Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה טוב או לא אם יעבירו חוק גיוס. אני מניח שזה יפרק סופית את צהל, לפחות כמו שאנחנו מכירים אותו. מצד שני, אולי זה הדבר היחידי שבאמת עוד יוכל לעצור את ההתפרקות של ישראל לטווח הארוך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזכיר לי את מה שהתדיינו פה לפני כמה ימים, רק שזה באמריקה:

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, Shmulik_Miata כתב:

טוב, הלברטל הוא לא החרדי הממוצע שאתה רואה ברחוב. אם כל החרדים היו כמוהו לא היתה לנו בכלל בעיה של דת ומדינה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רב קו הוא חעביר?

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

"החרדים" כפי שאתה קורה להם הם לא קבוצה אחת אלא פלוגות בצבא ללא מפקד עליון אבל עם מפקדי פלוגות שהם נשמעים להם בצורה עיוורת.

אם רב יגיד לא להטריד הם לא יטרידו ואם הרב יגיד להטריד הם יטרידו. הכתובת היא מקבלי ההחלטות.

גם בקרב מפקדי הפלוגות יש היררכיה, והם לא כתובת שאפשר להגיע אליה. המרחב הציבורי, זה המקום בו קובעים את העובדות בשטח.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תנסה להפגין באיזור של בתי הרבנים, הכוונה לרמטכ"לים שלהם. עוד תתגעגע למשטרת איילון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

אבל זה לא ספציפית הם שהתחילו. כמו שאמרתי, אם החרדים האלה היו מטרידים אותם קודם, שיאכלו חרא בחזרה. אבל הם לא עשו להם כלום. 

גם אני אישית לא הטרדתי אף אחד מהם, אבל אוכל את החרא שהם בישלו.

לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

המלחמה צריכה להיות נגד נציגי הציבור של החרדים ונגד מי שמתנהג בבריונות, ולא נגד אזרחים רנדומליים שלא עשו כלום.

הציבור הרנדומלי הזה בחר את נציגיו ותומך בהם בצורה עיברת. אז שיישא בתוצאות.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 16 שעות, פינדר כתב:

אני חושב שבאלעל הם מרשים לעצמם להיות יותר עקשנים, זה מה שהיה בטיסת אלעל שאני הייתי בה.

גם שומעים את הדייל בסרטון של נריה אומר משהו בסגנון ״אם הוא רוצה לא לשבת ליד אישה שיטוס אלעל״.

באל על לא יצא לי לטוס לניו יורק, אז לא יכול להגיד אם כן או לא וכמה נפוץ, אבל ניחוש שלי - מקרים בודדים מתוך אלפי מקרים פוטנציאליים.

לגבי הדייל - ממה שאפשר להבין מהוידאו, הוא סוג של שואב את המידע מהכתבת, כך שהוא לא היה שם בסיטואציה, וכנראה בוחר להאמין למה שהיא אמרה (וזה גם תואם למה שהבחור כתב - שהוא רק ביקש ממנה והיא התחילה לצעוק "אפליה, אפליה", וזה מה ששמעה הדיילת כשהיא הגיעה).

אגב, בהחלט יכול להיות שהייתה פה אי הבנה - הוא ביקש שתחליף מקומות כדי שהם יוכלו לשבת שלושה ביחד, והיא חשבה שהוא לא רוצה לשבת ליד אישה.

השאלה היא למה היא הייתה צריכה להתחיל לעשות סצנה ולצעוק, במיוחד כשמסתכלים על האדם מולו היא "התמודדה".

לכן, אני מסיק שהיא רצתה פשוט לעשות סיפור מכל הנושא, בין אם בכוונה ובין אם פשוט לא הבינה מה הוא מבקש ממנה.

לפני 15 שעות, arturkopit כתב:

אם אתה לא נתקלת אז בעצם זה לא קיים...?

מה יהיה עם הקריאה הסלקטיבית?

לפני 17 שעות, gadik6 כתב:

5. עוד התרשמות שלי (אישית בלבד, שמבוססת על עשרות בודדות של טיסות) - אף פעם לא נתקלתי במקרה בו לא הסכימו לשבת ליד אישה. היו מקרים שביקשו יפה, ובשקט, אם אפשר להתחשב, אבל אף פעם לא נתקלתי במקרה בו נוסע פשוט אמר שהוא לא ישב עד שהאישה שלידו לא תעבור מקום.

