Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

התנהלות כאילו מדובר בפצצה מתקתקת שבדרך לבר תל אביבי עם חגורת נפץ

אם זו הייתה ההתנהלות לא היית שומע על זה מלכתחילה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

הלחץ הוא תיאום גירסאות ושיבוש חקירה.

אולי צריך לחקור אותם יחד בבריכה במלון קינג דייויד ולתת להם להתייעץ לפני כל תשובה?

תשמע, הגזענות העבירה אותך על דעתך. אתה גם חושב שלא צריך לעצור מבוקשים בשטחים בלילה בבתים אלא רק לקבוע איתם מתי שנוח להם ואיפה שנוח להם?

חרטוט מארץ החירטוטים.
1. אם יש לך לחץ ותיאום גרסאות אתה לא חוקר אחרי שבוע, אתה חוקר אחרי שעתיים.
2. חקרת, ראית שיש סכנה וראיות אמיתיות? שים במעצר עד יום למחרת. לא מדובר ברוצחים ואנסים שכבר ישבו פעם פעמיים בכלא וצריך לעשות עליהם תרגילי חקירה. 
3. שוב, הטענה פה היא האמירה של הרמטכ"ל. דקה אחרי שהוא אומר שהם אשמים, נלקחים לחקירה לילית. לא יום לפני, לא יומיים לפני. אחרי.
4. הניסיון לצייר אותי כגזען זה עוד טרחנות של הדור הזקן שמחפש "ממלכתיות" ומביא דוגמאות מלפני 30 שנה כדי להראות למה הדור הצעיר הוא בכיין.
5. לוחמי צה"ל הם מבוקשים עם דם על הידיים?

פורסם

1.הרמטכל יצא בהודעה אחרי התחקיר הראשוני וכשיוצא תחקיר כזה זה מועבר למצח שפותחים בחקירה.

2. מה הבעיה בלחקור בלילה? 

עושים את זה כמעט לכל חשוד.

3. ראה 1.

4. אתה גזען. זו זכותך, זו לא עבירה ואני לא מבין מה אתה כל כך נלחם בזה.

מה הקשר לגיל שלי?

5. אותם פלסטינאים שנערך להם משפט שדה שהכיל רק גזר דין שבוצע במקום על ידי אותם חיילים הם עם דם על הידיים?

כל עצור הוא עם דם על הידיים?

ולפעמים כן, לחיילי צהל יש דם על הידיים כמו למשל אזריה. אלה חיילים בודדים וזה ממש לא מייצג את צהל ואני גאה במפקדים שלנו שנלחמים ועוקרים מהשורש תופעות כאלה 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

1.הרמטכל יצא בהודעה אחרי התחקיר הראשוני וכשיוצא תחקיר כזה זה מועבר למצח שפותחים בחקירה.

2. מה הבעיה בלחקור בלילה? 

עושים את זה כמעט לכל חשוד.

3. ראה 1.

4. אתה גזען. זו זכותך, זו לא עבירה ואני לא מבין מה אתה כל כך נלחם בזה.

מה הקשר לגיל שלי?

5. אותם פלסטינאים שנערך להם משפט שדה שהכיל רק גזר דין שבוצע במקום על ידי אותם חיילים הם עם דם על הידיים?

כל עצור הוא עם דם על הידיים?

ולפעמים כן, לחיילי צהל יש דם על הידיים כמו למשל אזריה. אלה חיילים בודדים וזה ממש לא מייצג את צהל ואני גאה במפקדים שלנו שנלחמים ועוקרים מהשורש תופעות כאלה 

1. לא הייתה סיבה לגרור אותם באמצע הלילה. אם יש סיבה משמעותית, תכניס למעצר, לא סתם חקירה.
2. מניפולציות שמגיעות אחרי "הוראה" של הבוס.
3. טוב.
4. תוכיח. תראה לי הודעה אחת שבה טענתי שצריך לפגוע במישהו רק בגלל המוצא/מין/גזע/דת. עד אז STFU.
5. עזריה היה טיפש והיה צריך להענש. הפלסטינאים אם לא תקפו הם חפים מפשע, אבל עדיין הלוחמים הם לא רוצחים. אל תהפוך אותם לכאלה.
6. כוכבי מכין לעצמו פרק ב' כמו אייזנקוט.

