Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי ראה?

פשוט בושה וחרפה,שיעור נהיגה אחד טסט מקומבן....500 שקל

חצי שעה רכיבה ועוד רבע שעה טסט ויש לך רישיון ביד 500 ש"ח.

הטסטים מתואמים האנשים מתקשרים ואואמרים אם יש מצב לטסט ביד בטוח בתשלום וכו'...

מוטו עזר לתחקיר.

דעתכם ?

פורסם

מי שראה את הדתיים מצפת אפילו הם לא ידעו איפה נמצאים ההילוכים... וקלאץ...

והם עברו... :shock:

נכון נהיגה\רכיבה לא לומדים אצל מורי הנהיגה אבל פאק לא הגזמנו קצת ?

אני עשיתי 9 שיעורים ביגלל רישיון לרכב ול 50 סמ"ק ואפילו לא הרגשתי שזה מספיק....

פורסם

בולשיט.

אני עשיתי 15 שיעורים, עברתי טסט ראשון וקיבלתי לידיי רשיון "עד 500 סמ"ק"

להגיד שאני יודע לרכב? פחחחחחחח. בחיים לא. אפילו לא קרוב. פשוט בושה.

(יש לי אבל כבר נסיון של 2500 ק"מ על קטנוע 50 סמ"ק :) )

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

הרבה מאוד שטויות היו בכתבה הזאת.

אני מכיר את מורה.

אל תאמינו לכל דבר שאתם רואים בחדשות!

וזהו, ואני מבקש אל תרדו על הבנדאם מספיק עשו לו אבל בתוכנית של אמנון לוי!

ואין שום קומיבנה עם הטסטר, מי שבמתאים לעבור טסט עובר, בנאדם שלא יודע איפה נמצאים ההילוכים לא יכול לעבור

לילה טוב!

ד"א

זה לא ב500, אני עשיתי ב 200!

ואני כן יודע לרכב!

וכן עשיתי 8 שיעורים כמו שמחויב בחוק!

וכל זה אצל המורה הקומבינטור!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

נו באמת פתים, תפעילו קצת את ההיגיון שלכם. כל ה"קטעים המצולמים" היו עריכה אחת גדולה. לקחו שניה מפה ושניה משם והרכיבו מה שרצו. אם אתם חושבים שמישהו שלא יודע באיזה צד ההילוכים יכול לרכב במשך טסט שלם...אז כל הכבוד, תנו לעצמכם טפיכה על השכם על היגיון בריא.

קומבינה קומבינה, אבל יש גבול לכל תעלול.

אם היה לי שכל אני הייתי הולך ללמוד אצלו. במקום זה הוצאתי פי שלוש מהסכום שהוא דורש בשביל רישיון 500.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

לא ראיתי את התוכנית אבל נשמע כאילו "מאשימים את הש.ג "..

האשם הוא לא במורה שמאשר לאנשים לגשת לטסט אחרי שעה רכיבה בלבד - האשם הוא במשרד התחבורה שאת הטסטים שלו האנשים האלו מליחים לעבור. לא ?

אם מישהו מצליח לעבור טסט של משרד התחבורה עם רק שעה רכיבה ברזומה שלו, זוהי תעודת עניות לטסטים של המדינה, לא למורה שהגיש

(או, על משקל של "הפוך על הפוך": כל הכבוד למורה אשר מצליח להעביר את כל התורה כולה, בבהירות ובדיוק, תוך שעה אחת...:-P )

ושוב - לא ראיתי את התוכנית - האם המחשבה שלי נכונה?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

המחשבה שלך נכונה במידה ואין קומבינה עם הטסטרים. אם יש קומבינה העניין שונה.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

בתוכנית נרמז שגם הטסטים "מקומבנים", אבל הם לא הוכיחו זאת אלא רק רמזו.

מצד שני הם גם רמזו שבחור שלא ידע באיזה צד ההילוכים, יצא ועבר טסט (GS), ברור שזה לא אפשרי...

כרגיל התקשורת מאכילה את הציבור בסרטים.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

העניין הוא אחר לגמריי.

מוטו הפכו להיות פופוליסטים מחפשי רייטינג והשותף הכי מתאים להם בעולם הוא כנראה אמנון לוי.

