Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי הונדה אקורד2003-2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

קצת נתונים יבשים:ברשותי מאזדה 3 שנת 2008, גובהי הוא 2 מטר ויש לי 2 ילדים.לכאורה אין קשר אבל מתברר שיש.

כאשר אני נוסע עם שני הילדים מאחוריי אני צריך להתקרב עם הכיסא לכיוון ההגה כדי למנוע את מחיצת התינוקת שמאחוריי מה שיוצר חוסר נוחות בנסיעות ארוכות ובכלל.למרות זה ולמרות שהרכב אוהב דלק אני מאוד אוהב אותו אך החלטתי להחליפו.

שאלתי היא האם הונדה אקורד מהשנתונים שבכותרת יכול להתאים מהבחינה של מרווח בתוך הרכב?מבדיקה קצרה שערכתי באתר KML הוא חסכוני יותר בדלק וזה כבר נחמד אז נותרה רק השאלה הזאת פתוחה.

התקציב שלי הוא בערך התקציב של המאזדה 3 . זאת אומרת 55 אלף שקל ולא שקל מעבר.

אודה לכם אם תאמרו לי האם כדאי ו/או תציעו רכבים אחרים שיתאימו מבחינת מרווח וחסכון באחזקה.

תודה רבה

פורסם

ההונדה אקורד אכן קפיצת מדרגה לעומת המאזדה אבל הרכב לא בהרבה יותר מרווח מהמאזדה שלך.

וזולל דלק פחות או יותר כמו המאזדה.

• תוכן חדש...