עריכה:
ארגון פת"ח: זהבה גלאון ריגשה אותנו בנאום הנצחון, המאבק חי וקיים.
היידה מרצ.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

תראה לי הודעה אחת שבה טענתי שצריך לפגוע במישהו רק בגלל המוצא/מין/גזע/דת. עד אז STFU.

גזענות זה לא רק לפגוע בשני. זה גם לתייג מישהו כבעל דם על הידיים רק בגלל שהוא ערבי שנעצר בלילה (ואת זה עשית בשרשור הזה).

עזריה לא היה טיפש אלא היה רוצח.

לא אמרתי לרגע שהלוחמים רוצחים. אני אומר שהם לא ראויים להיות לוחמים, צריכים להיחקר וצריכים להיענש.

צבא הוא גוף אלים וכוחני ובדיוק בגלל זה הגבולות מאוד נוקשים ואין פשרות עם מי שחוצה אותם.

לגבי מר"ץ, זה לא סוד שהם רוצים להיפרד מהשטחים וזה לא סוד שגם אש"ף רוצים את זה. מה זה שונה מהחגיגה המשותפ של הימין עם המשותפת כשהפילו הצעת חוק של הממשלה?

פורסם
לפני 17 שעות, MiniMiz3r כתב:

הבורות שלך תמיד משעשעת אותי.

במהלך שבוע אחד בחודש אפריל נורו למוות שלושה פלסטינים שהשליכו אבנים לעבר חיילי צה"ל. אחד מהם נורה אחרי שהשליך אבן על D9 ולא על חיילים.

https://www.btselem.org/hebrew/video/20220705_soldiers_kill_three_palestinians_in_one_week_in_stone_throwing_incidents_in_northern_west_bank#full

לגיטימי

פורסם
לפני 29 דקות, Night Driver כתב:

גזענות זה לא רק לפגוע בשני. זה גם לתייג מישהו כבעל דם על הידיים רק בגלל שהוא ערבי שנעצר בלילה (ואת זה עשית בשרשור הזה).

כניסה בלילה למעצרים זה דווקא כדי להגן על הצד השני, כדי שלא כל המחנה יתעורר ויתחיל לנסות לתקוף בחזרה, מה שיוביל לפגיעות. מבחינתי? כנס באור יום, אם מישהו יורה שיחטוף כדור בחזרה.
אם כבר, אתמול בלילה לוחם צה"ל נפצע מירי, דובר צה"ל התגאה ש"נעצרו חשודים". מה שתרגלנו בעבר כ"2 מלוכלכים 50 קצרים 1 מדלג" עבר ל"עצרנו חשודים איזה חמודים אנחנו". מתקשר למה שליאור רשם מקודם, מייצרים טווח ביניים מלאכותי ואז מקשים על עצמנו לפעול בו.
ושוב, זרקת טענה  ללא כל ביסוס אמיתי.

לפני 30 דקות, Night Driver כתב:

עזריה לא היה טיפש אלא היה רוצח.

בדוק אחי.

לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

לא אמרתי לרגע שהלוחמים רוצחים. אני אומר שהם לא ראויים להיות לוחמים, צריכים להיחקר וצריכים להיענש.

מסכים שצריך להיחקר, לא מסכים שצריכים להיענש כל עוד לא הוכחה אשמתם. דמוקרטיה וזה.

צבא הוא גוף אלים וכוחני ובדיוק בגלל זה הגבולות מאוד נוקשים ואין פשרות עם מי שחוצה אותם.

שוב, לא הוכח עדיין שנחצו הגבולות. חקירה וזה.

לגבי מר"ץ, זה לא סוד שהם רוצים להיפרד מהשטחים וזה לא סוד שגם אש"ף רוצים את זה. מה זה שונה מהחגיגה המשותפ של הימין עם המשותפת כשהפילו הצעת חוק של הממשלה?

תפקיד האופוזיציה הוא להכשיל את הממשלה. המשותפת באופוזיציה, הימין באופוזיציה. כל אחד חגג מסיבותיו. דיון שכבר עברנו.
פה יש מטרה משותפת.

פורסם

אפילו בתשובה שלך אתה מפגין גזענו.ת.

