Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף לגניבת הסמלים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אה נכון...

שמעתי היום גם שהמפק"ל החדש הורה על יחידה חדשה שתיקרא "יחידת פ"לגצמ"

שפירושה יחידת פקחים למניעת גניבת צדפים מהים.

עיקבו בתיקשורת!

הרגתם אותי!

כל הת'רד הזה ולא שמתם לב שהוא רשם פקחים עיוורים?

מהכותרת ראיתי שזה בדיחה.

פורסם

יש לי מאזדה 323F וכל שני וחמישי גונבים לי את הסמל !

צריך לענות את האנשים שעושים את זה, פשוט לתת להם לעבוד במפעל לייצור סמלים,

ולשווק לכל חברות המכוניות את הסמלים החדשים, תמורת לחם עם ביצה ב-24 שעות בלבד !

שיילכו כולם קיבינימאט ! חלאס עם גניבות הסמלים, ומי שיש לו סמל של מאזדה כמו שלי -

פליז פליז אני מתחנן תביאו לי.

פורסם
יש לי מאזדה 323F וכל שני וחמישי גונבים לי את הסמל !

צריך לענות את האנשים שעושים את זה, פשוט לתת להם לעבוד במפעל לייצור סמלים,

ולשווק לכל חברות המכוניות את הסמלים החדשים, תמורת לחם עם ביצה ב-24 שעות בלבד !

שיילכו כולם קיבינימאט ! חלאס עם גניבות הסמלים, ומי שיש לו סמל של מאזדה כמו שלי -

פליז פליז אני מתחנן תביאו לי.

יש לי סמל של מאזדה בגודל 6.5 על 5 ס"מ. אם זה מתאים לך אתה מוזמן לקחת.

צור איתי קשר בפרטי.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הנה משהו שישמע קצת מוזר.......

למזלי ניסו לגנוב את הסמל האחורי של הסובארו שלי עוד כשהיא הייתה אצל הבעלים הקודמים שלה.

עכשיו יש לי סמל סובארו עם כל הכוכבים ורוב העיגול, רק חלק מהקשת למעלה שבורה.

אולי מישהו אחר במקומי שאסטתיקה חשובה לו היה מנסה לחפש סמלי סובארו להחלפה במהירות האפשרית

(בדרך חוקית או לא).

אבל זה הדבר האחרון שאני חושב עליו...יש לי את רוב הסמל עם כל הכוכבים, למה לא להשאר עם זה מאשר להחליף אותו ולהסתכן בגניבה? תחשבו על זה איזה אדם שפוי ינסה לגנוב סמל שמראש שבור?

גם ככה לא כ"כ שמים לב לסמל כשהוילון עם הסמל של הסובארו מסנוור :wink:

עדיף ציפור אחת ביד מאשר 2 על העץ.

מוסר השכל?

אולי תנסו לגרום נזק מועט במכוון לסמל שלכם ולגרום לגנבי הסמלים לראות לוותר ולעבור למכונית הבאה?

תחשבו על זה.:arrow:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אה נכון...

שמעתי היום גם שהמפק"ל החדש הורה על יחידה חדשה שתיקרא "יחידת פ"לגצמ"

שפירושה יחידת פקחים למניעת גניבת צדפים מהים.

עיקבו בתיקשורת!

לא ידעתי שהמפכ"ל הוא בעצם מפק"ל - מפקד קללות ?!?!

ואגב לא שמעתם על היחידה היותר חדשה ה"ימסלב"ט"

יחידת משטרה סודית ללחימה בגנבי הטאסות???

אתם ממש לא מעודכנים!!!

פורסם

יוסי, מה שאמרת יכול להיות אלטרנטיבה טובה, אבל לא ריאלית.

תראה לי בעל אלפא-רומיאו שיהיה מוכן להשחית במו-ידו את הסמל של הרכב שלו. אלפאיסט יהיה מוכן להשקיע עשרות אלפי שקלים בטיפולים לרכב, אבל בלי ה"סמל" בחזית הרכב זו פשוט לא אלפא. ( בכלל, אני מניח שמרבית האנשים שקונים רכב רוצים לשמור על האסטטיקה החיצונית והפנימית של הרכב. גם בשביל ההרגשה וגם בשביל חשיבה עתידית.

ולכן שאני מסתכל על המאזדה שלנו, אני יודע שבנאדם כמוני בחיים לא יקנה אותה.

הפיח המצטבר שאמא/אבא מסרבים לנקות או לפחות לתת לי לנקות, הטסאות המשופשפות (אמא שלי עולה על מדרכות כאילו אין מחר) והשחורות (פיח תל-אביבי מסריח ומצוי) עם האזיקונים שנשארו להם "שאריות" מגזירה חפיפניקית שלא כדאי לעבור לידם בברכיים/רגליים חשופות.

הניחוח הבלתי ניתן להסרה של הבמבה של אחי הקטן בתוספת פירורים קטנים וצהובים, ערימת הבגדים, שנדחקות (יותר נכון נדחקו מאחורי הכיסא לתינוק של אחי הקטן, מלוות בכמה טיטולים זרוקים). מסת הריחניות שתלויות על כל ידית ומתג אפשרי (וכל אחת בריח אחר - אפקט הקאה ביום חם), חמסות שתלויות על כל מתלה אפשרי ברכב, הצעצועים של אחי הקטן שמפוזרים מאחורה...

אף גנב סמלים לא יתקרב לרכב כזה מוזנח, מפאת חשש דיזנטריה או כל מחלה זיהומית אחרת שחושבים שיש רק בהודו. :wink:

בא לי לבכות רק מהמחשבה איך ההורים שלי מזניחים את הרכב הזה. ואיזה הבדל תהומי היה בין המאזדה לבין הוואנדורה שאותה לקחתי בתור פרויקט אישי ודאגתי לניקיון בה אחרי כל נסיעה (אגב, היא כבר הספיקה לעבור תאונת חנייה קצת יותר קשה ממה שמכירים, נמכרה לידיים הלא נכונות...)

מבין?

יש אנשים שפשוט לא יעלו בדעתם לפגוע או להזניח את הרכב שלהם, ולא משנה המטרה או העילה לכך.

השפויים יותר, סופגים את גניבת הסמלים כמשהו שכמעט ובלתי אפשרי להלחם נגדו... ומשיגים סמלים בצורה זו אחרת על מנת להשלים את החסר. אפילו שזה כואב בכיס...:-(

פורסם

אולי אפשר לצפות את הסמל בפיבר גלאס שקוף שידבק לאוטו ?

ככה בשביל להוציא את הסמל יצטרכו לקחת את כל המכסה מנוע?!?!

פורסם
כשאח שלי היה כבן 16-17 (היום 29) הוא וחבר הלכו וגנבו את המספר מהרכב של מפכ"ל המשטרה (מ-1) כי הם חשבו שזה מצחיק(טוב הוא גם חשב שלשרוף את המחסן של סניף הצופים ולירות בחבר שלו עם רובה אויר זה מצחיק) ואח שלי תלה את המספר בחדר. אחרי יומיים היה כתוב בעיתון שיש גורמים שמנסים לפגוע במפכ"ל המשטרה, וכאיום הם הורידו לו את המספרים מהאוטו והשחיטו את מכוניתו (כרגיל התקשורת מגזימה ומשקרת). אח שלי נבהל ובלילה הוא עבר ליד האוטו וזרק שם את המספר.

עכשיו שיבוא להתלהב הילד שדפק את הסמל...ביג דיל :-P

הרכב של המפכ"ל שמור 24 שעות ביממה.

• תוכן חדש...