Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח אם תוכלו להאיר עיניי, האם יש מקום לעגלת תינוק בבגאז' אחד משני הרכבים הנ"ל.

בנוסף אשמח לקרוא איזה רכב מבינהם עדיף למשפחה צעירה.

הרכב המיועד יהיה אוטומט (האישה דורשת...) משנת 2011, בכפוף לבגאז' שיכול להכיל עגלה.

תודה מראש,

תומר.

פורסם

מכיוון שיש המון דגמים של עגלות של תינוק הייתי ממליצה לך למדוד בעצמך את העגלה בתוך הרכב.

כדאי לראות ראשית כל האם אכן העגלה שלכם נכנסת לתא המטען,

ובנוסף לבדוק כמה מקום נותר מאחור.

לא לשכח שיש תיק צמוד של הילד עם כל הציוד הנלווה.

אולי תרצו לערוך גם קניות וכ'ו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש עגלות שמתקפלות בצורת מטריה שנכנסות, ויש עגלות שמתקפלות בקושי ולא נכנסות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני חייב לשאול - העגלה שהתכוונת אליה - זאת שהתינוק יהיה בתוכה כן?!

ולגופו של עניין - כמו קודמיי אני אומר שיש המון סוגים של עגלות בשוק, אפילו יותר מסוגים של מכוניות.

לעומת זאת אם אתה כמוני, וקונה עגלה שתתאים לאוטו ולא להיפך, אזי לא תהיה לך בעיה -

הרכב בו נסע בני הראשון היה סוזוקי סמוראי. ולרכב הזה אין תא מטען. בכלל. העגלה שנקנתה אחר כבוד היתה עגלת מטריה צנועה וקטנה, שנכנסה לתא המטען הפצפון של הסמוראי.

גם זאת דרך.

עופר

פורסם

עצה בתור אבא צעיר -

אם עדיין לא חיפשתם עגלות, תופתעו מהמגוון הרחב שיש..

קחו בחשבון שבחודשים הראשונים חלק מעגלה יהיה מורכב מ"אמבטיה" שהיא לרוב קשיחה ולא ניתנת לקיפול, כך שבכל מקרה היא לא תיכנס לבגז/ של המכוניות הנ"ל אלא רק בספסל האחורי.

בשלב השני יש סוגי עגלות שייכנסו לבגז/ של שתיהן. בכל מקרה לדעתי הבגז של הקיה יותר מתאים.

מכיוון שמגוון העגלות גדול ומחיר עגלה "קצת" יותר זול מרכב, עדיף שקודם כל תרכוש רכב ולאחר מכן תתאים עגלה שנכנסת לבגז ולא להיפך..

פורסם

תודה על התגובות.

כמובן שאתאים עגלה לרכב ולא להפך,

רציתי רק לוודא שישנן עגלות כאלה, שנכנסות לבגאז'ים הקטנטנים של שני הרכבים הנ"ל.

אחרי שהבנתי שכן, מי משניהם רכב עדיף?

פורסם
עוד אין לי עגלה, מדובר בעגלה בדרך בע"ה...

התקציב הוא 65,000-70,000 ש"ח.

תודה.

עגלה ב 70,000 ש"ח??????!!

(אני צוחק כמובן)

פורסם

לא הייתי קונה מראש רכב מיני למשפחה שבדרך.

זה לא נוח, קטן מידי ומעצבן. מעבר לעגלה (שאולי תכנס במאמץ...), קח בחשבון שזה גם סלקל, ואוטוטו כסא תינוק.

אלו יחסלו לחלוטין את מרחב המחיה באוטו. ויהיו לך גם תיקים, צעצועים, לא חסר....

ההבדל בין מיני לסופר מיני הוא גדול, למרות שכרגע זה לא נראה ככה.

לפני שיקפצו עלי אני מדגיש שאני לא מכיר את תאי המטען הספציפיים של הקאיה או הספלאש, מה שאמרתי נכון ככלל אצבע.

יחד עם זאת יש גם יוצאי דופן מבחינת תא מטען, לדוגמא הסויפט שנחשבת לרכב סופר מיני מצויין, בעלת תא מטען מגוחך.

אני בהחלט הייתי הולך על שנתון- שניים אחורה ועולה בסגמנט.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...