Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התאוריה הזו היא פוליטיקת זהויות על מלא מלא. כמעט מרכסיזם טהור. ומה שהכי פתטי בה הוא שהיא מעידה על גבולות הגזרה של האינטלקטואלים הימניים שהם לא אנשי דת (וגם זה לא תמיד). יש להם קושי ממשי לבנות תפיסת עולם שלא משתמשת במושגים שמאלניים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אם הולכים להפריט את תאגיד השידור כאן11, הארכיון שעובר דיגיטציה בשנים האחרונות הולך גם להימכר לחברה שתקנה אותו.

אני לא יודע איך בנאדם שמגדיר את עצמו ישראלי יכול למכור נכס צאן ברזל כמו זה בשביל רק להכניס אצבע בעין לשמאלנים שיושבים בתאגיד

https://archive.kan.org.il/main/categories/sports/1887/

יותר סביר והגיוני שפשוט ישחררו קצת רסן ויעשו כבר את איחוד המועצות (הרשות השניה והמועצה לשידורי לוין וכבלים) כמו שכבר הובטח (או הועלה - לא ממש זוכר) לפני אי אלו שנים. שיורידו את הוצאות ההשקעה בתוכן לערוצים מסחריים/תאגדים מסחריים, שיורידו רגולציה על פתיחת ערוצים, שיאפשרו בעלויות נמוכות להיכנס לעידן פלוס. קיצר שיכניסו תחרות בריאה לשוק השידור המסחרי בארץ.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 47 דקות, David32 כתב:

הרי ביבי הוא גם ישראל השניה, לא לפי הרגשתו של ביבי, אלא כהגדרה של אב"ח. וביבי הוא לא חלק מאותם "אליטות"? חלק ועוד איך.

לא חלק.

לפני 48 דקות, David32 כתב:

אני לא... אם כול אחד יכול להגדיר את עצמו כחלק מישראל השניה, המקופחת. אז הפסקה שלך בכלל לא אומרת יותר מדי.

הוא אומרת שיש מי שמגדיר את עצמו, וזה מעיד עליו, על איך הוא תופס את עצמו.

לפני 49 דקות, David32 כתב:

עזוב, זאת תיאוריה, שאולי הייתה יכולה להיות לא מפגרת, אם זה שדוחף אותה לא היה מוציא אותה מפגרת פעם אחר פעם.

יש הרבה תיאוריות מפגרות שדחפו תנועות מאוד מהותיות. גם המניפסט הקומוניסטי הוא תיאוריה מפגרת. היא עדיין תיאוריה מאוד אפקטיבית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 33 דקות, DareDevil כתב:

שיורידו את הוצאות ההשקעה בתוכן לערוצים מסחריים/תאגדים מסחריים, שיורידו רגולציה על פתיחת ערוצים, שיאפשרו בעלויות נמוכות להיכנס לעידן פלוס. קיצר שיכניסו תחרות בריאה לשוק השידור המסחרי בארץ.

רק שלזה אין שום קשר לתאגיד.

לפני 2 דקות, falou כתב:

לא חלק.

למה לא?

לגבי העיניין הקומוניסטי, לא כזה מפגר, אבל פסדר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

רק שלזה אין שום קשר לתאגיד.

נכון, כי אלו הצעות ניגדיות להפרטת התאגיד ועדיין מאפשר להגדיל את מרחב השיח בציבור. כי זו הטענה שלהם - התאגיד = שמאלני , ולכן צריך להפריט או לסגור את התאגיד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 17 דקות, David32 כתב:

למה לא?

למה כן?

לפני 18 דקות, David32 כתב:

לגבי העיניין הקומוניסטי, לא כזה מפגר, אבל פסדר.

טמטום בלתי קשור למציאות. לידו כל דת היא מפגן של רציונאליזם פרגמטי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין דבר ששכנע אותי יותר להצביע לביבי מאשר ההתנהגות של המפגינים כעת בתל אביב. 

באמת, איזה בהמות. 

משחקים אותה שזו מחאה נגד הפיכה משפטית ולמען הדמקורטיה ומתנהגים כמו חיות. 

