Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה שלי ללכת ל"מומחה" של פנסו...עבדנו איתו המשפחה שלי מעל 10 שנים כול פעם התוצאה יותר מפתיעה וטובה !! באיכות מדהימה מומלץ מחום עשיתי אצלו תיקונים של מאזדה 6 סקודה אוקטביה טיפול גם אצלי ב GTI העבודה מקצועית והמחיר הוגן !

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל מוסך הפפחות דני את יוסי, שנמצא בבאר-שבע. זה מוסך פחחות ותיק ומקצועי, שיוכל לתת לך הצעת מחיר טובה לביצוע עבודה מקצועית ויסודית.

פורסם

תודה רבה יום ראשון אני יקפוץ למוסכים האלה,

עם אפשר לקבל עוד בעליי מקצוע טובים שאני יעשה כבר באותו היום סבב

ויחליט איפה לתקן את הרכב.

פורסם

מוסך דודי בעמק שרה (ליד דייהטסו) עושה עבודה ברמה גבוהה ביותר. גם אני וגם אבא שלי עשינו אצלו ויצאנו מרוצים.

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

יש כמובן את בית החרושת לפחחות של קרית הרכב אסולין, הם מעט יקרים אבל עבודה ברמה ממש גבוהה.

כשלי היתה מכה קלה במכסה המנוע, הלכתי לפחח השלום, ליד דוד לוי חלקי חילוף.. בדרך לביג.

ההצעה שקיבלתי שם זולה ב-300 ש"ח מאסולין, העבודה טובה, יצאתי מרוצה.

ממליץ לך לבדוק בשניהם, בראשון תקבל הצעת מחיר גבוהה אבל עבודה ללא פשרות, בשני תקבל מחיר אטרקטיבי ועבודה לא רעה בכלל.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...