Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כך ניראית קיה קוריס החדשה בעלת הנעה אחורית:

IMG_0576.jpg

מזכיר לכם משהו?

2012_BMW_M5_--_2012_DC.JPG

ועוד משהו בתור חומר למחשבה:

hyundai_sonata_chicago_03_dv_01.jpg

Mercedes_W203_front_20080318.jpg

dub-hyundai-genesis-sedan-front-quarter-main.jpg

Mercedes_W221_Mi%C4%99dzyzdroje1.JPG

מה הולך פה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ששש! זה לא הזמן. אנחנו עדיין בתקופה שמהללים את היצרנית, טוענים שהמעצב עושה עבודה מעולה ומספידים את הרכב האירופאי, תבוא אחרכך.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ראש מחלקת העיצוב הנוכחי של קיה הוא פיטר שרייר (אם אני כותב את זה נכון, אני עצלן מידיי כדי לבדוק את זה). שהיה בעבר ראש מחלקת העיצוב של ב.מ.וו. ברור שרואים קווים דומים, ותכל'ס? טוב שכך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ברור שרואים קווים דומים, ותכל'ס? טוב שכך.

ואז מי שנוסע על רכב כזה יוכל להגיד שהרכב שלו כמו כמו המקור רק קצת יותר זול. ללכת בלי ולהרגיש עם.

אני מכבד כאשר ליצרן יש קווים מסורתיים לאורך כל הזמן. יצרן שמשנה עבור כל דגם את הפנים, יוצא שלרכבים שלהם אין פנים, כל דגם ניראה כמו רכב אחר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

התכוונתי לזה שהם פשוט נראות הרבה יותר טוב עכשיו.

זה שיצרן צריך שיהיה לו קו עיצובי ברור שמשייך את כל הדגמים ליצרן זה נכון מאוד, אבל אם הקו הוא איכסה פיכסה, אז מבחינתי שישנו עיצוב כל שבועיים, עד שהם ימצאו משהו טוב שאפשר באמת להתגאות בו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
התכוונתי לזה שהם פשוט נראות הרבה יותר טוב עכשיו.

מסכים ל100%. באמת בשנים האחורונות ברוב הדגמים העיצוב נעשה נחמד למדי. הבעייה שברגע שמשנים עיצוב כל פעם זה כבר אומר שאין מסורת ליצרן - יש כאלה שלא אכפת להם ויש כאלה שאכפת, לי למשל אכפת - צורה של רכב צריכה להיות כרטיס ביקור של היצרן, כאשר רואים במוו מתקרבת ואז רואים שזה בעצם משהו אחר: בעיני זו אכזבה, ציפיתי ליראות רכב מסויים ואז אני רואה שלמעשה זה משהו אחר.

ברגע שרואים רכב ואי אפשר להתבלבל עם רכב אחר, בזה יצרן יכול להתגאות. גם יצרן יכול להתגאות אם מישהו מחליט לעשות חיכוי לעיצוב שלו (עוד סימן שהעיצוב מוצלח).

למשל בדגמים עדכניים של במוו לדעתי הם חזרו למקורות של עיצוב וקוי הגוף מדורות הקודמים. רכבים שלהם שוב ניראים במוו ושוב יפים (סדרה 7 עושה לי חשק לחזור למותג, אבל כל פעם שאני נזכר כמה היא עולה במוסך אני שוב נרגע וחוזר למרצדס).

• תוכן חדש...