Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה צפיתם בזה? באמת?
במשפט הראשון שלו הוא אמר "רמדן בשנה שעברה" ישר העברתי ערוץ.
כמו לראות דעיכה של חולה אלצהיימר, אפילו גרוע מזה, הבנתי שאצל חולי אלצהיימר יש גם ימים טובים.
נראה לי הוריד לעצמו עוד איזה מנדט, גם טמבלים לא יקנו את זה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

מתבשלת פה מלחמה רב חזיתית עם איראן, חיזבאללה, חמאס, וגם החות'ים בתימן עשו רעשים של הצטרפות. ההבנות עם ערב הסעודית קורסות והיא פורשת מהציר שמתנגד לאיראן...

טילים מלבנון, עזה וסוריה נפלו בישראל רק לפני ימים ספורים, וזה רק פרומו קטנטן לעתיד לבוא.

ישראל בשפל ביטחוני של שנים, אבל מה שחשוב עכשיו זה להאשים את האופוזיציה ולהלחם בתוכנו (כמו שביבי עצמו אמר, האויב שומע ורושם, לא?)

אידיוט.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
פורסם

תתפלא

תכנס לדף הפיסבוק של N12 או אחד הערוצים האחרים, וקרא כמה תגובות. לא צריך אפילו 10, ותבין שמדובר בהתמודדות לא פשוטה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מזמן אין לי צפיות מחבורת השופרות, אבל תמיד יש שפל חדש שמצליח להפתיע אותי.

אראל סגל פשוט מטהר את הפולנים מפשעי השואה, רק בגלל שזה מתאים לו כרגע להסכם שהממשלה חתמה עם הפולנים ובגלל שלפיד כתב את ההיפך.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 35 דקות, פינדר כתב:

אראל סגל פשוט מטהר את הפולנים מפשעי השואה, רק בגלל שזה מתאים לו כרגע להסכם שהממשלה חתמה עם הפולנים ובגלל שלפיד כתב את ההיפך.

לא מפתיע, גם ככה הפולנים מנסים קצת לשכתב את המצב.

oh well

וכמובן שגם בהולנד וגם בצרפת הייתה מחתרת. אבל בסדר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם לא התייעצו עם הפולנים גם איך מעבירים רפורמות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קולטים שהאפס הזה מגיש פאנלים בערוץ השני(?) הנצפה ביותר במדינה? גם אם נתעלם מהתוכן הרדוד, ככה מגיש חדשות מדבר לראש האופוזיציה? 

מה קורה במדינה הזאת?

פורסם
לפני 8 שעות, MZN כתב:

קולטים שהאפס הזה מגיש פאנלים בערוץ השני(?) הנצפה ביותר במדינה? גם אם נתעלם מהתוכן הרדוד, ככה מגיש חדשות מדבר לראש האופוזיציה? 

מה קורה במדינה הזאת?

ערוץ 12 פשוט מדבר בצורה מכובדת לביבי.. אברמוביץ כבר מ1999 טען שביבי יהיה רק אפיזודה חולפת, מאז הוא מנסה להוכיח את זה ללא הצלחה.

רוצה לומר, אלה זבל ואלה זבל, תעבור לנטפליקס ותתנתק מכל הטינופת שהולכת באולפני החדשות.

בקשר לביבי - נו, עוד נאום, לפחות לא חזרנו לאיזה סגר או משהו. 

מהמר שהממשלה הזאת לא תחזיק שנה.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אברמוביץ כבר מ1999 טען שביבי יהיה רק אפיזודה חולפת, מאז הוא מנסה להוכיח את זה ללא הצלחה.

למרות שהוא וביבי היו דווקא חברים במפתיע.

בכלליות אברמוביץ זה התקן הכי מוזר ומיותר בערוץ הזה. 

עריכה:

כל התמצית של ביביזם בתמונה אחת מדויק. ולא ראיתי את המסיבה המפגרת של ביבי אתמול, אבל הבנתי שהוא גם הכחיש שבכלל פיטר את גלנט. בברית המעוצות בימי סטלין היו חותכים מתמונות בני אדם שחוסלו או נשלחו למחנות, כולל פוליטיקאים די בכירים. אנחנו לא רחוקים משם ברמת שכתוב המציאות.

Ftamt7KXgAE_aeH?format=jpg&name=900x900

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בועז גולן כבר איבד את זה. 

אני אוהב את 0404 באופן כללי, אבל הוא האמא של הביביסט. מבחינתו מה שביבי אומר קדוש גם אם יגיד שמעכשיו אוכלים חמץ בפסח והדיבר הראשון צריך להיות "אל תישא את שם הביבס לשווא".

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, mikyl כתב:

איזה ביבי? ביבי שלנו? לא נכון!

סוד - mako

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...