Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, gadik6 כתב:

בחיי שאני מקווה שאתה צוחק. 

נכון אומנם שההנהגה בראשות פת"ח הייתה מושחתת, לא יעילה וכושלת, אך מה שמשך לא פחות את תושבי עזה ה"מושפלים" והרעבים (מה מצבם כיום אגב, הם כבר כולם עשירים ושבעים?) זה הנרטיב כי החמאס הוא גורם פעיל הנלחם, באמצעות מאבק אלים, בכיבוש ומשיג תוצאות (כמו פינוי הרצועה מהכובש הישראלי), בעוד שהרשות מבזבזת את הזמן על פתרונות דיפלומטיים שלא מביאים לכלום.

זה בא לידי ביטוי בהופעתם של השאהידים כדמויות מופת בחברה הפלשתינית, שמשכו אחריהם את ההמון.

אני חושב שלא יהיה זה מופרך לטעון כי האיסלאמיסטים כמעט תמיד זוכים בבחירות במזרח התיכון.

אתה יורד על העזתים וחושב שהם פראים רק שכחת שבבחירות האחרונות בן גביר קיבל פה 14 מנדטים בדיוק על אותו נרטיב רק בלי זרוע לנזקקים.

מקריאה של פוסטים של כל מני תומכי ימין מלא מלא אני יכול להגיד לך שהם בבונים פראים לא פחות ממה שיש בצד השני.
עזוב תומכי ימין בפייסבוק, קח את שר האוצר שלך לדוגמא...

לפני שעה, Coro כתב:

תאונה? בדרך לאן בדיוק? לאן הוא נסע? לא מסתדר. הוא נרדם לו בכפר קאסם והתעורר בתל אביב?

אני לא אמרתי שזו תאונה.
אמרתי שאם הייתי אח שלו הייתי חושב שבטח מדובר בתאונה כי מה לעשות קשה לקבל את זה שאח שלך, אבא לילדים נורמטיבי מחליט ללכת ולדרוס אנשים.
דרך אגב אל תזלזל בזה. גם השב"כ לא מזלזל בזה ובודק כל כיוון לגבי מה שקרה שם, כולל התסריט שלא מדובר באירוע טרור, ושוב אם אתה מתקשה לא טענתי שזה המצב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

היום שודר בחדשות 13. גנץ ממראי ביבי מתרסק.

https://13tv.co.il/item/news/politics/politics/13-survey-903490622/?pid=62&cid=902992371

סקר חדשות 13: גנץ מזנק, נתניהו מתרסק לשפל של שנים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

לאט לאט הם עוזבים...
מה שישאר זה 12-18 מנדטים של חברי כת. השאר ינטשו.
המותג ביבי נמחק ע"י ביבי.

פורסם
לפני 29 דקות, farkash7 כתב:

לאט לאט הם עוזבים...
מה שישאר זה 12-18 מנדטים של חברי כת. השאר ינטשו.
המותג ביבי נמחק ע"י ביבי.

לא ע"י ביבי. ע"י יאיר נתניהו.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

זה לא יותר מWISHFULL THINKING

אל תדאגו ביום שיתחילו להריח פה בחירות, נתניהו יוציא את כל כלי השיווק שלו מהארון מבית התוצרת של "כל מי שלא איתנו הוא שמ0אל" ו"שאשתו של גנץ חברה במחסום ווטש" ו"הערבים נוהרים ל'קלפיות" וכל ציבור הבוחרים שלו יחזור ציק צ'ק.

זה עובד כבר 30 שנה ואין סיבה שזה יפסיק לעבוד עכשיו, בכל זאת חשיבה ביקורתית זה לא הצד החזק של הבייס שלו.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

אתה יורד על העזתים וחושב שהם פראים רק שכחת שבבחירות האחרונות בן גביר קיבל פה 14 מנדטים בדיוק על אותו נרטיב רק בלי זרוע לנזקקים.

מקריאה של פוסטים של כל מני תומכי ימין מלא מלא אני יכול להגיד לך שהם בבונים פראים לא פחות ממה שיש בצד השני.
עזוב תומכי ימין בפייסבוק, קח את שר האוצר שלך לדוגמא...

זה כל העניין אצלנו זה 14 מנדטים וכמו שהראו המחאות יש מספיק ציבור שפוי כדי לעמוד מול לאומנות ולבלום אותה.
אצלם זה כל המנדטים ואין מי שיבלום את זה, אז אתה מקבל יישות לאומנית שמה שמעניין אותה זה רק לשפוך את דמך ואין מי שיבלום אותה חוץ מהכוח הצבאי שלך.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 2
פורסם

לא כל כך בטוח. ה"רפורמה" טרפה לא מעט קלפים. לא חושב שהוא ירד ל 12 מנדטים, גם לא חושב שהוא יהיה 20 מנדטים אבל להערכתי הוא יעצור ב 24 מנדטים.

