Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני מעוניין לרכוש יונדאי גטס מהשנים 2005~2007.

גיר ידני בלבד עם רמת GLF (מכיוון שאין ידני לא GLF למיטב הבנתי).

התלבטתי אם לפתוח פה או בפורום שיפורים. הבנתי ששם מדובר בשיפורים מכאנים, אז אפתח פה.

יש לי מספר שאלות בנוגע לשיפור חיצוני.

1. גטס GLF מגיע עם מראות מכוערות - שחורות. תמונה להמחשה:

Hyundai_Getz_front_20071109.jpg

רציתי לשאול האם אפשר לצבוע באופן איכותי את המראות בצבע הרכב? (תמונה להמחשה)

2007-hyundai-getz-11_460x0w.jpg

אם כן , האם זה חוקי?

כמה זה עולה לערך?

2.

היתי רוצה לשים מגנזיום 5 צלעות. תמונה להמחשה:

hyundai-mag-wheel.jpg

א. כמה עולה "על הכביש"?

ב. האם חוקי?

3.

כמו כן ברצוני להוסיף ספויילר וסופית לאגזוז. תמונה:

DSC01841.jpg

א. האם חוקי?

ב. כמה עולה לערך?

4. ברצוני להתקין מאותתים על המראה. תמונה להמחשה:

KY-7315_300.JPG

163_0809_28z+2009_toyota_sienna+side_mirror_turn_signal.jpg

א. כמה עולה ההתקנה בערך?

ב. האם חוקי?

ג. האם יש סכנה לקצר במערכת עקב התקנה לקויה?

5. כמו כן ברצוני להחליף את הוישרים הקיימים במגבים דקים (כמו במכוניות החדשות)

תמונה להמחשה:

1.0x0.jpg

Car-wiper.jpg

במקום הקיימים והמכוערים לטעמי:

stock-photo-the-close-up-of-car-windwhield-wiper-19009039.jpg

א. כמה עולה בערך

ב. האם מסובך להתקין לבד?

ג. האם חוקי?

תודה רבה!

פורסם

אתה מזכיר לי אותי, כמעט קניתי את השברולט ספארק ורציתי להוסיף לה כל תוספת אפשרית...

היום שאני נוהג ברכב אחר ואני רואה ספארקים עם כרומים וכאלה זה נראה לי כלכך מטופש.

בכל מקרה יש מכל מיני רעיונות שאתה יכול לגנוב מהאינטרנט אם אתה רוצה אספתי כמה בשבילך...

אתה יכול להזמין את רוב החלקים מהאי ביי .

tuning-hyundai-getz-1.3-01.jpg

image.png?9d7bd4

hyundai-getz-se-2.jpg

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לצבוע מראות, אפשר וחוקי אצל כל פחח, מחירים משתנים.

ג'נט, אפשר אבל חוקי רק אם המידה מאושרת, תבדוק במכון טסטים.

ווישרים, אפשר, אבל לא חוקי, השתגעת? רק תחשוב מה יהיה פה אם כולם יתחילו להחליף לעצמם ווישרים!

סתם, חוקי ופשוט לביצוע.

השאר, פשוט מיותר.

במיוחד ספיילר וסופית לאגזוז, חוץ מלהראות פטתי מה זה יתן לך?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מראות אתה יכול לצבוע בפחות מ100 ש"ח, חפש איזה מדריך ביוטיוב ותעשה לבד, או תשלם כמה מאות לפחח שיעשה בשבילך, או אולי גם תצליח למצוא רכב כמו שלך עם מראות בצבע ולקנות את הפלסטיקים האלה (סך הכל מדובר על מכסים).

ג'אנטים - בתנאי שהם מאושרים במידה ברשיון הרכב, אם תחליף מידה תצטרך גם צמיגים (עולה החל מ1500 לזבל, ועד כמה שתרצה) אם תחליף מידה, תצטרך גם לקנות צמיגים חדשים.

סופית אגזוז זה שטויות, כמה עשרות עד 200 שקל למשהו בסיסי, ספויילר כמה מאות עד כמה אלפים, תלוי אם חדש או משומש ומהסוג.

מגבים תחליף בכיף.

כל השיפורים האלה יעלו לא מעט כסף, על...שטויות (אולי חוץ מהג'אנטים). אני במקומך הייתי קודם כל קונה את הרכב ואז עושה לו יישור קו, אם ישאר לך כסף מיותר תצבע מראות =).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני גם בתהליכים של יישור קו למאזדה 2 שלי, אני אומר לך על ג'אנטים במידה החוקית כדי לחסוך כאב ראש ותוסיף דיטיילינג כדי לחדש את המראה של הרכב.

סופית לאגזוז ובאמפר מיותר לדעתי, גם הפנסים אבל אם יש לך אפשרות לעשות ממש בזול אז אפשרי.

