Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

טרחנות לשמה. אתה יודע טוב מאוד ששני הצדדים שם מותחים את הקווים.

אם יש לך בעיה עם סגירת כבישים, תפגין על זה שכל יום יש זריקות בקתבים על יהודים בעוקף חוסאן. יותר גרוע מיומיים התפרעויות של יהודים אחרי עוד שחיטה במסעדה.

אם עוד לא היה ברור אני נגד הדברים האלה ללא קשר איזה צד עושה אותם ואני חושב שצריך לפעות בהרבה כוח נגד כל פורע חוק מהסוג הזה אבל בלי קשר לזהותו.

מי שיורה לבתים או שורף בתים ליד חייל צהל בתפקיד צריך לחזור הביתה בשקית שחורה בין אם הוא פלסטינאי ובין אם ישראלי ומי שעוקר מטע זיתים צריך להיות במעצר ולהיות מועמד לדין.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 57 דקות, yd b-4 כתב:

ההבדל הוא גם בתמיכה בבייס אצל הפלסטינים טרוריסט הוא מושא להערכה אצלנו נאמר בעדינות שפחות.

ברור, אצלנו יש צבא לזה. עם גיוס חובה לעשות את מה שצריך. אלא אם זה אתה. אז אתה יכול להתפלל.

בעעע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

היה חבר בארגון טרור והורשע בתמיכה בארגון טרור. אחד כזה לא צריך להיות נציג ציבור בדיוק כמו שאחד כמו דרעי שהורשע בעברות שחיתות לא צריך להיות. 

אתה יודע בדיוק מה ההבדל בין העבירות שלו לבין "טרוריסט".

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

מי שרק רואה תמונות של ילדים ערומים להנאתו ולא אנס ילד מימיו צריך להיות מורה?

בשביל להיות טרוריסט לא צריך לרצוח.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

מרוואן ברגותי לא הרג אף אחד אישית. הוא קיבל 5 מאסרי עולם ועוד 40 שנה.

פעיל טרור הוא פעיל טרור גם אם לא לחץ בעצמו על ההדק.

פורסם
לפני 39 דקות, SlowRide כתב:

מי שרק רואה תמונות של ילדים ערומים להנאתו ולא אנס ילד מימיו צריך להיות מורה?

הוא צריך להיות איש דת.

*יסלחו לי על הבדיחה הגסה, אבל זה היה נדרש*

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

די נו. הוא לא הסתכל דרך כוונת של רובה צלפים על ילדה פלסטינאית בת 3 ולחץ על ההדק.

היה ילד טיפש תלש סמלים וחילק פלאיירים, בסדר, אז צדיק הוא לא, אבל הוא גם לא סמיר קונטאר.

שאלה לי אליך מי יותר טררוריסט סמיר קונטאר או ברוך גולדשטיין?
אפרופו שאצל הפלסטינאים מחבלים הם גיבורים, אותו אחד שאתה מדבר עליו והצבעת לו בבחירות הוא מעריץ של גולדשטיין והוא לא היחיד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 11 דקות, farkash7 כתב:

שאלה לי אליך מי יותר טררוריסט סמיר קונטאר או ברוך גולדשטיין?
אפרופו שאצל הפלסטינאים מחבלים הם גיבורים, אותו אחד שאתה מדבר עליו והצבעת לו בבחירות הוא מעריץ של גולדשטיין והוא לא היחיד.

גולדשטיין מחבל ברמה הגבוהה ביותר. למרות שהוא יהודי אין לי טיפת צער על זה שהוא כבר לא איתנו. 

מדינת ישראל משלמת למשפחה שלו משכורת?

לפני 52 דקות, Night Driver כתב:

מרוואן ברגותי לא הרג אף אחד אישית. הוא קיבל 5 מאסרי עולם ועוד 40 שנה.

פעיל טרור הוא פעיל טרור גם אם לא לחץ בעצמו על ההדק.

בן גביר אירגן פעולות לרציחות של ערבים?

כי ברגותי כן.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

אישתו וילדיו כנראה נהנו מתשלומי ביטוח לאומי/פנסיה/הטבות מס כאלה ואחרות (מפרנסת אחת+ילדים=הטבות) אז כן מדינת ישראל משלמת למשפחה שלו כסף.
אני מוכן לשים כסף שאם הוא היה מבצע את הטבח היום אז גם הבקשה של אישתו להכיר בו כנפגע פעולות איבה הייתה זוכה לתמיכה של לא מעט אנשים (בטוח של המעריץ) מהממשלה ואם היו מספיקים לפרק את בג"צ היא גם הייתה מתקבלת.

דרך אגב ידעתם שהבן של גולדשטיין היה נווט בחיל האוויר? מודה שגם אני בהלם מזה.
"אחד מילדיו סיים קורס טיס והיה נווט קרב בחיל האוויר"
מר סיטרואן שצועק על אליטות/פרוטקציות/קליקה מה אתה אומר על זה?

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

כי ברגותי כן.

מה זה אירגן? עודד והסית זה אירגן?

• משעמם 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הורשע בהתפרעות, השחתה, הסתה, תמיכה בארגון טרור.

לא אומר שצהל צריך לחסל אותו או שצריך לשים אותו במאסר עולם, רק שהוא לא ראוי להיות נבחר ציבור.

