Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הבעיה:

הבית שלי קצת רחוק וגבוהה מהחניה כך שאני לא יכול לקחת חשמל בשביל הפן והשכנים לא ידידותיים...

יש איזה דרך יצירתית לחבר את הפן לרכב?

אולי יש איזה מתאם מהמצת לשקע חשמל?

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

לא נכון. זה היה קשה לך , לי זה לא היה קשה ואתה לא יודע איך יהיה לו , החומר הזה סלחני ויש מקום לטעויות כמו שכתבתי בשרשור אחר , אפשר להתנסות איתו הרבה ולא יקרה כלום.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אם זאת הפעם הראשונה שלך אני מציע לך לא לעבוד לבד.. נורא קשה לעבוד עם החומר הזה

כן אבל אז איך נדע בשביל הפעם השנייה?

אני לא מפחד לנסות.. אני הרבה יותר מפחד מהמחירים של המקצוענים למיניהם אחרי הצעות מחיר שקיבלתי באינבוקס

אני תמיד אוהב לנסות פרוייקטים כאלה, הפעם אצלם אותו ואשתף- אחרי שאמצא פיתרון לפן

פורסם

אתה יכול לתת קישור? אני מחפש כבר יומיים באי ביי ולא מוצא

פורסם

בוודאי שיש כאלו מתאמים אבל תשים לב שהמתאם הזה מספק 75 וואט בעוד פן לשיער צורך משהו כמו 2000 וואט. אם תחבר למתאם הזה פן במקרה הטוב ישרף לך פיוז ובמקרה היותר גרוע ישרף לך הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בוודאי שיש כאלו מתאמים אבל תשים לב שהמתאם הזה מספק 75 וואט בעוד פן לשיער צורך משהו כמו 2000 וואט. אם תחבר למתאם הזה פן במקרה הטוב ישרף לך פיוז ובמקרה היותר גרוע ישרף לך הרכב.

אז אתה אומר שאין מנוס מלחבר מלא כבלים מאריכים עד שנגיע לאוטו?

פורסם

תמיד יש שקע כלשהו בלובי, תנסה למצוא אחד (לרוב מחביאים אותו בארונות) ולחבר אליו מאריך או שתיים, תחסוך לך בכבלים .

פורסם

האמת היא שגם לי הייתה בעיה כזו ברכב של חבר וכן מצאתי שקע בלובי בארון, לקחתי 3 קבלים של 10 מטר והיה נחמד ונוח לעבוד.

אני רוצה להזמין לי 2-3 מטר רוחב של 1.10 ככה ואני פשוט לא מוצא, אני רואה רק חתיכות של 60cm וזה לא מספיק השמח אם תוכלו לשלוח לי קישור :)

(אותו חבר גם לא מצא וקנה בחנות בארץ מטר ב120 שקל, לי אין כסף כזה וחשבתי לחפש ולמצוא אופציה זולה יותר)

פורסם

לפי מה שהבנתי מהשרשור הקודם אתה מתכוון ליישם את הקרבון על שני חלקי פלסטיק.

הכי פשוט זה שתברר איך מפרקים את חלקי הפלסטיק הללו, קח אותם איתך הביתה, תדביק את הקרבון בנחת עם החשמל שלך. ואז תחזור להרכיב את זה ברכב.

ככה גם אני עשיתי.

עריכה: התבלבלתי בינך לבין המשתמש nati_gabay.

עכשיו ראיתי שרשור שאמרת בו שאתה מתכוון להדביק על הגג.

אם יש לך חבר עם בית קרקע, אני בטוח שיהיה שמח לארח אותך ואת הרכב שלך לכמה שעות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...