Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקשתי מהילד בן השנתיים וחצי לספור כמה פעמים הוא אומר אמת כי הוא מכיר מספיק מספרים.
הוא אמר לי שזה בזבוז זמן וב-20:00 הוא כבר במיטה.

• מצחיק 9

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 51 דקות, Nemesis כתב:

יכריז על מבצע שובו מנדטים? 

יכריז על הורדת יוקר המחייה ושעכשיו על אמת הוא יעשה את זה בכך שהוא יקפיא משכנתאות+יבטל תשלום ארנונה לחודשים הקרובים.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

מכריז שכולם אשמים.

חוץ ממנו.

משפט משופשף בליכוד.  "אני אחראי אבל הם אשמים"

* גלנט נשאר בתפקידו.           תודה רבה.  

שווה מנדט ?

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)

חשבתי שהוא כבר יכין איזה טוויסט, משהו שיגרום לחברי האופוזיציה לגרד את הפדחת ולנסות להבין איך הוא עוד פעם הצליח להפוך הכל על הראש לטובתו

אבל לא, מה שאנחנו רואים פה זה פשוט ילד בכיין שבהיעדר צורה טובה יותר לנסח את זה, זועק "אכלו לי שתו לי".

לפיד ראש ממשלה? (או בנט)- זה הם.

לפיד לא ראש ממשלה? זה לפיד.

ואיכשהו, במדינה דמוקרטית לנסות לשדוד את הדמוקרטיה זה בסדר, אבל אלו שמוחים כנגד- הכל באשמתם, למה לא פשוט נתתם לנו להעביר את כל זממנו ורצוננו בשקט?

האם יש הגדרה מילונית מדויקת יותר ל "זעקת הקוזק הנגזל"?

באמת, מה שקרה שם זה פחות או יותר שהאפס הרופס התבכיין "אני אפס רופס, אבל אל תצביעו עלי ותגידו את זה, -זה- מה שגורם לאויבים שלנו לצאת למתקפות טרור!!"

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הבנאדם הזה... אין מילים. 

זה כמו סטודנט שמאשים את המרצה של שנה שעברה שבגלל שהציונים אצלו היו גבוהים המרצה של הסמסטר העלה את הרמה במבחן ובגללו קיבל ציון נמוך, לא בגלל שכתב שטויות והוא לא יודע את החומר.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

כן. אבל יש לו עדיין בסיס בוחרים שהולך אחריו לכל קלפי.

ציטוט מהפיסבוק:

ציטוט

פעם ביבי אמר משהו שהיה נכון ואמיתי, אבל אז הוא התנצל וביקש סליחה והבטיח שזה לא יקרה יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסיס הבוחרים שלו זה כנראה אנשים שמתנהגים בדיוק ככה ביום יום שלהם, התנהלות צודקת ולגיטימית מבחינתם. עם התנהגות כזאת אפשר להתקדם ולהיות ראש ממשלה, אז מה הבעיה?

• אהבתי 9

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האנשים שמצביעים לביבי ומהללים אותו, זה אותם אנשים שמחשיבים את עצמם כאזרחים סוג ב' ומאשימים את כולם בכשלונות שלהם. בו זמנית הם שונאים הון שלטון ואשכנזים אבל מהללים את האשכנזי שמייצג את ההון שלטון בצורה המיטבית.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם

נאום מביך. כמה הבן אדם יכול להתבכיין?

מישהו מהימין שהתאכזב ממנו קנה משהו ממה שאמר?

הבן אדם ראש ממשלה יותר מכל אדם אחר ועדיין לא יודע להודות בטעויות. אי אפשר להטיל אחריות על מחדלים של שנים על ממשלה שהייתה שנה ושלושה חודשים. זה מגוחך.

Just now, arturkopit כתב:

האנשים שמצביעים לביבי ומהללים אותו, זה אותם אנשים שמחשיבים את עצמם כאזרחים סוג ב' ומאשימים את כולם בכשלונות שלהם. בו זמנית הם שונאים הון שלטון ואשכנזים אבל מהללים את האשכנזי שמייצג את ההון שלטון בצורה המיטבית.

כל אלה שמגדירים את עצמם כאזרחים סוג ב' כאשר הליכוד כל כך הרבה שנים צריכים להבין שהם אזרחים סוג ב' בגלל מי שהם בחרו ולא בגלל השמאל. אבל נראה לי שמחשבה כזאת תשרוף לא מעט פיוזים בראש שלהם ויגרמו ל iq הבודד שלהם להתאבד. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם אזרחים סוג ב' כי הם מתנהגים ככה ומאמינים בזה. זה לא משהו שישתנה אי פעם, מתמכרים לזה בקלות ואחרי גיל מסויים לדעתי זה אבוד ואי אפשר לחזור אחורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...