Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכל גולשי הפורום אני השמח לקבל את עזרתכם בקניית רדיו דיסק חדש.

עד עכשיו הייתי עם Pioneer DEHP5050U אך מכרתי אותו כדי לישתדרג

התקציב הוא עד 1000 ש"ח אך אני מוכן לחרוג עד 1400 ש"ח עם זה היה שווה

הדרישות שלי הם :

USB

AUX

3 יציאות למגבר

ושהיה איכותי יותר מהקודם שלי ,זה בראש סדר העדיפויות.

האם זה משנה כמה העוצמת יציאה למגבר ?

לפי מה שאני יודע כמה שיותר יותר טוב לא?

תודה מראש ושבת שלום

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תכלס,אתה יכול להתקדם לפיוניר DEH 8450BT אם אני לא טועה זה הדגם שיצא לי לשמוע,אפשר למצוא אותו ב 1400 שקל,הוא פשוט מטורף בהכל,איכות,דיוק פשוט הכל,יש בו הכל,לדעתי זאת תיהיה אחלה של התקדמות (:

COMP : morel dotech ovention 6.5",EMP 1 : JBL GTO1004 SUB: crunch powerzone 12,HU: pioneer DEH5450SD

פורסם
כשאתה אומר מטורף באיכות ודיוק למה אתה מתכוון בדיוק?

מול אילו מכשירים השווית אותו שאתה מצהיר ככה?

לאלפיין 9855 9887,JVC KD-R926BT...

COMP : morel dotech ovention 6.5",EMP 1 : JBL GTO1004 SUB: crunch powerzone 12,HU: pioneer DEH5450SD

פורסם

באמת השווית אותו אחד לאחד מול אלפיין 9855/887 ואהבת אותו יותר??

ממש הוצאת מכשיר והכנסת מכשיר אחר שמנית מאלה על אותם רמקולים ומגבר ואהבת יותר את הפיוניר?

תוכל להתייחס לשאר התגובה שלי?

פורסם
באמת השווית אותו אחד לאחד מול אלפיין 9855/887 ואהבת אותו יותר??

ממש הוצאת מכשיר והכנסת מכשיר אחר שמנית מאלה על אותם רמקולים ומגבר ואהבת יותר את הפיוניר?

תוכל להתייחס לשאר התגובה שלי?

יש לי חבר עם אותו המגבר ועם אותו הקומפוננט רק שHU שלו זה ה 9855 והאיכות שהתקבלה מהפיוניר נשמעת הרבה יותר טוב,ולגבי שאר הדגמים הכל בעיקר תגובות,סרטונים משווים וכו'...

אני לא מזלזל חלילה באלפיין מהדגמים האלה,אבל אני חושב שפיוניר עדיין יותר טוב...

פורסם
יש לי חבר עם אותו המגבר ועם אותו הקומפוננט רק שHU שלו זה ה 9855 והאיכות שהתקבלה מהפיוניר נשמעת הרבה יותר טוב,ולגבי שאר הדגמים הכל בעיקר תגובות,סרטונים משווים וכו'...

אני לא מזלזל חלילה באלפיין מהדגמים האלה,אבל אני חושב שפיוניר עדיין יותר טוב...

אתה מבין שכל דבר ברכב אחר (אפילו סטאפ זהה אחד לאחד) יישמע אחרת וההשוואה שלך לא תקפה בכלל?

ועל עניין הסרטונים אני בכלל ארחיב, אתה מבין כמה זה שטותי.

בכל מקרה אני יכול להגיד לך בעיניין עצומות שהאלפיינים שציינת לא רואים ממטר את הפיוניר המצויין בשרשור מבחינת איכות ופונקציות שמע.

אתה משווה ספינות דגל של אחת מהחברות המובילות (ששמעתי את המכשירים האלו במלא סטאפים) למכשיר בסדרה ממוצעת של פיוניר (ושלא תחשוב שיש לי איזושהי עמדה מוטה בעניין אני עברתי כבר 2 מכשירים של פיוניר אחרי שהראשון היה אלפיין).

אם היית משווה לפיוניר 880prs או דומיו מהסדרות הגבוהות עוד הייתי שותק (וגם אז זה עניין של טעם כי לחברות הנ"ל המכשירים האלה דיי באותה רמה אך בעלי אופי צליל שונה.

בקיצור, תתחילו לחשוב לפני שאתם רושמים ותתחילו לצבור נסיון לפני קביעות חד משמעיות כאלה.

פורסם

אז חברים מה ההמלצה שלכם ?

כרגע אני מתחיל שידרוג של כל הרכיבים במערכת שלי והרדיו דיסק הוא הראשון .

אני לא ממהר לקנות, אם ידוע על דגמים שיצאו יותר טובים ברמת מחירים האלו החכה.

כרגע יש לי באוטו:

מורל טמפו מקדימה

במגש מאחורה 6*9 של פיוניר

וסאב של רוקפורד P2

הטמפו והסאב מחוברים ל jbl gto 1004

האחוריים מוגברים על ידי מגבר פשוט של קנווד

לדעתי החוליה החלשה במערכת קודם כל זה הרדיו דיסק

אחר כך עבור לקומפוננט יותר איכותי קדימה

והעביר את הטמפו אחורה

ואז הקנה מונובלוק וסאב

האם זאת הדרך הנכונה?

יש המלצות אחרות ?