Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 57 דקות, פינדר כתב:

יש שמועות על הורדת דירוג אשראי, או מה שיותר סביר הורדת תחזית דירוג האשראי, של ישראל, על ידי חברות דירוג, ביום שישי.

הדולר והיורו מזנקים.

מחכה למסיבת עיתונאים. מעניין את מי נתניהו יאשים עכשיו.

פורסם (נערך)

נתניהו עכשיו ממוקד בשלב הבא וזה מה שמעניין אותו,  הנאום המתקרבן היה תגובה לסקרי הרצפה שהוא קיבל והכנה לעצרת התמיכה שהוא מתכנן ללחוץ על הכפתור עם הקוד  "התקרבנות" שבמערכת ההפעלה ( סוג ב, גנבו ושתו לנו, אנחנו והם וכו'...) 

מטרת עצרת התמיכה להביא מיליון בניסיון לקעקע את המחאה נגד ההפיכה, לקראת השלב השני של התכנית,  אם לא יבוא קונפליקט לטובת ספין אז הוא יארגן אחד שכזה,  העיקר לשרוד על הכסא, זה ניכר במילותיו ובדיבורו .

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 3
  • מבאס 1

פורסם

אולי אם העצרת תהיה בהפרדה בין גברים לנשים, אז יש סיכוי שיפול אסימון לעוד אנשים לאן הממשלה הזו רוצה לקחת אותנו. לפחות זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

זה לא רק ביבי. זה הליכוד של היום. כאשר אחד כמו בני בגין אומר: "לא אצביע לליכוד" והוא לא לבד זה אומר הכל.

• אהבתי 1
פורסם

העניין שאברי גלעד הוא מאמץ מוקדם (ארלי אדפטר), המסקנות, הגמישות והתנועה שלו בהתאם הרבה יותר מהירים משל רב האנשים (חודשים? שנים? לעולם?), 

גם נשמע שהדגש שלו זה ליברלי כלכלי ולא אמוני עמוק אז גם זה בהתאם

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

בני בגין אומר: "לא אצביע לליכוד"

לפני 3 שעות, hwgeek כתב:

אברי גלעד

זה שאנשים כמו בני בגין ואברי גלעד מתבטאים ככה, רק מוכיח את עומק השליטה של החונטה המשפטית סמולנית.

רפורמה עכשיו!!

• מצחיק 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

וואלה אתמול ישבתי במימונה אצל ההורים עם קרוב משפחה.
אשכנזי ממושב בשרון. האמא של "ישראל הראשונה" כמו שאומרים. ליכודניק.
אמרתי לו "X אולי תביאו מישהו אחר, מהליכוד, לא נמאס לכם? אתם לא רואים לאן זה הולך?"
הסתכל עליי בחיוך "אבל אם נחליף אותו הלך הליכוד".
אמרתי לו "זה כבר בעיה שלכם"

מוכנים לשרוף את המדינה העיקר שישאר להם הליכוד שלהם 😑

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

זאת כנראה הסיבה שהבן יאיר. הפסיק לציץ.  אמרו אתמול בחדשות 13. ששתי הבנים בחול.

https://news.walla.co.il/item/3571939

נתניהו ורעייתו דרשו מבנם יאיר להפסיק לצייץ: "גורם נזק - צריך להרגיע"

מאז ההכרזה של רה"מ על הקפאת המהפכה המשפטית, הפסיק יאיר את פעילותו ברשת באופן חריג. לוואלה! נודע כי מדובר בדרישה של נתניהו ורעייתו סביב התבטאויתיו הקיצוניות של בנם. הדרישה חוללה עימות משפחתי קשה, שהוגדר ע"י מקורבים מהימנים כפיצוץ. משפחת נתניהו: שקר מוחלט.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 2 דקות, yor2 כתב:

זאת כנראה שהבן יאיר. הפסיק לציץ.  אמרו אתמול בחדשות 13. ששתי הבנים בחול.

https://news.walla.co.il/item/3571939

נתניהו ורעייתו דרשו מבנם יאיר להפסיק לצייץ: "גורם נזק - צריך להרגיע"

מאז ההכרזה של רה"מ על הקפאת המהפכה המשפטית, הפסיק יאיר את פעילותו ברשת באופן חריג. לוואלה! נודע כי מדובר בדרישה של נתניהו ורעייתו סביב התבטאויתיו הקיצוניות של בנם. הדרישה חוללה עימות משפחתי קשה, שהוגדר ע"י מקורבים מהימנים כפיצוץ. משפחת נתניהו: שקר מוחלט.

כשהמשא ומתן עם האופוזיציה "לא יבשיל " ויהיה חובה לרוץ עם המהפכה המשטרית,  אני כבר מנחש מי במקרה יחזור לארץ לצייץ ברכות מאחדות, כי הוא הרי אדם נפרד ופועל במנותק לגמרי...

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

תלמידות אולפנה, איפה שמחנכים את ציבור הבוחרות של סמוטקיץ׳ ורוטמן (אלו שמאוד מאוד רוצים להכניס מזרחים לעליון) הפיקו את אחד הסרטונים הכי גזענים שראיתי.

מילא התלמידות. כמה הורים, מחנכים ומנהלים ראו את הסרטון הזה ולא חשבו שיש איזו בעיה קטנה?

כמו שכבר כתבתי פה בעבר, הציבור החרדי והציבור הדתי לאומי, הם הציבורים הכי גזענים שיש.

אלו בדיוק הציבורים שרוצים להפריד בין יהודים ללא יהודים (סמוט ומחלקת יולדות), בין גברים לנשים, בין מזרחים לאשכנזים. והם באים ללמד את החילונים על גזענות..

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1
  • מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

איפה הבבון אמסלם שיגיה על זה? והחבר שלו אבישי בן חיים עם ההמצאות שלו ישראל הראשונה, שניה ושלישית.

אה, הם חברים של ביבי בקואליציה. להם מותר.

ואיפה ש"ס עם הקיפוח שיגיבו על זה?

• תוכן חדש...