הציבור מאס בו. כמו שהממשלה הקודמת נפלה על יוקר המחיה, גם זאת תיפול בגלל זה והוא יתרסק רק בגלל זה.

אילו היה מרגיע את העם עם חוקים לטובת העם והורדת יוקר המחיה ואז מתפנה ל"רפורמה" להערכתי זה היה מצליח לו.

אבל הוא לא יכל להתאפק. קודם ביבי, אחר כך ביבי, וגם אחרי זה ביבי, ואם העם ילחץ.....נדאג לעם.

המציאות התפוצצה לו בפנים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, Gavrik כתב:

זה לא יותר מWISHFULL THINKING

אל תדאגו ביום שיתחילו להריח פה בחירות, נתניהו יוציא את כל כלי השיווק שלו מהארון מבית התוצרת של "כל מי שלא איתנו הוא שמ0אל" ו"שאשתו של גנץ חברה במחסום ווטש" ו"הערבים נוהרים ל'קלפיות" וכל ציבור הבוחרים שלו יחזור ציק צ'ק.

זה עובד כבר 30 שנה ואין סיבה שזה יפסיק לעבוד עכשיו, בכל זאת חשיבה ביקורתית זה לא הצד החזק של הבייס שלו.

אתה מתעלם מהעובדה שמפלגת הליכוד אף לא ירדה בסקרים עד למצב של 20 מנדטים.

השפל הכי גדול שלה היה[לפי מה שזכור] היה 28 מנדטים. הבייס שלו מורכב מאותם 20 מנדטים[שמובן שלא כולם ביביסטים גמורים, אלא יש חלק לא קטן מהם שחי על ג'ובים שהשרים מארגנים להם, ד"ש לעמית סגל ולכל "הידיעות" שלו מגורם בכיר בממשלה].

אישית, אני גם נגד גנץ בתור רה"מ. אני בחיים לא אשכח לו שהוא ניסה לעלות את הפנסיה התקציבית של יוצאי צה"ל.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

@Gavrik, בהחלט.

אם הוא קיבל 35 מנדטים בבחירות האחרונות, אחרי הקורונה, שום דבר כבר לא ישכנע אותם.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 51 דקות, asix כתב:

לא כל כך בטוח. ה"רפורמה" טרפה לא מעט קלפים. לא חושב שהוא ירד ל 12 מנדטים, גם לא חושב שהוא יהיה 20 מנדטים אבל להערכתי הוא יעצור ב 24 מנדטים.

הציבור מאס בו. כמו שהממשלה הקודמת נפלה על יוקר המחיה, גם זאת תיפול בגלל זה והוא יתרסק רק בגלל זה.

אילו היה מרגיע את העם עם חוקים לטובת העם והורדת יוקר המחיה ואז מתפנה ל"רפורמה" להערכתי זה היה מצליח לו.

אבל הוא לא יכל להתאפק. קודם ביבי, אחר כך ביבי, וגם אחרי זה ביבי, ואם העם ילחץ.....נדאג לעם.

המציאות התפוצצה לו בפנים.

זה לא נכון.
הממשלה הקודמת נפלה בגלל הסתה ושנאה מצד הגוש הלאומני, חלק ניכר מהעם נהנה לאכול את ההסתה והשנאה הזאת בתאבון ומבקש תוספת.
זאת גם הסיבה שהממשלה המכהנת עלתה לשלטון למרות שביבי היה על ההגה בערך ב20 השנים האחרונות שבהן למדנו על בשרנו את המושג יוקר מחיה.

יש אנשים שכל זה לא מעניין אותם ומה שמניע אותם זה השנאה לערבים (גם אם בצדק) והם יבחרו במי שיבטיח להם לז**ן את הערבים גם אם הוא יפשיט אותם וישלח אותם לגור ברחוב.

• אהבתי 5
פורסם

חולק עליך. הממשלה הקודמת, לדעתי עשתה דברים מדהימים, שאחד מהם לסגור גרעון מטורף אבל......הם לא השכילו להוריד לאנשים את יוקר המחיה ולכן הם כשלו. שמו מיסים ולא גלגלו חלק מהם להורדת יוקר המחיה. הישראלים, מלבד הקיצוניים, זזים לפי הכיס שלהם.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, Gavrik כתב:

יש אנשים שכל זה לא מעניין אותם ומה שמניע אותם זה השנאה לערבים (גם אם בצדק) והם יבחרו במי שיבטיח להם לז**ן את הערבים גם אם הוא יפשיט אותם וישלח אותם לגור ברחוב.

אז יש פה 49 מנדטים של בבונים פראים שרק רוצים דם? זה מה שאתה אומר?

לאנשים יש זיכרון קצר.
כבר שכחתם שאחרי ששרון עזב הליכוד בראשות ביבי התרסק ל12 מנדטים.
שוב יש לו את חברי הכת, אבל הם לא יותר מ-20 מנדטים וגם זה בלחץ. חצי מבוחרי הליכוד לא מרוצה ממנו, לא מרוצה מהממשלה וחושב שגנץ יותר מתאים להיות ראש ממשלה. מה זה אם לא מחיקת ערך?