עושים תאונות, הולכים ברחוב ושמים פס על החוקים למרות שיש כבישים שחסמו בשבילם. מקללים נהגים ועל בחורה אחת שצפרה גם ירקו וזרקו אבן על הרכב. 

פשוט זבלים.

אפשר לצעוק שזה רק קומץ ומיעוט אבל זו חרטא. בעשר דקות הליכה ליד הבית שלי בה עברו המחאות ראיתי כל כך הרבה אנשים מסריחים שבאמת הבנתי שאין שום הבדל בין מחאות ימין ושמאל, לא מבחינת בריונות ואלימות ולא מבחינת העדריות. 

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מתוך ערוץ הטלגרם של עמית סגל

"פרסום ראשון: נתניהו יפטר מחר את דרעי בישיבת הממשלה"

תהיה שעולה, האם הוא מתכוון באמת לפטר או שזו הצגה לציבור? האם נראה את ביבי בנבצרות, האם המהפכה הזו באמת תצליח.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

ביבי? נבצרות? באיזו הזיה אתה חי. יהיה צריך את השפכטל הגדול בעולם כדי לגרד את האדם הזה מהכיסא.

זו לא הזיה שלי, ככה שמעתי בחדשות. 

חוץ מזה נראה לי שזה הילד והאישה שדוחפים אותו..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

שמעת בחדשות שמבחינה חוקית אם הוא לא מבצע את מה שהוא אמור במסגרת החוק הנשיא אמור להכריז שהוא בנבצרות וכו' וכו'

נתניהו לעולם לא יצא לנבצרות מיוזמתו, ולדעתי יש סכנה שפשוט יתעלם ממה שהחוק מחייב אותו לעשות אם זה לא מוצא חן בעיניו 

פורסם

נראה לי שיותר מציאותי שהשופטים פשוט יוציאו הוראה (נראה לי שלא קוראים לזה ככה אבל אני לא חושב שקוראים לזה פסק דין, אולי צו עשה אבל אני לא בטוח גם) למשמר הכנסת לאסור על הכנסת דרעי לפני שיוציאו נבצרות לביבי אבל אי אפשר לדעת מה יקרה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

לא נראה לי שהם מתכוונים ללכת ראש בראש עם בג״צ. הדבר האחרון שחסר לביבי עכשיו הוא להצטייר כמפר חוק.

הזכירו היום בכלכליסט שיש רעיון למנות את יפה דרעי בתור שרה ועד כמה שהרעיון מעורר אצלי בחילה, אני חושב שהוא חוקי ומבחינת הקואליציה זה יסנדל את בג״צ היטב.

אין מניעה מפורשת בחוק לדעתי, אז העילה היחידה של בג״צ להתערב היא עילת הסבירות ובג״צ לא ישתמש בה כי זה ייתן תחמושת לקואליציה לבטל את עילת הסבירות.

בלאגן מה שנהיה פה.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 13 שעות, יבגניפ כתב:

רואה את טלי גוטליב מתראיינת אצל בן כספית ועמית סגל.

..

ואו, אלוהים אדירים.

למה כל חברות הכנסת מהליכוד מנסות להיות מירי רגב על סטרואידים?

מביא קולות בפריימריז.

לפני 9 שעות, ניקו פ. כתב:

משחקים אותה שזו מחאה נגד הפיכה משפטית ולמען הדמקורטיה ומתנהגים כמו חיות. 

הכל תירוצים.

פעם זכויות להט"ב, פעם מהפכה משפטית, ביבי והשחיתות או שרה והשמפניות.

הכל תירוצים כדי לנסות לייצר בלאגן במדינה ומלחמת אזרחים. שאר ה-95 אלף נגררים כי יונית לוי עושה יח"צ להפגנה.

פורסם

לנסות להוציא את ביבי לנבצרות זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות עכשיו, לפחות לדעתי. לא רואה איך זה יקח אותנו למקום טוב יותר.

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

מביא קולות בפריימריז.

לא בטוח. גוטליב שוריינה. גלית דיסטל זכתה רק במקום ה-20. אסנת מארק הייתה באיזה מקום 38.

כאילו.. יותר טוב ממה שאני הייתי מוציא אם הייתי מתמודד, אבל בכל זאת...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...