Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

הזמנתי עבור אבא שלי מכשיר Nexus 4 מגוגל, היום בבוקר סוף סוף נחת בידיו של אבי. יחד עם איתו הוא מספר לי, הגיעה דרישת תשלום של מע"מ+מיסים. במילים אחרות - גם קיבל את המכשיר, וגם דרישת תשלום.

בכדיי למנוע אי הבנות, אף אחד לא ניסה להונות את המכס, הזמנו מהתחלה בראש של "מקסימום נשלם את המיסים", זה יוצא משהו כמו 500 שקל, וזה עדיין יוצא מתשלם מאוד (2000 ש"ח סה"כ במקום 3K שהזויים בארץ מבקשים). השאלה שלי היא האם מישהו כבר נתקל בזה שהוא גם מקבל את המוצר וגם דורשים ממנו לשלם בו זמנית?

כל ההזמנות שלי שנתקעו עם דרישות מיסים (ולא היו הרבה כאלה בכלל למען האמת, 2 סה"כ מתוך עשרות אם לא מאות הזמנות) המוצר לא שוחרר אליי עד אשר הכסף לא היה בידיים שלהם, כך שלתת את המוצר+דרישת תשלום נראה לי טקטיקה מעניינת.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

גם ככה המוצר לא משוחרר בלי שתשלם את המיסים.

קיבלתם את המוצר בדואר רשום, נכון?

הפקיד לא נותן לך את המוצר אלא אם אתה משלם את המיסים הרשומים על החבילה.

קרה לי כבר פעם אחת בעבר הלא רחוק.

אלא אם כוונתך היתה שהמוצר הגיע לתיבת הדואר של אביך בלי ואיתה היה פתק של רשות המיסים עם דרישה לשלם מיסים? אם ככה זה נשמע מאוד מוזר.

פורסם

יכול להיות שזו הייתה טעות של הפקיד שטיפל בחבילה, כי הנוהל הוא דרישת תשלום לפני שחרור המוצר. (למקרה שתחליט שיותר משתלם לך להחזיר את החבילה לחו"ל מאשר לשלם מיסים בארץ)

למרות שיכול להיות שיש נוהל חריגים.. הרי אבא שלך לא יברח לשום מקום בגלל 500שח וגם אין סכנה שיגיד תשלחו בחזרה, המכשיר הרי עלה יותר..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קצת לא קשור אבל אתה יכול לספר איך קנית את המכשיר ? אין אותו במלאי כבר תקופה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
במילים אחרות - גם קיבל את המכשיר, וגם דרישת תשלום.

אני אחדד את דבריי, אכן שמתי לב שבשעות הבוקר אני לא האדם הכי ברור.

אבא שלי קיבל את המכשיר לידיים + דרישת התשלום יחדיו. משמע, המכשיר ביד, דרישת תשלום יש, אבל כסף לא שולם. כמובן שישולם מחר.

קאררה - רשמתי כאן ארוכות על איך הזמנתי.

רק לשם הכנסה לפרופורציות אגב - הזמנה נעשתה ב 28.11.2012, הזמנה יצאה ממחסני גוגל בידיוק חודש אחרי זה ב 28.12.2012, וסוף סוף הגיעה לידיים של אבא היום ב-20.1.2013.

ועכשיו לפי מה שאני מבין המכירה בכלל נעצרה כך שסימו לב.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...