Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם

אני מעוניין להצטרף לאחת מחברות הסלולר שקיימות היום בשוק

ואין לי מושג מה הכי טוב וכי משתלם היום ללקוחות חדשים.

אז ככה יש ברשותי אייפון 5 חשוב לי שהסים יגיע אליי מהר

שמהירות הגלישה תיהייה טובה ולא איטית

חבילה משתלמת וזולה וכמובן קליטה טובה

זהו זה בקצרה אשמח עם מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים ושנמצא כבר בחבילה מהסוג הזה.

תודה רבה לכולם!

imprza new age

פורסם

מה צריכת השירותים שלך.

עקרונית - כל החברות מוכרות מוצר דומה מאוד - לכולן רשתות HSPA+ במהירות תאורטית של 42 מס"ש (חוץ מגולן ש"רק"21 מס"ש, אבל במרבית המדינה מתבסס על הרשת של סלקום), הכיסוי שלהן מצויין וההבדלים נקודתיים מאוד.

אם בכוונתך לגלוש הרבה - ולפי המכשיר שברשותך אני מניח שזו הכוונה - בחר באחת מהחבילות ה"בלתי מגבלות" שעולות 89-99 ש"ח לחודש. כאשר יש כרגע הרבה מבצעים של "חצי מחיר" למשך 4-6 חודשים. אישית הייתי נמנע מחברות האפ"ס כיון שהחוזים שלהן מקפיץ את המחיר אחרי שנה - אלא אם אתה נזקק לשירותים שהחברות החדשות וה-MVNO's לא מציעים - כמו שני סימים על קו אחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוקיי לא כל כך הבנתי

סלקום אורנג פאלפון גולן טלקום הוט מובייל

בבקשה מי הכי טוב הכי משתלם הכי זול ?

זה קריטי מבחינתי כי אני זקוק לסים חדש לאייפון.

תודה רבה!

imprza new age

פורסם
אוקיי לא כל כך הבנתי

סלקום אורנג פאלפון גולן טלקום הוט מובייל

בבקשה מי הכי טוב הכי משתלם הכי זול ?

זה קריטי מבחינתי כי אני זקוק לסים חדש לאייפון.

תודה רבה!

מבחינת איכות - כולן דומות. אישית הייתי הולך על הוט או גולן - פשוט כיון שהתוכניות שלהן הןהפשוטות ביותר, בלי ההתחכמויות של חברות האפ"ס שמתחייבות על המחיר לשנה בלבד, ולמעה מתחייבות להלעותו כעבור שנה.

בפלאפון יש בעיה של מהירות גלישה שמוגבלת ל-2-4 מס"ש. נדמה לי שגם סלקום מגבילה מהירות גלישה, לעומת זאת אורנג', הוט וגולן לא מגבילות את מהירות הגלישה. צריך לבדוק גם מה נפח הגלישה המוצע - נע בין 1-2 ג"ב לחודש בתוכניות השונות, וכן צריך ךבדוק אם במקרה של חריגה יש עצירת הגלישה, האטת הקצב או תשלום נוסף לפי נפח (בד"כ יקר).

אישית יש לי קוים בגולן ובהוט ומרוצה משניהן, אם כי הקוים בהוט לא משמשים לגלישה (אבל כיון שהיא מתבססת על רשת פלאפון, שאת איכותה אני מכיר, ברור לי שהגלישה בה טובה, ובלי מגבלת המהירות של פלאפון). אני ממליץ לך לבחור באחת מהן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מהנסיון שלי,

הייתי בפלאפון ועכשיו אני בגולן, האינטרנט בגולן יותר מהיר ממה שהיה לי בפלאפון, וכך גם החבילה גדולה יותר(3 גיגה לעומת 2).

את הוט מובייל אני לא מכיר.

ההצעות הכי משתלמות כרגע הם הוט מובייל וגולן טלקום( 50 שקל לחודש והכול כלול)

פורסם

כמה ימים. גם אני בחרתי בגולן ואם לא היית מתעצל ומבצע חיפוש לא היית צריך לפתוח את השרשור הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה אתה מחפש, מעבר להגעה מהירה של הסים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כדי להבהיר את מה שכתבתי קודם: אנימחזיק את הקוים של שלושת הבנים שלי בגולן, והם מרוצים מאוד. אחד בתוכנית 99 ש"ח ושניים בתוכנית 10 ש"ח - עם כל החריגות החיוב מגיע לסדר גודל של 150 ש"ח לחודש. לאשתי בחרתי בתוכנית לא מוגבלת של פלאפון (בגלל שירות סולודו על טלפון שיש לה ברכב ולעצמי באורנג' בגלל כמה שירותים שחיוניים לי ואיני יכול לקבל בחברות החדשות, אבל את מרבית השיחות היוצאות שלי אני עושה בקו של הוט (תוכנית 10 אג') ומגיע לחשבון של שקלים בודדים בחודש.