לפני 6 דקות, asix כתב:

חולק עליך. הממשלה הקודמת, לדעתי עשתה דברים מדהימים, שאחד מהם לסגור גרעון מטורף אבל......הם לא השכילו להוריד לאנשים את יוקר המחיה ולכן הם כשלו. שמו מיסים ולא גלגלו חלק מהם להורדת יוקר המחיה. הישראלים, מלבד הקיצוניים, זזים לפי הכיס שלהם.

הממשלה הקודמת התנהלה עם אינפלציה משתוללת. קשה מאוד להוריד יוקר מחיה ככה. כל הטבה שתיתן תחזור כבומרנג כאינפלציה.
בנוסף ההמשלה הקודמת קיבלה משבר דיור שתוחזק במשך יותר מעשור ע"י הביב.
אתה מדבר על הממשלה הקודמת כאילו היה לה זמן לשנות משהו. היא שלטה שנתיים! מה אפשר לשנות בשנתיים? זה שהיו לה הישגים גם אם מועטים זה הישג ענק.
גם מבחינה בטחונית ההתנהלות מול עזה למשל הייתה תקיפה בהרבה.
בקיצור באו לעבוד לא למרוח.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 14 דקות, asix כתב:

אתה יכול בבקשה להסביר לי איפו הישראלים האלו היו ב20 השנים האחרונות שבהן מחיר דירה באשקלון עלה מ600 אלף ל1.6 מיליון ולמה בכל ה20 השנים האלו הליכוד בראשות ביבי שולט באופן כמעט רציף?

לפני 11 דקות, farkash7 כתב:

אז יש פה 49 מנדטים של בבונים פראים שרק רוצים דם? זה מה שאתה אומר?

לאנשים יש זיכרון קצר.
כבר שכחתם שאחרי ששרון עזב הליכוד בראשות ביבי התרסק ל12 מנדטים.
שום יש לו את חברי הכת, אבל הם לא יותר מ-20 מנדטים וגם זה בלחץ.

יש חלק ניכר שרוצים דם (14 מנדטים  מבוחרי בן גביר וסמטריץ לפחות) מספיק להסתכל על מי שהגיע להפגנות בעד הרפורמה כדי להבין שמדובר סה"כ בצעירים שההסתה בוערת בהם והם רוצים להרוג ערבים\שמ0לאנים.. בו חלקם אפילו ניסו לעשות את זה.
יש עוד חלק ניכר שמורכב בעיקר מאנשים לא משכילים שמאמינים לאנשים כמו הצל שכל פוסט שני שלהם הוא פייק.

פורסם
לפני 3 דקות, Gavrik כתב:

אתה יכול בבקשה להסביר לי איפו הישראלים האלו היו ב20 השנים האחרונות שבהן מחיר דירה באשקלון עלה מ600 אלף ל1.6 מיליון ולמה בכל ה20 השנים האלו הליכוד בראשות ביבי שולט באופן כמעט רציף?

קודם כל, ממשלת ביבי לפני הממשלה של בנט-לפיד נפלה בעיקר עקב יוקר המחיה. הבינו שחילקו כסף, הדפיסו כסף והכל טס למעלה. לכן בנט ולפיד הצליחו להרכיב ממשלה. במקום להקל על האזרחים הם התחילו במיסים כדי לצמצם את הגרעון שהממשלה הקודמת יצרה. זה נכון וזה חכם אבל חלק מזה היה צריך להתגלגל בחזרה לעם בהטבות שונות.

סגרו את הגרעון ולא הספיקו להעביר את זה בחזרה לעם. מי הרוויח? הליכוד. היה לו כסף לחלק לחרדים מכל מה שהממשלה הקודמת אספה וגם להציג את הממשלה הקודמת כממשלה שרק העמיסה מיסים ולא דאגה לעם.

אם הם היו מספיק חכמים קודם כל היו דואגים להקל על האזרחים ביוקר המחיה ובמקביל סוגרים את הגרעון אבל הם לא חשבו שאחרי שנה וקצת הממשלה תתפרק.

בנושא של היוקר המחיה הייתי מצפה מהממשלה הקודמת לעבוד בצורה יותר אפקטיבית ולא לעבוד לפי שבלונות למרות הירושה הקשה שקיבלה והמצב של האינפלציה בעולם ובארץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אל תסתכל על 14 מנדטים של בנגביר כאילו כולם רק רוצים לראות דם של ערבים, יש בעיה אמיתית של חוסר משילות באזורים מסויימים בארץ ובנגביר הבטיח לטפל בזה, אנשים קנו את זה והצביעו לו.
עכשיו אחרי שהבינו שהוא לא מסוגל לעשות כלום חוץ מלכתוב פוסטים בטוויטר ולחלק פיתות לאסירים, הוא יחזור למספר המנדטים המקורי שלו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...