Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההרשמה רק דרך האתר. עניין של 5 דקות.

אם אתה רוצה מספר יפה - השקע קצת מאמץ בחיפוש אחד כזה. אמנם מרבית המספרים היפים ששוחררו כנראה כבר נתפסו (לשני בנים שלי יש מספרים שכל אינסטלטור יהיה מוכן לרכוש תמורת 10 אש"ח, נתפסו ביומיים הראשונים לשירות), אבל עדיין יש מספרים יפים פנויים. למשל - כרגע מצאתי כי 058-4048048 פנוי. החסרון - עם מספר חדש לא תוכל לקבל את תוכנית ה-49 ש"ח.

ציינתי כבר קודם - באג ו-best mobileמוכרו כרטיסי סים של גולן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את המספר שלי אני מעוניין לנייד. אני כבר מעל 10 שנים אם אותו מספר טלפון. אפשרי? אני זוכר שבתחילת השירות לא הייתה האופציה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בהחלט אפשר וכדאי לנייד את המספר הקיים.

https://www.golantelecom.co.il/web/

קפוץ לאתר של גולן, בחר "שמירת מספר קיים", כמה קליקים והסים בדרך אליך.

אל תשכח לבחור "נאנו סים עבור אייפון5" במסך בו אתה נשאל על סוג הסים.

אם תרצה להשתמש בנאנו סים מאוחר יותר בטלפונים אחרים מקסימום תקנה מתאם מפלסטיק ב2 דולר מאיביי.

אין צורך לבצע שום אינטראקציה מול החברה הקיימת.

הקו בחברה הקיימת נשאר פעיל עד שתקבל את הסים של גולן ותפעיל אותו דרך האתר.

כ-3 שעות אחרי שתפעיל (רצוי ביום חול בבוקר) הקליטה תיעלם בסים הישן ותופיע בסים החדש.

זמן כולל ללא זמינות - דקות בודדות אם בכלל.

שיחות לקנדה אכן חינם בחבילת ה49.

בחבילה הקטנה 8 אגורות לדקה, בדוק, כבר ביצענו שיחה של כמה דקות לקנדה ואכן זה המחיר. לא יאומן.

ואגב גם נדידה בחו"ל הכי זולה בגולן (שיחות+SMS), בלי חבילות ודילים וקומבינות מיותרות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בודאי שכן, והאופציה היתה קיימת מהיום הראשון.

אתה נכנס לאתר, בוחר תוכנית, השלב הבא הוא בחירת מספר - אתה בוחר "שמירת מספר קיים", מכניס את הפרטים הדרושים וממתין לכרטיס.

בניגוד לחברות האחרות הניוד אינו כרוך בקבלת מספר זמני - הסים מגיע בלתי פעיל, אתה מפעיל אותו דרך ממשק האינטרנט (תקבל מייל עם מספר לקוח ועם הסים יגיע קוד), ממתין 3 שעות - והקו מופעל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...