יתרון חשוב של גולן והוט - שירותי שחות לחו"ל ונדידה (יש יתרונות לכאן ולכאן, אבל שתיהן עולות עשרות מונים על חברות האפ"ס).

אני ממליץ לך לבחור בגולן או הוט, הבחירה בין השתיים לפי רגש ולפי צרכיך בשירותי חו"ל.

davemustaine - כנראה שההבדלים במהירות הגלישה שחווית נובעים מהגבלת מהירות הגלישה על ידי פלאפון, הגבלה שאינה קיימת בגולן והוט. ד"א - גם לגולשי רמי לוי יש בעיה של הגבלת מהירת הגלישה, אינייודע לגבי יופון, הום-סלולר ו-012.

את הסים של גולן תוכל לרכוש בחנויות של באג ובעוד רשת, איני זוכר איזה, כך שאפילו לא תצטרך להמתין לכרטיס. את הסים של הוט תוכללרכוש בעמדות של הוט בקניון, אבל יתכן שלא בכל שעות הפעילות (למשל - בתחילה לא מכרו את הכרטיסים במוצ"ש, לא יודע מה המצב כיום).

פורסם

אם כבר העלו את הנושא, מי מהחברות עדיפה מבחינת שיחות לחו"ל?

ואיך נרשמים לגולן? הבנתי שיש להם רק אתר, בלי מוקד אנושי פיזי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אים אני מצטרף לגולן טלקום כמה זמן יגיע לי הסים?

תוך שלושה ימי עסקים. הסים האחרון שהזמנתי מהם, הוזמן במוצ"ש, הגיע ביום שני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מבחינת שיחות לחו"ל הזול ביותר הוא גולן - מבחר היעדים הכלולים במסגרת תוכנית 99 ש"ח הוא הגדול ביותר, והמחירים בתוכנית ה-10 ש,ח (וליעדים נידים שלא בצפון אצריקה בתוכנית ה-99 ש"ח) הם הנוחים ביותר לתוכניות כאלה. תענוג לבדוק את החשבון החודשי ולמצוא שיחה של 30 דקות לקנדה ללא חיוב.

מבחינת שירות לקוחות - האתר מאפשר ביצוע רוב הפעולות.

יש שירות לקוחות טלפוני באיכות משתנה - היו פעמים שבהם חיכיתי עד בוש והיו מקרים בהם נעניתי תוך שניות. סה"כ איני נזקק לשירות הלקוחות יותר מדי.

פורסם

יופון מפעיל וירטואלי שיושב על רשת אורנג' הכל כלול ב39 ש"ח לארבעה חודשים ואח"כ 79 ש"ח (עם אפשרות הנחה למתדלקים בדור אלון ו/או קונים במגה.

סים אפשר לקנות ולקבל בכל אלונית שנמצאת בחלק גדול מתחנות הדלק של דור-אלון.

http://www.youphone.co.il

012 מוביל חברה בת של אוורנג', 44 ש"ח הכל גם שיחות לחו"ל ואחרי 6 חודשים 88 / 98 ש"ח בהתאם למסלול שבחרת.

אפשר לקנות סים ולקבל במקום בכל חנות של yellow הנמצאות בתחנות דלק של פז

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגבי התוכנית של ה99 ש"ח, האם קנדה כלולה ב"ללא הגבלה"? או האם קיים חיוב אבל הוא נוח יחסית? (30 דקות לקנדה ללא חיוב זה בדיוק מה שאני מכוון אליו)

ההרשמה נעשית גם היא דרך האתר?

המון תודה על התשובות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שיחות לכל יעד (נייח או נייד) בארה"ב וקנדה, כמו גם שיחות ליעדים נייחים בלמעלה מ-50 מדינות אחרות, כלולים בחבילת ה-99 ש"ח של גולן. בחברות האחרות מדובר בחבילה דומה אולם פחות מדינות.

בתוכנית ה-10 ש"ח של גולן יעדים אלה מחוייבים ב-8 אג' לדקה.

שיחות לניידים באותן 50 מדינות עולות בגולן 50 אג' לדקה, לגבי החברות המתחרות צריך לבדוק פרטנית באתרים המתאימים.

• תוכן חדש...