Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חודשיים אני מנסה לעזור לחבר טוב למצוא רכב יד 2 עם ק"מ סביר בתקציב הנ"ל ו-90% לפחות ממודעות יד 2 שייכות לסוחרים (שדרך אגב מפרסמים מודעות בלוח הפרטיים) ובשלושה מקרים זה היה גם אותו סוחר- רמאי שלא מתבייש לפרסם 3 מכוניות שונות עם 3 פלאפונים שונים כדי לטשטש זהות.

אותו סוחר נתפס בשקר לא רק לגבי זה שהצהיר שאינו סוחר,אלא גם לפי הק"מ של הרכב אותו ביקשנו לקנות (במודעה הוצהר על איזור 125,000 ק"מ בפועל הרכב מעל 150,000).

לאחר שביקשתי תעודת זהות ורישיון רכב והבנתי שמדובר בסוחר ירדתי מהעסקה לחלוטין ואמרתי לחבר שלי שעם כל הצער והכאב נמשיך לחפש.

עד כאן שפיכת הלב ועכשיו לענייננו:

אני מחפש עבורו רכב משפחתי בתקציב המדובר שיכול להיות אחד מהרכבים הבאים: ניסאן אלמרה 2002/3/מאזדה דמיו מה שיכנס בתקציב/הונדה סיוויק 2002 או סובארו אימפרזה ניו אייג'.

הדרישות פרט לתקציב צנועות: עד יד 2 ועד 140,000 ק"מ.

אם למישהו מחברי הפורום יש רכב כזה למכירה /מכיר אדם פרטי (לא סוחר !!) או מגרש טרייד אין של יבואן (שגם שם חיפשנו) כמו אוטו דיל/טרייד מוביל /כל טרייד אין של יבואן שמוכר רכב שעונה לדרישות-אשמח ליצירת קשר בה"פ.

אנחנו מעדיפים לראות רכב באיזור שלנו (קריות/חיפה/יקנעם/טבעון ) אך אם יהיה רכב שנצטרך לנסוע עבורו לחדרה/זכרון יעקב ויהיה שווה את הנסיעה נשמח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מציע לך כמה דברים:

1. להוסיף לחיפוש רנו מגאן דור ראשון (2002/3)

2. לעשות ביד 2 חיפוש מתקדם שכולל הגבלה ל"עד יד II" ומ- "יד פרטית".

(בניסן אלמרה, תתרחקו מה - 1,600. רק 1,800, שהיו מאוד נפוצות ויש יותר חלפים משומשים)

נסו להתמקד במכוניות יד ראשונה ממש (שאלה ראשונה בשיחת הטלפון היא "האם אתה הבעלים הרשום של הרכב, זה הדבר הראשון שאבדוק כשנפגש").

וודאו מראש שתקבלו את הסטורית הטיפולים המלאה של הרכב. רכב שטופל במוסכי הרשת כל חייב שווה לשלם עבורו משהו מעל למחירון, אם המרכב והסלון שמורים במיוחד.

אם קיבלת תשובה חיובית. תמשיכו בחיפוש ההתמקדות במכוניות המבוקשות שגויה לטעמי. המגאן, פיג'ו 307, אופל אסטרה וכאלה, בזכות ה"אין שוק" יש להן מחירים מאוד אטרקטיביים לעומת התמורה (עשו חיפוש כאן בפורום לגבי המכוניות האלה).

אם מצאת רכב שמור ומטופל, תהנו ממנו שנים.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

א.אנחנו מחפשים אלמרה רק מנוע 1800.

ב.הבחור מעוניין ברכבים יפניים בלבד.

ג.כל העניין,שלפני שהלכתי לראות את הרכב שאלתי את הבחור אם הוא הבעלים של הרכב.

כמובן שהתשובה הייתה כן ואותו אדם פרסם עצמו בכמה מודעות אחת מהם כביכול כמודעה של סוכנות טרייד אין רכב -שקר כלשהי שדווקא צמוד לסוכנות יבואן גדולה יחסית.

נמשיך לחפש כי אין ברירה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למרות ההגבלה ליפנים בלבד אני ממליץ להוסיף את פורד פוקוס דור ראשון, אחת מ-2005 תתאים לתקציב, אמינה מאוד, מרווחת ותמורה טובה למחיר.

גם את מיצובישי לאנסר קלאסיק כדאי להוסיף, מתעלה על כל היפניות שאתם מחפשים לדעתי ואחת מהשנים 2004-5 תתאים.

פורסם

אני גם מחפש בנרות סיוויק שמורה 2001 עד 2004 כבר חודש בטלפון אומרים הכל פיקס מגיע לרכב דברים אחרים לגמרי או שיש על מה להוריד כגון יד גבוה קילופי צבע פו ושם צמיגים גמורים טסט קצר אנשים לה רוצים להוריד במחיר על בלאי אז שיחפשו.

בהצלחה.

פורסם

הייתי ממליץ לך להכניס לחיפוש שלך גם יונדאי אקסנט 2003~2006, רכב מאוד מאוד אמין, לא יקר מידי ואין ספק שהוא נותן את

התמורה

• תוכן חדש...