Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש למי שעוזר ולמי שינסה לעזור!!!...אז ככה יש לי יונדאי גטס שנת2005 מנוע 1350 אוטומט לפניי כשבועיים עשיתי לרכב טיפור 10000 כשפתחתי את הפקק של השמן גיליתי שיש שכווה של חומר לבן כזה על הפקק דיברתי עם איזה מכונאי הוא אומר שאוליי זה הפאקום הוא שפח לתוח המיכל של השמן משהו שמריח כמו סולר או נפט והוא אמר שהכל יהיה בסדר סיימתי את הטיפול ולאחר שבוע זה חזר בכמות יותר גדולה חיכיתי עוד כמה ימים וזה נעלם מישהו יכול לעזור בבקשה?.............לא היה לי חוסר במים או בשמן...

פורסם

חדר לך שמן במערכת הקירור (הרדיאטור מכיל כעט שמן ונוזל קירור מעורבב) .

תפנה למוסך יותר רציני שיטפל , זאת לא תקלה שכדאי להתעלם ממנה.

פורסם

ניסים ואנדריי, שלום רב !

בוא נתמצת ,ונסכם מה היה לנו!

ובואו נתחיל ברשותכם מהסוף להתחלה:

אין חוסר במי קירור!

עובדה זאת לכשעצמה, מעידה שאין חדירת מי קירור לשמן!

אנדריי , ניסים ציין בפרוש,שקיים חשד למים בשמן ולא שמן ברדיאטור !

נברק, חושד ב"טחינה," שנוצר לרוב מחדירה איטית של מי קירור לשמן!

לדעתי זה לא טחינה ולא חומוס, ולא סלט ירקות, אבל עשיתם סלט!

ה"טחינה" נוצר בגלל עבוי, הנוצר בחורף בגלל טיפות מים שמתעבים בלילות הקרים ונוצרים במערכת הנשמים של המנוע, בגלל הקור בחוץ והתחממות האיטית של המנוע, לרוב זה נוצר ברכב שנוסע נסיעות קצרות בעיר, מה שנקרא נסיעת עצור וסע,שגורמות לטיפות המים שלפני ,שמתאדות ליצור שכבת לבנה ,לרוב במכסה השמן!

הערה"המכונאי", שנתן עצת אחיתופל ואבחון שגוי, לא פעל נכון ומקצועי ,ברגע ששפך סולר או נפט ,או אפילו תוסף דבש ,או תוסף כלשהו, שרק עלול לגרום לנזק למנוע בגלל דילול השמן בסולר או בנפט!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תבדוק את צבע הנוזל קירור אמור להיות ירוק, במידה ונראה כמו חום / עכור זה לא תקין. תבדוק ריח של הנוזל קירור אם מריח כמו דלק/שמן כנראה מדובר בערבוב של הנוזלים מה שאומר אטימת ראש לא תקינה ככל הנראה.

אין חוסר נוזל קירור בכלל?

נ.ב האם הרכב הזה נוסע נסיעות קצרות בלבד? כלומר בתוך העיר?

Opel Adam S 2017

פורסם
ניסים ואנדריי, שלום רב !

אין חוסר במי קירור!

ה"טחינה" נוצר בגלל עבוי, הנוצר בחורף בגלל טיפות מים שמתעבים בלילות הקרים ונוצרים במערכת הנשמים של המנוע, בגלל הקור בחוץ והתחממות האיטית של המנוע, לרוב זה נוצר ברכב שנוסע נסיעות קצרות בעיר, מה שנקרא נסיעת עצור וסע,שגורמות לטיפות המים שלפני ,שמתאדות ליצור שכבת לבנה ,לרוב במכסה השמן!

הערה"המכונאי", שנתן עצת אחיתופל ואבחון שגוי, לא פעל נכון ומקצועי ,ברגע ששפך סולר או נפט ,או אפילו תוסף דבש ,או תוסף כלשהו, שרק עלול לגרום לנזק למנוע בגלל דילול השמן בסולר או בנפט!

בברכה

צביקה

צביקה קודם כל תודה רבה לך ולכולם... מה אתה מציע לי לעשות עם זה כל מכונאי אומר לי משהו אחר אחד אומר ראש אחד אומר פאקום דרך אגב לאחרונה כשפתחתי את המכסה של השמן גיליתי שיוצא קצת עשן דליל כזה אני נוסע נסיעות קצרות בדרך כלל ולגביי החלב או הטחינה זה בא והולך ודרך אגב כרגע השמן נקי ללא מה שהמכונאי הוסיף וכמובן גם הפילטר חדש ...תודה מראש

פורסם
ניסים ואנדריי, שלום רב !

אין חוסר במי קירור!

בברכה

צביקה

חחח.

שמי הוא ניתן וככה אני רושב בפורומים את האות הראשונה של השם הפרטי ואת שם המשפחה

how it's like to drive :twisted:

פורסם
שלום לכולם ותודה מראש למי שעוזר ולמי שינסה לעזור!!!...אז ככה יש לי יונדאי גטס שנת2005 מנוע 1350 אוטומט לפניי כשבועיים עשיתי לרכב טיפור 10000 כשפתחתי את הפקק של השמן גיליתי שיש שכווה של חומר לבן כזה על הפקק דיברתי עם איזה מכונאי הוא אומר שאוליי זה הפאקום הוא שפח לתוח המיכל של השמן משהו שמריח כמו סולר או נפט והוא אמר שהכל יהיה בסדר סיימתי את הטיפול ולאחר שבוע זה חזר בכמות יותר גדולה חיכיתי עוד כמה ימים וזה נעלם מישהו יכול לעזור בבקשה?.............לא היה לי חוסר במים או בשמן...

היי

כמו שכתבו כאן

אם לא חסר לך מים והתופעה לפי דעתך נעלמה,

אז כנראה היה לך אדים של מים במערכת השמן,לכן בשמן יש מעט חומר לבן.

אבל אם יש מים בשמן צריך להוציא אותו ולא להשאיר זה מה שחשוב.

כמובן צריך לבדוק אם לא חסר שמן,או מים.

בהצלחה

פורסם

היי

את החלב ,הטחינה חומוס או כל מה שקראו לזה כאן

תוכל להוציא אם תעשה פלאש לשמן ,עם החומר vb35 שהוא מקשר בין השמן למים,

ואז המים יצאו כשתרוקן את השמן.

אבל אם יש לך בעיה כלשהי,

שנכנס מים לשמן אתה צריך לפתור אותה כמובן מיכוון שהבעיה תחזור.

פורסם
n[/b]burrack;3744963]חחח.

שמי הוא ניתן וככה אני רושב בפורומים את האות הראשונה של השם הפרטי ואת שם המשפחה

ניתן אני מצטער , אני מכונאי ,אבל לא בלש.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
ניסים ואנדריי, שלום רב !

אין חוסר במי קירור!

בברכה

צביקה

צודק בהחלט, היה לי את זה באחת הפיאסטות שלי. הטחינה המגעילה הזו הצטברה על דפנות פתח מילוי השמן ועל הפקק. נקיתי את שניהם וכאשר פירקתי את מכנסה השסתומים, גיליתי להפתעתי שבפנים הכל היה נקי, כולל הקמשאפט והשסתומים. כמו שאמרת, זה שהוא שפך חומר לתוך שמן המנוע עלול לגמור אותו ולכן מומלץ מאוד להחליף שמן במיידי וכמובן גם להחליף את המכונאי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...