Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה, הפלאפון שלי sony ericsson K800i נפל והתנפץ לחלקים בשבת האחרונה.

המכשיר עצמו מצוין, היה אצלי למעלה מחמש שנים עם הבטרייה המקורית, מצלמה נהדרת עם עדשות קרל צייס.

הבאתי אותו לאורנג' שם טענו שאי אפשר לתקן אותו ואני יכול לקבל אחד מחודש ב 248 ש"ח.

הסכום נשמע לי קצת גבוה כי ב 500-600 ש"ח אפשר לקנות היום מכשיר עם אינטרנט נורמלי ומסך מגע, אז החלטתי לא להחליט בינתיים ועכשיו אני מתלבט:

1. לשלם 248 ש"ח ולקבל מכשיר כמו שהיה לי רק מחודש?

2. לחפש לי טלפון זול אחר? ואם כן איזה? יש חנות מומלצת באיזור חיפה והמפרץ ?

3. לא לעשות כלום ולהשאר בינתיים עם המכשיר החלופי זה איזה סמסונג ישן, חוץ מהמצלמה הנוראית הסוללה שלה עדיין מעל 50% מאז ראשון בבוקר).

מה דעתכם? מראש אני אומר - כל הפלאפונים הסופר חכמים לא מדברים אליי ואים לי צורך בהם.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מה חשוב לך בפלאפון? בעיקר הזמן הסוללה שלו, או שבעיקר מצלמה ?

כי מכול מה שהוא סמארטפון בעל מסך מגע, לא תקבל זמן סוללה שמתקרב לטלפונים ה"טיפשים", אך מצד שני, בטלפונים הפשוטים, לא תקבל מצלמה טובה במיוחד(לא מהזולים שלהם בכול אופן)

הייתי מציע לך אולי לנסות לראות ביד שניה דגמים של סוני אריקסון C902, C905. או הנוקיות N73, N95. להם היו מצלמות לא רעות בכלל, אפילו בסטנדרט של היום.

פורסם

אם הדרישות שלך זה הדרישות שלך, אז אופציה 1.

1. לשלם 248 ש"ח ולקבל מכשיר כמו שהיה לי רק מחודש?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב, טוויסט בעלילה ואני בכל זאת צריך המלצה.

למרות שהובטח לי שאקבל את אותו סוג מכשיר אם אפעיל את האחריות, התקשרו מאורנג' ואמרו שאין להם כזה יותר.

הם הציעו לי מכשיר אחר, רמה מתחת למה שהיה לי. לכן החלטתי ללכת ולרכוש טלפון ובהמשך אולי גם לעבור לגולן טלקום.

בכל מקרה אני עכשיו מתלבט בין זה

http://www.topcellular.co.il/?storeid=3699&view=products&id=326296

לזה

http://pelecom.net/products/124-sony-ericsson-hazel-j20i.aspx

לזה

http://www.topcellular.co.il/?storeid=3699&view=products&id=289193

כמו ששמתם לב, אני די סגור לגבי סוני ולגבי תצורה של סליידר. אני מתלבט לגבי המכשיר הספציפי ובעיקר לגבי החנות.

לטופ סלולר אני לא יכול להגיע ככה שאם אני אזמין משם זה יהיה בטלפון וחשוב לי לעבוד עם חנות אמינה. לפלאקום אני יכול להגיע, זה לא רחוק ממני. לא מכיר עוד חנויות סלולר אחרות באזור חיפה והקריות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אשתי משתמשת בכר למעלה מ-3 שנים ב-W760, היה לה לכמה ימים W995 כמכשיר חלופי בעת תיקון. סה"כ מכשירים טובים, ה-W760 (וגם ה-995) נחשבים מכשירי מדיה טובים - אצלנו המכשיר משמש לשיחות בלבד ואני חייב לומר שבמהלך 3.5 השנים האחרונות היתה תקלה אחת בלבד (היתה צריכת כוח מוגמת, הוחלף לוח אם), הסוללה עדיין מחזיקה יומיים-שלושה בין טעינות, המכשיר נפל יתר מפעם ועדיין נראה כחדש.

מצד שני - מדובר בדגם שיצא לאור לפני כ-5 שנים. העולם התקדם מאז, וכדאי כם לך להתקדם. בתקציבך תוכל לרכוש סמארטפון אנדרואיד בסיסי ואם אתה זקוק ליותר מאשר שיחות ו-SMS תגלה שיש הרב שימוש באפשרויות הנוספות.

עוד הערה: מדובר במכשירים שיצורם הופסק לפני מספר שנים. אינך יודע מה עבר על המכשיר עד שהגיע לידך, ומה מצב הסוללה. עוד סיבה לרכוש מכשיר יותר חדיש.

והערה אחרונה: כל חנות מכשירי חשמל, ציוד משרדי, מחשבים או הום סנטרים למיניהם מוכרים כיום מכשירים סלולריים, ואפילותחנותדלק מסויימות. מדובר ברשתות שאפשר לסמוך עליהן יותר מאשר על חנויות עלומות שם לצורך האחריות. גם זה שוה עוד כמה לירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...