Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לי בכביש בגין בירושלים, נכנסתי בין שתי מכוניות על מנת לעקוף מישהו שזחל בימני. מודה ומתוודה שלא היה שם יותר מידי מקום אך לא הגעתי למצב ש"חתכתי" אותו.

אותו נהג ג'יפ (קאשקאי חדש, סיומת 79, בצבע חום חרא, בידיוק כמו הנהג) החליט שהוא נוסע רק מאחוריי ולא מפסיק להבהב לי.

לאחר שאני ממשיך בנסיעתי ועוקף עוד רכב משמאל הוא עקף כמו משוגע מימין.

מי שמכיר- ירדנו שנינו במחלף הר חוצבים.

מעט לפני הירידה למחלף הוא האט נורא, החליט לשחק קצת. הורדתי שני הילוכים וקדימה לעקוף. בערך בחצי הרכב שלו הוא חתך חזק הצידה. בלמתי חירום ונכנסתי אחריו תוך כדי צפירה ארוכה.

נניח והייתה מצלמה ברכב. ניתן להגיש תלונה? שווה בכלל את ההתעסקות? מה ניתן לעשות? מישהו יתעסק בזה בכלל?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עקפתי משמאל ובשמאלי היו שני רכבים, אחד שסיים לעקוף את הזוחל ועוד רכב שהיה לקראת עקיפה. כשעברתי לשמאל היה ביני לבינו בערך רכב וחצי.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הבנתי,ללכת פיזית למשטרה לא הייתי הולך, אבל במידה וקיים סרטון הייתי מעלה לעמוד הפייסבוק שלהם.

שם יש סיכוי גדול יותר להתייחסות.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

ביוזס - בקטע יש שניים או שלושה נתיבים? אם שלושה - הכל תקין, אם שניים - עדיף שתגנוז סרטון שמפליל אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקטע הספציפי של עקיפת הרכב הזוחל מכיל שני נתיבים.

החל מהקטע שבו הוא עוקף מימין כמו משוגע מכיל שלושה נתיבים.

אין סרטון, אך גם אם היה איפה בידיוק הוא מפליל אותי?

פורסם

מעט לפני הירידה למחלף הוא האט נורא, החליט לשחק קצת. הורדתי שני הילוכים וקדימה לעקוף.

ראית מההתחלה שמדובר בנהג בעייתי.

לדעתי אם היית מאט, הוא היה מתייאש לוחץ על דוושת הגז ונעלם.

אתה נענית "למשחק", שלו (למרות שכוונתך היתה שלא ובסך הכל רצית להתרחק).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מבין שממש לא נהנת להרגיש מה המשמעות לסבול מנהג שנוהג ללא נתינת כבוד בכביש - עכשיו תבין שאתה היית אותו נהג גרוע ולא מנומס שתכלס התחיל את כל הארוע.

אז אולי בפעם הבא לא תנסה לעקוף מימין ולהכנס ברגע אחרון לשמאל תוך זלזול באלו שהיו שם לפניך ...

פורסם
ראית מההתחלה שמדובר בנהג בעייתי.

לדעתי אם היית מאט, הוא היה מתייאש לוחץ על דוושת הגז ונעלם.

אתה נענית "למשחק", שלו (למרות שכוונתך היתה שלא ובסך הכל רצית להתרחק).

ל'

ב-ד-י-ו-ק.

כמו בעוד הרבה מקרים - הוצאת לי את המילים מהפה.

Bimmer

פורסם
הקטע הספציפי של עקיפת הרכב הזוחל מכיל שני נתיבים.

החל מהקטע שבו הוא עוקף מימין כמו משוגע מכיל שלושה נתיבים.

אין סרטון, אך גם אם היה איפה בידיוק הוא מפליל אותי?

למזלך אין סרטון. אתה נדחפת ו"יצרת" נתיב שלישי, אם היית מעלה את הסרטון המשטרה עלולה "לטפל" בך - ובצדק. התנהגותך, כפי שאתה מתאר אותה, בריונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מבין שממש לא נהנת להרגיש מה המשמעות לסבול מנהג שנוהג ללא נתינת כבוד בכביש - עכשיו תבין שאתה היית אותו נהג גרוע ולא מנומס שתכלס התחיל את כל הארוע.

אז אולי בפעם הבא לא תנסה לעקוף מימין ולהכנס ברגע אחרון לשמאל תוך זלזול באלו שהיו שם לפניך ...

לא עקפתי מימין. נסעתי בימין במשך לפחות 3 ק"מ עד לרכב הזוחל.

יצרתי נתיב שלישי? מאיפה בידיוק? כשעקפתי את הרכב הזוחל מהשמאל?

אולי אני לא מבין איפה הטעות ולכן אשמח ללמוד.

פורסם

התאור בהודעה הראשונה באמת מבלבל,גרמת לי לחשוב שעקפת בין שני רכבים :shock:

מרווח הבטחון שתארת (רכב וחצי) לא מספיק וזה בהנחה שהיה איתות מצדך!

בכל מקרה ההתנהגות של נהג הניסאן לא מקובלת, להביא נהג לבלימת חירום בגלל ״פרנציפ״ זה טמטום.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אני חושב שהבנת אותי נכון. אני מודה ומתוודא שהמרווח אמנם היה קטן ממה שאני רגיל להשאיר לעצמי ופה אני מודה על טעותי. לכן התוודאתי כבר בהתחלה.

במצב הזה- מה ניתן לעשות? למי לפנות? בוא נצא מנקודת הנחה וכן היה סרטון.

פורסם

אתה לא בסדר בכך שקיצרת לו את המרחק שהוא שמר, אותי זה מעצבן שכאשר אני שומר מרחק ממישהו, אז תמיד יבוא הגאון התורן ויידחף עם חצי איתות (וגם זה אחרי שהוא עבר נתיב), ויקצר לי את המרחק שאני שומר מהרכב שלפניי.

הנהג השני הרבה לא בסדר, בכך שעשה את מה שעשה, חתיכת בהמה דביל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמו שכבר ציינו פה, הביריונות הראשונית היא של פותח השירשור שהחליט לעבור נתיב ובעצם הפריע לתנועה של הרכב העוקף (הפרעה לתנועה הייתה סתם בכניסה ברווח של רכב וחצי, בטח ובטח שהרכב מנסה לעקוף מה שאומר שהוא כנראה מהיר יותר ממך)

זה נכון אולי שהוא התנהג כמו ילד קטן אבל נראה לי שכולנו פה, כולל פותח השירשור, היה מתעצבן שמישהו היה נכנס לו מטר מהפרצוף כשהוא עוקף אותו...

• תוכן חדש...