״ר הוועדה לביטחון לאומי ח״כ צביקה פוגל לאדמקר וישראל כהן ב׳קול ברמה׳: ״היועצת המשפטית לממשלה מהווה איום לקיומו של העם היהודי במדינת ישראל״.

פורסם

כשמודבר על אדם שלעומתו פיתמר הוא שמאלן קיצוני?

חוץ מזה שהוא מפספס לגמרי את הסכנה האמיתית, מי שאוסר על שר הביטחון לדאוג לביטחון, כי הוא נעלב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתמול שר החוץ התרברב שנפגש פגישה חשאית עם שרת החוץ של לוב. היום היא נאלצה לברוח מלוב אחרי שהושעתה מהתפקיד עקב איומים על חייה. עבודה דיפלומטית יפה של ישראל. אבא אבן היה גאה… 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• מבאס 1
  • מעניין 1
פורסם

גלית דיסטל פיטרה את מנכלית המשרד שלה וגרמה לעוד עובדים לברוח.

וגם בתגובה היא מודה שהיא נכשלה לגמרי, בהקמת משרד שנפר במיוחד בשבילה ע״י אנשים שהיא בעצמה בחרה.

הסקת מסקנות אישיות? צחוקים..

image.png.111eb72eff55765a79c3204a0b941b12.png

• מצחיק 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

שזה שני דברים שונים לחלוטין.

אלו לגמרי לא שני דברים שונים ״לחלוטין״, אפילו אם נשים בצד מפקדים במשרות ״ג׳ובניקיות״.

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

וגם בתגובה היא מודה שהיא נכשלה לגמרי, בהקמת משרד שנפר במיוחד בשבילה ע״י אנשים שהיא בעצמה בחרה.

אבל היא כתבה ספר מאוד מוצלח על הילד האוטיסט שלה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

היידה פינדר, גרמת לי לצחוק על הבוקר.

מטומטמת.

אלי כהן ובן גביר מתחרים מי יעשה פיגוע הסברתי יותר גדול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה אמנם מצחיק אבל כשאתה נזכר שאתה מממן את הביזיון הזה נהיה קצת פחות מצחיק.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

אלי כהן ובן גביר מתחרים מי יעשה פיגוע הסברתי יותר גדול.

למה צריך BDS כשיש ממשלה כמו שלנו?

בנוסף הפגיעה היא כנראה יותר מרק בהיבט הסברתי, במקרה של לוב זה פיגוע דיפלומטי ואולי ביטחוני אם היתה נרקמת מערכת יחסים (ע"ע סעודיה).

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

שר האוצר השיב לביקורת מארה"ב על הממשלה, האשים את ממשל ביידן ב"צביעות" ואמר כי "אין מדינה מוסרית יותר מישראל". הוא הוסיף: "הם לא יטיפו לנו מוסר על זכויות אדם, לא לצה"ל וגם לא לנו כדרג מדיני"

אז מה היה לנו כאן?

א. שר שקרא למחוק את חווארה ומטיף לאמריקאים על מוסריות

ב. שר שכל מפלגתו קוראים לצה״ל שמאלנים יפי נפש שממשים מדיניות של הקרן החדשה ובו זמנית מתגאה בצבא המוסרי בעולם

ג. שר שנתפס עם 700 ליטר בנזין

ד. כל התשובות נכונות

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...