Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניינת לקנות ניסאן אלמרה 2006 טקנה. לצערי נדיר למצוא את הדגם הזה ובגלל שיש מבחר כ"כ קטן, עוד יותר נדיר למצוא כזאת עם קילומטראז' נמוך ובמצב טוב.

השאלה שלי היא כזאת - מעבר להבדל בכמות כריות אוויר, ABS

האם יש עוד הבדלים מהותיים בין הפרפקט לטקנה?

אני יודעת שבטקנה, בניגוד לפרפקט, יש בקרת אקלים דיגיטלית. מה זה אומר...? שבטקנה יש מסך דיגיטלי ובפרפקט לא?

או שבשתיהן יש מסך דיגיטלי?

תודה!

פורסם

באלמרה בזמנו מהמבצע של שנת דגם אחרונה (אולי אפילו 2007) היתה גם מערכת מולטימדיה, לי הייתה 2005 מאוד ספרטנית אך בסה"כ רכב מעולה, נוסע מצויין, אמין מאוד, פשוט לאחזקה וטיפולים ועם אחלה שוק. ההיפך, גם אם יש אלמרה מאובזרת עם ק"מ גבוה, אל חשש! אם היא מטופלת טוב ויש הסטוריה מסודרת = שווה לרכוש במחירים מצחיקים. אצל חמי האלמרה הראשונה שנת 99 עדיין נוסעת אצל גיסי עם 350 אלף ק"מ ללא שום תקלות במנוע וגיר. בלאי רגיל בלבד.האלמרה השניה שעכשיו אצלו 2005 עם 170 אלף ק"מ וגם רק בלאי רגיל. אפשר גם לרכוש את הדגם הרגיל, לחפש אחד שלא נסע הרבה ולאבזר אותו לבד

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אין אלמרה שנת 2007, השנתון האחרון היה 2006.

בטקנה אכן יש מסך, אבל הוא רחוק מלהיות מרשים או להכיל מולטימדיה כלשהי.

בטקנה לעומת הפרפקט, יש 4 כ"א במקום 2, פנסי ערפל, מערכת בקרת אקלים דגיטלית ורדיו דיסק מובנה.

ABS יש לשתיהן.

לפרפקט אין שום מסך. באמצעות המסך, ניתן לבחור את הטמפרטורה במספרים ולא חוגה. אני לא יודע עד כמה זה משנה (לדעתי בכלל לא), בפרפקט יש 4 רמות מיזוג ובטקנה 5.

אני הייתי מתרחק מאלמרה עם קילומטראז' גבוה, שרוב הסיכויים הייתה בליסינג או השכרה.

• תוכן חדש...