פורסם
לפני 21 דקות, farkash7 כתב:

אישתו וילדיו כנראה נהנו מתשלומי ביטוח לאומי/פנסיה/הטבות מס כאלה ואחרות (מפרנסת אחת+ילדים=הטבות) אז כן מדינת ישראל משלמת למשפחה שלו כסף.
אני מוכן לשים כסף שאם הוא היה מבצע את הטבח היום אז גם הבקשה של אישתו להכיר בו כנפגע פעולות איבה הייתה זוכה לתמיכה של לא מעט אנשים (בטוח של המעריץ) מהממשלה ואם היו מספיקים לפרק את בג"צ היא גם הייתה מתקבלת.

1. מדינת ישראל לא משלמת לפי גופות של ערבים, אז שוב אתה ממציא פה שטויות.

באופן אישי אם היו שוללים להם גם קצבאות כלשהן לא היה מפריע לי.

2. שוב המצאה שקרית, אבל מה זה עוד אחת לאוסף?

למה שלא תגיד גם שסמוטריץ שותה את הדם של הנרצחים הערבים?

אם תעלה שוב ממשלת שמאל ואני אגיד שהיא תכניס את כל הסטרייטים לכלא כי הם לא תומכים בלהט"ב זה יהיה בסדר מבחינתכם? או שאפשר להמציא ולשקר לצד אחד?

לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

הורשע בהתפרעות, השחתה, הסתה, תמיכה בארגון טרור.

לא אומר שצהל צריך לחסל אותו או שצריך לשים אותו במאסר עולם, רק שהוא לא ראוי להיות נבחר ציבור.

אני יכול להסכים איתך על זה, רק שיבקשו על הדרך להעיף כל מיני עופר כסיף או בזמנו חנין זועבי שהייתה על המרמרה.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

עופר כסיף חתיכת חלאה אבל לא הורשע על זה. אותו דבר זועבי. הם תמכו בטרור בדברים שלהם, אבל לא היו חברים בארגון טרור.

מצידי שיעיפו גם אותם, רק שזה לא בדיוק אותו דבר כמו בנגביר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 32 דקות, farkash7 כתב:

מר סיטרואן שצועק על אליטות/פרוטקציות/קליקה מה אתה אומר על זה?

זה בגלל שהוא אשכנזי.

אם לאבא שלו היו קוראים ברוך אברג'ל בטח הוא לא היה נווט אלא חמש מטוסים.

אבל בנימה רצינית, הבן לא אשם במעשי אביו.

לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

תנועת כך כן דגלה בפעולות אלימות נגד ערבים וכהנא עצמו גם פגע באנשים שהיו מנוגדים לתפיסת עולמו.

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

1. מדינת ישראל לא משלמת לפי גופות של ערבים, אז שוב אתה ממציא פה שטויות. איפה כתבתי שהיא משלמת לפי גופות של ערבים?

באופן אישי אם היו שוללים להם גם קצבאות כלשהן לא היה מפריע לי.

2. שוב המצאה שקרית, אבל מה זה עוד אחת לאוסף? מה בדיוק שקר במה שרשמתי תוכל להפנות אותי?

למה שלא תגיד גם שסמוטריץ שותה את הדם של הנרצחים הערבים? סמוטריץ' חושב שלשרוף כפרים, בתים של אנשים, ע"י פורעים זו פרקטיקה לגיטימית, המרחק בין זה למה שרשמת הוא קטן.

שאלת:

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

עניתי:

לפני כשעה, farkash7 כתב:

אז כן אתה יכול להגיד שזה לא "משכורת" אבל כסף של מדינת ישראל מגיעה לטרוריסט? מגיע.
עכשיו אנחנו בעולם של הגדרות. האם תשלומי ביטוח לאומי/הטבות מס למשפחתו של טרוריסט נחשב משכורת או לא. זה כבר דיון פילוסופי.

פורסם
לפני 19 דקות, farkash7 כתב:

שאלת:

עניתי:

אז כן אתה יכול להגיד שזה לא "משכורת" אבל כסף של מדינת ישראל מגיעה לטרוריסט? מגיע.
עכשיו אנחנו בעולם של הגדרות. האם תשלומי ביטוח לאומי/הטבות מס למשפחתו של טרוריסט נחשב משכורת או לא. זה כבר דיון פילוסופי.

שוב, שקר.

מדינת ישראל משלמת קצבת ילדים לכל ילד ישראלי, בין אם זה חרדי אברך, חילוני הייטקיטס, מחבל ערבי או מחבל יהודי. 

היא לא משלמת אקסטרה למחבל יהודי שרוצח ערבים.

ברשות הפלסטינית יש מחירון למחבלים:

נחשף "המחירון" של הרשות הפלסטינית למחבלים (ynet.co.il)

20 שנה ומעלה מזכות אותך במשכורת של 10 אלף שקל לכל החיים, כלומר היא מעודדת באופן אקטיבי רצח יהודים, בלי הבדל מין וגיל.

אז לא פרקש, אין פה שום דיון פילוסופי, אין פה שום דיון בכלל, היחידים שמנסים לנהל פה דיון הם אלה שמחפשים סימטריה שלא קיימת.

אם כבר - כשהתחילו לדבר על שלילת קצבאות ממשפחות של פשיעה לאומנית, כל אנשי המוסר של מפלגות השמאל שנמחקו (מרצ/עבודה) היו הראשונים שקפצו כי הם הבינו שזה ישלול מיליוני שקלים מילדים ערבים, ואולי פה ושם כמה שקלים בודדים מיהודים.

• אהבתי 4
  • תוכן חדש...