פורסם
מראות אתה יכול לצבוע בפחות מ100 ש"ח, חפש איזה מדריך ביוטיוב ותעשה לבד, או תשלם כמה מאות לפחח שיעשה בשבילך, או אולי גם תצליח למצוא רכב כמו שלך עם מראות בצבע ולקנות את הפלסטיקים האלה (סך הכל מדובר על מכסים).

ג'אנטים - בתנאי שהם מאושרים במידה ברשיון הרכב, אם תחליף מידה תצטרך גם צמיגים (עולה החל מ1500 לזבל, ועד כמה שתרצה) אם תחליף מידה, תצטרך גם לקנות צמיגים חדשים.

סופית אגזוז זה שטויות, כמה עשרות עד 200 שקל למשהו בסיסי, ספויילר כמה מאות עד כמה אלפים, תלוי אם חדש או משומש ומהסוג.

מגבים תחליף בכיף.

כל השיפורים האלה יעלו לא מעט כסף, על...שטויות (אולי חוץ מהג'אנטים). אני במקומך הייתי קודם כל קונה את הרכב ואז עושה לו יישור קו, אם ישאר לך כסף מיותר תצבע מראות =).

\אני עובד בשביל זה ..

אני גם בתהליכים של יישור קו למאזדה 2 שלי, אני אומר לך על ג'אנטים במידה החוקית כדי לחסוך כאב ראש ותוסיף דיטיילינג כדי לחדש את המראה של הרכב.

סופית לאגזוז ובאמפר מיותר לדעתי, גם הפנסים אבל אם יש לך אפשרות לעשות ממש בזול אז אפשרי.

סבבה תודה

פורסם

סופית אגזוז זה שטויות?תלוי לעיני המתבונן. תסתכלו על הצינור הרגיל ואחר כך תשימו סופית אגזוז חמודה ועגולה שלא בולטת ותגידו לי מה באמת יותר יפה. לי יש ואת האמת שמתי אותה בולטת קצת כי אני אוהב את זה, אבל סופיות אגזוז המטרה שלהן להיות בדיוק עד סוף הצינור ואז הן נראות מקוריות לגמרי. ווישרים לא שיפורים, עצה שלי אם אתה מחליט להשקיע במגבי בוש או מותג, שים לב למצב המגב, תבדוק שלא ישבו יותר מדי זמן והגומי לא יבש ותקנה משהו של המותג שהולך ולא משהו של מותג אך דרגה ב'.

האוטו הזה קטן מדי לתוספות, ג'אנטים 14 יש לרכב הזה? אם כן, חבל לשים ג'אנטים סיניים.

תשחיר חלונות, שים איזה וילון קטן מאחורה(תדאג שזה יכסה את כל השמשה), לדים קצת וזהו. אוטו לא הכי מתאים לתוספות, סורי.

פורסם
סופית אגזוז זה שטויות?תלוי לעיני המתבונן. תסתכלו על הצינור הרגיל ואחר כך תשימו סופית אגזוז חמודה ועגולה שלא בולטת ותגידו לי מה באמת יותר יפה. לי יש ואת האמת שמתי אותה בולטת קצת כי אני אוהב את זה, אבל סופיות אגזוז המטרה שלהן להיות בדיוק עד סוף הצינור ואז הן נראות מקוריות לגמרי. ווישרים לא שיפורים, עצה שלי אם אתה מחליט להשקיע במגבי בוש או מותג, שים לב למצב המגב, תבדוק שלא ישבו יותר מדי זמן והגומי לא יבש ותקנה משהו של המותג שהולך ולא משהו של מותג אך דרגה ב'.

האוטו הזה קטן מדי לתוספות, ג'אנטים 14 יש לרכב הזה? אם כן, חבל לשים ג'אנטים סיניים.

תשחיר חלונות, שים איזה וילון קטן מאחורה(תדאג שזה יכסה את כל השמשה), לדים קצת וזהו. אוטו לא הכי מתאים לתוספות, סורי.

האמת היא שמאוד רציתי לשים לדים אך הבנתי שזה לא חוקי, האם טעיתי?

פורסם

אוקי , כבעל גטס,

אוכל לענות לך קצת מנסיוני , אני אוהב ל"ייחד" את הגטס שלי משאר הדומות העומדות ברחוב שלי (בין 9 ל13 גטס ביום ממוצע) אבל עד לרמה של מקוריות, זאת אומרת - לא תמצא משהו שהוא לא מקורי של הרכב עד לגרסתו המפוארת.