התרשמות שלי, אישית בלבד, אבל שמבוססת על עשרות טיסות במסלול ישראל - ארה"ב, שזה כנראה יותר מרוב המגיבים כאן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, mikyl כתב:

הציבור הרנדומלי הזה בחר את נציגיו ותומך בהם בצורה עיברת. אז שיישא בתוצאות

אז אנחנו תוקפים עכשיו אנשים לפי מה שהם הצביעו?

זה הולך למקום לא טוב בכלל...

לפני 21 דקות, falou כתב:

המרחב הציבורי, זה המקום בו קובעים את העובדות בשטח

אם במרחב הציבורי מישהו פוגע בזכויות שלך, תקבע עובדה בשטח ותוריד לו כאפה. מי שלא עשה לך כלום, תניח לו לנפשו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 43 דקות, mikyl כתב:

ישנו גם חוק הבומרנג. חוץ מזה רעש חזק זה ב-dB, שיביאו פקח עם מכשיר כמו שעשתה משטרה בהפגנה מול מטה בת"א. וכבר אמרתי במלחמה כמו במלחמה, הם התחילו.

אני חושב שעדיף לחרדים שזה יהיה בדציבלים גבוהים..

פורסם
לפני 26 דקות, roiei כתב:

בדיחה

סרטון של רודן צפון קוריאה. מתי בחורות בחצאית עושות מולו תס"חים?

לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

אם במרחב הציבורי מישהו פוגע בזכויות שלך, תקבע עובדה בשטח ותוריד לו כאפה. מי שלא עשה לך כלום, תניח לו לנפשו

הבעיה במקרים האלה שלא עושים את זה למי שיכול להוריד כאפה, קופצים 10 חרדים על ילדה בת 15. לך תמצא אותם אחר כך.

אף אחד לא יבוא לחבורה של 15 נערים, שמתוכם 10 ערסים עם גופיות לבניות ו-5 בחורות עם חצאית מיני. הם יודעים שיקבלו קרש באותו רגע.

בגלל זה הולכים על מחאה אפשרית אחרת. כל עוד לא תוקפים מישהו מהנוסעים סתם - תפדאל.

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

ראיתי בחדשות שהמלך ביבי בא לחגוג את פתיחת הקו האדום של הרכבת הקלה בגוש דן. לכבוד המלך חוסמים חצי עיר בת"א מהבוקר ועד אחרי הצהריים.

אני תוהה אם זו הטרלה מכוונת. די בטוח שכן

אולי ככה דואגים שהרכבת הקלה לא תאחר לו...

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הבן אדם יושב שם עם ידיים על העיניים והאוזניים כשמצלמים אותו, לא נראה שכיף ונח לו במיוחד. אז לא נגעו בו, אבל זו עדיין הטרדה.

וכל זה על מה? הוא עשה להם משהו לפני זה?

לא מבין את ההיגיון שאם לא מצליחים להגיע למי שמטריד, יטרידו במקום זה מישהו אחר ששייך לאותה קבוצה. זה כמו היגיון של חוסמי כבישים. 

צריך להטריד ולהעניש את הפוליטיקאים והמנהיגים. כל דבר אחר זה רק מחזק את הגישה הרווחת של "אחראי אבל לא אשם". הם יכולים לסכסך ככה בין הציבור ולצאת נקיים. אבסורד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

פורסם

הנה שרשור עם סרטונים מלפני שהנשים התחילו לשיר.

הקבוצה של אחים לנשק עלתה על האוטובוס והתחיל לדבר(!) עם הנוסעים.

זה כשלעצמו עצבן את הנוסעים החרדים. בסרטון הראשון רואים את העצבני מהם שמדבר עם הגברים וכשאישה פונה אליו, הוא עונה לה בזלזול ״לא מדבר עם נשים״.

אח״כ הנשים החילוניות החלו לדבר עם הנשים החרדיות, מה שגרם לגברים החרדים להתחיל לשיר (הסרטון השלישי) כדי להשתיק את הנשים החילוניות.

רק אז החלו הנשים החילוניות לשיר.

https://twitter.com/lirishavit/status/1692070226043469920?s=20

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...