Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ..

יש לי טויוטה קורולה 2010 (Sun-Plus)

ואני רוצה עכשיו לקנות לה מערכת .. אני לא ממש מבין בזה

אז אני ייתן פה את כל הפרטים ומי שמבין שייעץ לי מה טוב, מה לא טוב

סאב: "TSW121SPL" (Pioneer) 12" [2000Watt] --- ש"ח1400

רמקולים אחוריים (6*9): TS-A6974S (Pioneer) [500Whtt] - Way 3 | הספק אפקטיבי: 80 וואט --- ש"ח 290

רמקולים קדמיים (6.5): TS-A1684S (Pioneer) - Way 4 | הספק אפקטיבי: 350 --- ש"ח 430

מגבר: B52 ZL4240 הספק מקסימלי: 2400 וואט | הספק אפקטיבי: 200*4 וואט RMS | מספר ערוצים: 4 --- ש"ח 870

תיבה לסאב: MDF מלא 12" --- ש"ח 160

טוויטרים: Tw1 Morel | הספק: 250 וואט | הספק אפקטיבי: 120 וואט RMS --- שח 210

תודה ושבוע טוב ..

פורסם

במילה אחת? שומדבר מהמוצרים שהצגת לא להיט,

העדיפות היא שתתן תקציב ולפי זה נעזור לך לבחור רכיבים.

כן, זה נשמע לא מעודד בכלל, המגבר למשל הוא מגבר סיני שמוצהר אובר-רייטד אני לא מאמין שהוא ייתן גם 100RMS לערוץ.

פורסם
במילה אחת? שומדבר מהמוצרים שהצגת לא להיט,

העדיפות היא שתתן תקציב ולפי זה נעזור לך לבחור רכיבים.

כן, זה נשמע לא מעודד בכלל, המגבר למשל הוא מגבר סיני שמוצהר אובר-רייטד אני לא מאמין שהוא ייתן גם 100RMS לערוץ.

טוב .. תודה על ההמלצה

התקציב שלי הוא 4000 אלף שקל

ואני מעדיף שהרוב יהיה של פיוניר או גי.בי.אל, לא איזה חברות שאני לא מכיר

פורסם

כאן הטעות שלך, יש הרבה חברות שאתה לא מכיר שהם לא JBL ולא PIONEER והם הרבה יותר טובות. תחליט להפתח לדברים חדשים, אנשים מדברים כאן עם נסיון של שנים, ובכלל- באת לקבל ייעוץ לא?

JL Audio

• תוכן חדש...