ג'נט 5 צלעות, תהיה לך בעיה משום שהחמש צלעות בדרך כלל - באות עם 5 ברגים, לגטס יש רק 4 במרווח 100 , מה שכן אני יכול להציע לך זה לחפש ג'אנטים מקוריים של גטס, הם בגודל 15 אמנם , אך אפשר לשנות את זה בקלות במכון הטסטים הקרוב.

הם יפים לא פחות. (חפש בגוגל GETZ GLS).

אתה יכול לעשות לה פנסי ערפל , מקוריים כמובן. אמנם יעלה יותר יקר מהאוניברסלים הבנאליים, אבל יפים ומוסיפים מאוד (בעיקר שהם מכובים כמובן) ,

השחרת החלונות האחוריים, מגיני רוח מקוריים, ו- האוטו נראה נפלא. ולא ערסי מדי.

כמובן שאפשר גם את עניין הניקלים החיצוניים ,וכל זה, אבל זה לגמרי הופך את הרכב כזה של "בני דודינו" :roll:

אצלי הניקל היחידי שמופיע ברכב אלו הידיות פנים של דלתות הרכב. (מצורפת תמונה)

בגדול , ממליץ לקנות את הכל דרך איביי , הרבה יותר זול וטוב, אם לא , תמיד יש החנות של יונדאי http://www.hyundaishop.co.il גם הם מאוד נחמדים.

אגב, לגבי מראות צד , אם הצבע של הרכב שלך הוא שגרתי (לבן , כסוף, תכלת וכו') , תחפש בפרוקיות גטס מדגמי GLS בצבע רכבך, להם בדרך כלל יש את המראות המקוריות בצבע הרכב.

6.jpg

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אוקי , כבעל גטס,

אוכל לענות לך קצת מנסיוני , אני אוהב ל"ייחד" את הגטס שלי משאר הדומות העומדות ברחוב שלי (בין 9 ל13 גטס ביום ממוצע) אבל עד לרמה של מקוריות, זאת אומרת - לא תמצא משהו שהוא לא מקורי של הרכב עד לגרסתו המפוארת.

ג'נט 5 צלעות, תהיה לך בעיה משום שהחמש צלעות בדרך כלל - באות עם 5 ברגים, לגטס יש רק 4 במרווח 100 , מה שכן אני יכול להציע לך זה לחפש ג'אנטים מקוריים של גטס, הם בגודל 15 אמנם , אך אפשר לשנות את זה בקלות במכון הטסטים הקרוב.

הם יפים לא פחות. (חפש בגוגל GETZ GLS).

אתה יכול לעשות לה פנסי ערפל , מקוריים כמובן. אמנם יעלה יותר יקר מהאוניברסלים הבנאליים, אבל יפים ומוסיפים מאוד (בעיקר שהם מכובים כמובן) ,

השחרת החלונות האחוריים, מגיני רוח מקוריים, ו- האוטו נראה נפלא. ולא ערסי מדי.

כמובן שאפשר גם את עניין הניקלים החיצוניים ,וכל זה, אבל זה לגמרי הופך את הרכב כזה של "בני דודינו" :roll:

בגדול , ממליץ לקנות את הכל דרך איביי , הרבה יותר זול וטוב, אם לא , תמיד יש החנות של יונדאי http://www.hyundaishop.co.il גם הם מאוד נחמדים.

אגב, לגבי מראות צד , אם הצבע של הרכב שלך הוא שגרתי (לבן , כסוף, תכלת וכו') , תחפש בפרוקיות גטס מדגמי GLS בצבע רכבך, להם בדרך כלל יש את המראות המקוריות בצבע הרכב.

חח אוקי תודה על הכל, ואני מנסה שיהיה כמה שיותר יפה אבל שלא יראה ערסי בכלל .. לא יודע עד כמה זה אפשרי,

אבל לא הבנתי בדיוק בנוגע לג'נטים, אם אתה אומר שזה של הגטס, למה זה לא מתאים לה ?

פורסם

הגנט שהבאת בתמונה , לא של גטס, אבל יש משהו דומה שמגיע עם גרסת הGLS בשלל השנים,

מה שהבאת הינו בעל 5 ברגים , בגטס יש לך אופציה לג'נט של 4 בלבד,

מצורפת תמונה לדוגמא

Hyundai_Getz_front_20070518.jpg

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
הגנט שהבאת בתמונה , לא של גטס, אבל יש משהו דומה שמגיע עם גרסת הGLS בשלל השנים,

מה שהבאת הינו בעל 5 ברגים , בגטס יש לך אופציה לג'נט של 4 בלבד,

מצורפת תמונה לדוגמא

Hyundai_Getz_front_20070518.jpg

זה רק אני .. או שזה לא בדיוק עושה אותו מדהים הג'נט כמו במכוניות אחרות?

פורסם
אוקי , כבעל גטס,

תתפלא, זה אהוב יותר על ידינו דווקא.

• תוכן חדש...