החיילים חפים מפשע עד שיוכח אחרת אפילו אחרי תחקיר ראשוני וסרטון אבל הערבים שנעצרו הם לא חשודים אלא מחבלים. אחלה טיעונים.

המטרה של הפת"ח זה לבוא במקום מדינת ישראל והמטרה של מר"ץ זה שהם יהיו לצד מדינת ישראל אבל לא מצפה שתבין את ההבדל. בינתיים בהנהגת מר"ץ יש יותר יוצאי צבא מאשר הנהגת מפלגות הימין המשיחי אז אל תטיף על ציונות ואהבת הארץ לאלה שסיכנו את חייהם בשבילה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

מייצרים טווח ביניים מלאכותי ואז מקשים על עצמנו לפעול בו

הכי קל היה אם היו מאמצים את נוהל מעצר חשוד שניסח חנוך לוין:

עובר אדם ברחוב ומעיף מבטים עצבניים לצדדיו ולאחוריו - ייחשד כמחבל ערבי.

עובר אדם ברחוב ומביט קדימה בנחת - ייחשד כמחבל ערבי קר-רוח.

עובר אדם ברחוב ומביט השמימה - ייחשד כמחבל ערבי דתי.

עובר אדם ברחוב ומבטו מושפל - ייחשד כמחבל ערבי ביישן.

עובר אדם ברחוב ועיניו עצומות - ייחשד כמחבל ערבי מנומנם.

לא עובר אדם ברחוב - ייחשד כמחבל ערבי חולה.

כל החשודים המנויים לעיל ייעצרו. במקרה של נסיון הימלטות, תיירה יריית אזהרה באוויר. הגופה תועבר למכון הפאתולוגי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

החיילים חפים מפשע עד שיוכח אחרת אפילו אחרי תחקיר ראשוני וסרטון אבל הערבים שנעצרו הם לא חשודים אלא מחבלים. אחלה טיעונים.

זה לא מה שאמרתי, שקר טהור.
ערבי שנעצר לחקירה הוא חשוד. אני גם בעד לתת לו להתייעץ עם עורך דין כל עוד אין ראיה חותכת לפצצה מתקתקת. 
ערבי שנעצר לחקירה הוא חף מפשע עד שיוכח במשפט, בדיוק כמו החיילים.
מדינה דמוקרטית צריכה לנהל סיכונים מתי היא פוגעת בזכויות בסיסיות כדי להגן על הכלל, בגלל זה לפני שנתיים לא יכלת להתרחק יותר מ-100 מטר מהבית שלך.
אתה רוצה לנהל דיון על למה המעצרים הם בלילה ולא ביום? קל להבין שמתנהלים בלילה כי זה יחסוך נפגעים. מבחינתי, שכל המעצרים יבוצעו בשעה 12 בצהריים, רק קח בחשבון שיהיה יותר ירי ויותר פלסטינים יפגעו.

לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

המטרה של הפת"ח זה לבוא במקום מדינת ישראל והמטרה של מר"ץ זה שהם יהיו לצד מדינת ישראל אבל לא מצפה שתבין את ההבדל. בינתיים בהנהגת מר"ץ יש יותר יוצאי צבא מאשר הנהגת מפלגות הימין המשיחי אז אל תטיף על ציונות ואהבת הארץ לאלה שסיכנו את חייהם בשבילה.

"הוא היה בצבא הוא מבין".

כבר דיברנו על למה הנהגת הצבא מורכבת מאנשי שמאל לא? חבר מביא חבר. 
אחרי הצבא הם מושכים אחד את השני לפוליטיקה, כמו שגנץ דאג לאייזנקוט.
והנה, תרשום "ימין משיחי", זה בטוח יוכיח שהם פשיסטיים גזעניים שרוצים לחסל את כל הערבים והחילונים. גם הימין משרת בקרבי לידיעתך.

פורסם

והצבא, כל הרמטכ"לים הם הרי שמאלנים. 

כוכבי הוא כל כך שמאלני ושונא ישראל שזה מפתיע שהוא לא שולח את צה"ל להפציץ את תל אביב לצלילי השיר המפורסם של סדאם חוסיין. 

ימנים אמיתיים יש רק פה בפורום, בליכוד, בש"ס וביהדות התורה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...