Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

באופן כללי, כל הקטע הזה של לחפור אחורה, למצוא ניגוד כלשהו ולצאת בזעקות גוועלד של "צביעות" זה לא יעיל ולא מועיל, גם נראה די דבילי.

עדיף להתעסק במה פוליטיקאי א' עושה, למה זה רע, ואם הוא באמת שובר קו רציף של עצמו- אז באמת להצביע על זה.

אבל לא לחפור אחורה עד שמוצאים שלפני 9 שנים הוא פעם אחת אמר משהו שנוגד את מה שהוא עושה עכשיו, כי את זה בערך כל פוליטיקאי עושה.

כן ניתן להצביע על זה שביבס שמשווק את עצמו בתור "מר ביטחון/מר כלכלה" מתהדר בממשלה שזרעה חורבן גם פה וגם שם- ולא בגלל מגמות עולמיות או משהו בלתי נמנע, אלא בצעדיה הכמעט בלעדיים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, MiniMiz3r כתב:

לא תתפוס אותי מצביע לביבי אבל להעלות מהאוב אירועים שקרו לכאורה לפני יותר מארבעים שנה זה באמת מיותר

למה? זה נכתב כתגובה לתלונה של ביבי כלפי מחאת המילואימניקים, של ה"סרבנות" ושאר ירקות. 

פשוט החזירו לו אותו באותה מטבע. ומי יותר מתאים מאשר מג"ד המילואים שלו לשעבר במהלך מלחמת לבנון הראשונה, איפה שביבס העדיף להיות בארה"ב.

לא מדובר פה על איזו אמירה של ביבי או כל פוליטיקאי אחר, אלא אשכרה מעשה בסיסי כמו שירות מילואים בזמן מלחמה בפרט שמדובר פה ב-"מר ביטחון".

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

האמת שיצאה הודעת הכחשה מטעם ביבז, ודווקא במקרה הזה אני לא בטוח שהוא משקר. הוא כנראה הפסיק לעשות מילואים כי הפך לדיפלומט וקיבל פטור.

היו טענות אחרות שגם ביום כיפור ואחרי עשה משמעותית פחות מילואים מאחרים. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

הוא כנראה הפסיק לעשות מילואים כי הפך לדיפלומט וקיבל פטור.

באותה שנה 82' הוא עבר מתפקיד איש שיווק לציר בוושינגטון, לא מצאתי את החודשים המדוייקים. ועדיין קבלת הפטור היא בעוכריו ביחס לאותה תדמית "מר ביטחון" שחשוב לו לטפח, בטח כשמדובר במלחמה מלא-מלא והוא עדיין היה סה"כ די ילד, בן 33~.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 33 דקות, יבגניפ כתב:

האמת שיצאה הודעת הכחשה מטעם ביבז, ודווקא במקרה הזה אני לא בטוח שהוא משקר. הוא כנראה הפסיק לעשות מילואים כי הפך לדיפלומט וקיבל פטור.

היו טענות אחרות שגם ביום כיפור ואחרי עשה משמעותית פחות מילואים מאחרים. 

לא יודע ספציפית לגבי זהאבל לאורך כל ההיסטוריה שלו הוא מחפש להתחמק מחובות למדינה כמו למשל מיסים.

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 59 דקות, Gosser1860 כתב:

שמדובר פה ב-"מר ביטחון".

התואר המלא הוא מר ביטחון תעסוקתי

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 3 שעות, Gosser1860 כתב:

אלא אשכרה מעשה בסיסי כמו שירות מילואים בזמן מלחמה בפרט שמדובר פה ב-"מר ביטחון".

זה היה לפני 40 שנה. זה פשוט לא מעניין. זה כמו שהעלו מהאוב איזו מישהי שגנץ לכאורה עשה לה mooning כשהוא היה בן 17. זה רמה של צהובון שסודנים בדרום תל אביב אפילו לא מוכנים לגעת בו כדי לנגב את התחת.

מה גם שאין קשר בין שירות צבאי להנהגה בטחונית נבונה (ע"ע אהוד ברחק).

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

לא יודע ספציפית לגבי זהאבל לאורך כל ההיסטוריה שלו הוא מחפש להתחמק מחובות למדינה כמו למשל מיסים.

כולנו מנסים,הוא מצליח.

מפה הקנאה 😕

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אתם יודעים שאני ממש לא מאוהדי נתניהו.

אבל מה מצבו באותו זמן, כאח שכול (כולל מבחינת ההוריל השכולים)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חייל מילואים כמו שהיה לפני פרוץ המלחמה 

להזכירך, הוא המשיך אחרי שאחיו ז"ל נפל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש שמועות על הורדת דירוג אשראי, או מה שיותר סביר הורדת תחזית דירוג האשראי, של ישראל, על ידי חברות דירוג, ביום שישי.

הדולר והיורו מזנקים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כבר דובר על החשש שאם הטירוף יימשך יקרה דבר שמעולם לא קרה: ישראל תעוף מה-OECD - אחד ההישגים שבהם התהדר נתניהו. נזק לא ישוער.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...