אם באמת היה מפריעה להם קלות השגת הרשיון בב"ש והיו רוצים לעשות משהו בקשר לזה, היו עושים.

אבל לא. הם חברו (אם דרך מורי נהיגה מתחרים או לא,זו כבר שאלת אתיות אחרת) לתוכנית שחיה על רייטינג ומחפשת סנסציות (לעיתים אפילו ממציאה סנסציות, הכל על מזבח הרייטינג) ואת זה העלו בפריים-טיים לשידור.

הם לא עשו כלום לעצירת התופעה.

אם היה מפריע להם, היו מזמנים צוות של משרד הרישוי או מגישים תלונה במשטרה או כל דבר אחר.

אבל כנראה שכמו שאמנון לוי מחפש רייטינג (ולא מכחיש שהוא חי על זה)- גם במוטו מחפשים.

רייטינג בכל מחיר

עכשיו בואו נעצור שניה ונחשוב על ההשלכות לגבי כולנו (כולנו אופנוענים כאן,לא?)

כל אופנוען מעתה נתפס כ"בעל-רשיון-קומבינה-שלא-יודע-חוקי-הכביש" וככזה אפשר (מי אמר רצוי?)

לזלזל בו ולא להתחשב בקיומו על הכביש. כולנו פושעים עכשיו.

נו באמת....

פורסם

סתם כתבה. הם הראו שאחרי שעור אחד הם ניגשו לטסט ועברו, אבל הם לא הצליחו להוכיח שיש קומבינה בין המורה והטסטר. אמנון לוי ותכניתו אפילו לא פנו למשרד התחבורה, ככה שלמורה לא נראה לי יקרה משהו. מה שכן כנראה מס הכנסה יהיה מעורב בעניין, מכיוון שכנראה המורה הנ"ל לקח את הכסף לעצמו ולא שילם מע"מ ואת שאר המיסים.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

לא שאני נוקט עמדה, המורה הזה לא כ"כ תמים.

שימו לב לאחר מסע ההכחשות שלו (ממש בסיום הכתבה המצולמת) מה הוא אמר כאשר ביקשו ממנו תגובה:

"חכה, חסלת לי את העסק בשניה" :puzzled:

לפי המשתמע מדבריו, הוא הבין שעלו עליו. בנאדם שלא עשה שם "קומבינה" או כל חפיפניקיות ישראלית מצויה, לא היה מגיב ככה. נקודה למחשבה.

פורסם

מה ההבדל?

לא למדנו בלימה נכונה אצל אף מורה לנהיגה(?) ועוד הרבה דברים חשובים.

סתם ביזבזנו כסף וזמן בשמיניות ובנסיעה עם קסדת חצי על הראש אחרי המורה.

אותו "קומבינטור" מב"ש פשוט קיצר את התהליך בשביל כל מי שלמד אצלו.

וגם שיפר לעצמו את מצב העו"ש.

בנוסף, הוא גם השאיר לתלמיד מספיק כסף בצד בשביל תשלום ראשון על קורס אצל גידי וחבריו.

אגב, הם היחידים לדעתי שיכולים להיקרא מורים לרכיבה בארץ.

בקיצור, צדק כRובי כשאמר שהאשם הוא לא בש"ג...

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

לא ראיתי את התוכנית אבל דבר אחד די בטוח,

יכול להיות שיש קומבינה ויכול להיות שאין, אבל את הפרנסה של המורה לנהיגה המדובר אין ספק שהם הרסו (גם אם חלקית, זה לא משנה).

יכול להיות שהמורה הוא (יחסית כן,) בסדר. אבל מעכשיו יהיה לו כתם שהוא מושחת ... וכאלה דברים.

אני חוזר וכותב, שלא צפיתי בתוכנית.

אגב, לגביי אמנון לוי, הוא חוייב לשלם פיצויים לבחור בשם רמי שקלים, שלמרות שהוא אמר להם

שהוא סובל מהזעת יתר - הם צילמו אותו בכוונה מקרוב, כשהוא מזיע.

הנה הלינק

http://www.news-israel.net/news.asp?id=8975

זה רק מראה שגם המניעים של אמנון לוי אינם טהורים, כאילו שבאמת איכפת לו מהעלאת "מתאבדים" לכביש. כמו שאמרו קודמיי, הכל פה זה רייטינג.

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...